Corupţie şi jaf (I): Dan Barcaru, fratele Danei Pitiş, a devenit patronul unui nou Teldrum. Contracte generoase de la Dragnea şi Mohanu!

09 Ianuarie 2013, 00:17 | 8507 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Dan Barcaru, fratele Danei Pitis.

Mafia politico-economică din jurul lui L.Dragnea e uriasa, cu încrengături şi oameni de care ştie foarte puţină lume. Ceea ce se cunoaşte şi s-a scris în presă e doar o mica parte din imperiul din jurul jupânului. Teldrum, Proinvest şi ce a fost scos la suprafaţă până acum, au devenit ceva banal în Teleorman, dar ceea ce  vă vom prezenta, pe parcursul mai multor zile, e de-a dreptul senzaţional şi explică jaful din judeţul nostru. Pe lângă Fiscuci, Pitiş şi alţi oameni de paie cunoscuţi, mai sunt alţii de care încă nu se ştie prea multe, însă fac parte din caracatiţa lui Dragnea. Dan Barcaru (fratele Danei Pitiş, sotia lui P.Pitis, directorul Teldrum, si "prietena" destul de apropiata a lui L.Dragnea, in trecut, desigur!) Dan Neagoe şi  Mocanu Ion-Daniel, sunt cei despre care  vă dezvăluim legăturile strânse cu Dragnea.

Dan Neagoe este din Piteşti, acolo unde Stefan Dragnea are o vilă şi, în garajul vilei, un Ferrari F430( luat din Germania). Daniel Mocanu este născut în comuna Teiu,  judeţul Arges. Petre Pitiş este naşul lui D.Neagoe, la a doua căsătorie a acestuia. Neagoe şi Pitiş au fost acţionarii firmei Urban Proiect Holding( un fel de Modul Proiect teleormănean, o firma de proiectare) din Piteşti. În  10.02.2010 cei doi i-au cedat firma lui Dan Barcaru 95% şi Mocanu Daniel 5%( numit administrator). Tot în 10.02.2010, Dan Neagoe şi Mocanu Daniel, acţionari ai firmei Interfrigo Logistics( din Pitesti), îl cooptează în această societate şi pe Dan Barcaru. Dan Neagoe îi cedează 95% din acţiuni lui Dan Barcaru. Interfrigo îi are acum ca acţionari pe Barcaru, cu 95%, şi Mocanu Daniel, cu 5%. Mocanu Daniel este numit administrator şi la această firmă.

În data de 29.03. 2011, firma Interfrigo cumpără de la Liviu Dragnea un spaţiu comercial în Turnu-Măgurele, situat pe strada Horia, Cloşca şi Crişan. Preţul oferit pentru 76,30mp, 620.000 de lei,  e foarte mare, urias chiar, insa  Dragnea avea nevoie să albească o parte din banii personali. La nici două luni, 18.05.2011,  Interfrigo îşi deschide un punct de lucru în Turnu-Măgurele. Firma Interfrigo Logistics este un Teldrum 2 sau în devenire. După cum veţi vedea, această firmă va câştiga milioane de euro din contracte oferite de Dragnea şi Mohanu. Cooptarea  lui Dan Barcaru, fratele Danei Pitiş, în caracatiţa condusă de Dragnea, şi oferirea de contracte fabuloase firmelor acestuia, ne dovedeşte unde a ajuns coruptia si  jaful în acest sarac judeţ.

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Adrian pe 13 Iulie 2014, 11:53
#16
Pentru Crysti
Domnu Crysti de ce vorbesti fără sa cunoști adevarul. Așa vorbiti din auzite si va credeți importanți. Intereseazate mai bine dar nu la toți retarzi.
crysti pe 09 Iulie 2014, 18:33
#15
hotiiiiiiii
MOCANU DANIEL NEAGOIE DANIEL SI MULTI ALTI IMPREUNA CU SOTIA CRISTINA MOCANU O PROSTITUATA DE LA LIPOVA AU FALIMENTAT FIRMA CONSTRUCT MEGA COM HOTUL NR 1 MOCANU DANIEL ADMINISTRATOR INTERFRIGO LOGISTIC PITESTI ADICA FIRMA CAPUSA A LUI BAIATUL LUI DRAGNEA HOTIIIIIgrin vampire
Edy pe 27 Februarie 2014, 07:10
#14
Strain sau straniu de prost
Cand esti tampit, slugarit, indobitocit de "mica bomboana" ar trebui sa te numesti bombonel sau slugarel sau poate cretinel ori tâmpitel, alegerea iti apartine

P.S. -Daca vei continua sa-ti pupi seful in fund nu vei ajunge un sef mai mic
STRAINUL pe 12 Februarie 2014, 18:22
#13
@EDY
Stimate domn tu esti un gunoi vorbesti despre oameni pe care probabil nu ii cunosti.

Mai bine ti-ai vede de treburile tale.
Edy pe 06 Februarie 2014, 22:53
#12
Strain sau straniu de prost
Decat un parameci care tinde spre euglena verde ........ Bine, la cata scoala ai, probabil vorbesc limbi "straine" pentru tine GUNOIULE
Strainul pe 31 Ianuarie 2014, 21:05
#11
@edy
Cu tot respectul ești prea bou pentru era asta.
Edy pe 22 Ianuarie 2014, 22:46
#10
Stapanul strainului
Ba da, ai un stapan la care va inchinati aproape toti in judetul ala dar uitati ca traiti ca in epoca de piatra si el, stapanul, vrea sa isi faca autostrada pana la Buc*resti sa ajunga mai repede, iar tu si cei ca tine o sa il pupati in fund toata viata in speranta ca o sa ajungi un stapan mai mic . Ghici ce : n-o sa ajungi nimic mai mult decat un nimeni pe lume
Strainul pe 18 Ianuarie 2014, 17:16
#9
@edy
Nu am nici un stapan. Cred ca tu vrei sa fii cineva si nu ai ajuns niciodata unde ti-ai dorit . Si de aceea esti asa suparat pe viata.
Edy pe 15 Ianuarie 2014, 07:04
#8
Strainul ............
Cand esti retardat si indobitocit de stapan, e greu sa te aduca cineva cu picioarele pe pamant.Probabil ca esti unul din aia care pentru un salariu de 700 ron pe luna isi pupa seful in fund toata viata ca sa ajunga si el cineva. Pupinc*rist fiind, nu va ajunge decat un nimeni pe lume, obsc*r lingau al sefului suprem sperand ca la un moment dat sa castige 800 de ron pe luna !!!
strainul pe 14 Decembrie 2013, 06:32
#7
@edy
Ce argumente ai dat nu mai vorbii din auzite.
strainul pe 14 Decembrie 2013, 06:29
#6
@pentru edy
prost dobitoc si inc*rabil esti tu.\nNu ti-e rusine cred ca esti unul din ala care are mintea odihnita.
Edy pe 09 Noiembrie 2013, 10:59
#5
@Strainul
Eu am dat niste argumente, tu vad ca vorbesti sa te afli in treaba . Dupa ce ca esti prost mai esti si un dobitoc inc*rabil spalat pe creier ca si amicul Ilie . V-a spalat seful vostru suprem creierii !!!
strainul pe 09 Iunie 2013, 19:03
#4
pentru edy
Domnu Edy esti mai redus mintal decit o c*rca.
Edy pe 03 Mai 2013, 09:21
#3
Talhari
@Ilie: Bai tembelule astia fac jaf la drumul mare. Sa te interesezi ce viata de huzur duce Dan Neagoe pe la Pitesti cu Ferrari, Lamborghini etc. De umflatul ala de Mocanu nu mai zic
cetatean pe 10 Ianuarie 2013, 16:18
#2
saracia usl
question question rau a facut si pdl dar dragnea si a lui au distrus jud normal sa-i aperi daca ai un post caldut pa linga ei scortosule
ilie pe 10 Ianuarie 2013, 06:55
#1
Minciuni
Decat sa va interesati de unul si de altul mai bine a-ti explica oamenilor cat rau a facut PDL natiunii romane.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.