A.Simionescu a minţit în declaraţia de interese. Bucurestiul nu este Ciuperceni.

06 Ianuarie 2013, 00:05 | 3810 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Adrian Simionescu.

Deputatul accident-mortal, A.Simionescu, nu se dezminte şi încalcă legea, că doar are în sânge (alcool) aşa ceva. În declaraţia de interese depusă de dumnealui în vederea candidaturii pentru Camera Deputaţilor, A.Simionescu a "omis" să treacă o firmă pe care o are în Bulgaria. Simionescu a revenit cu altă declaraţie, în care a specificat că este acţionar şi la Fan Speed SRL din Bulgaria.  Deputatul a gândit bine, pentru că la Bucuresti este în atenţia tuturor şi nu mai poate scăpa uşor dacă încălcă legea. Dacă a scăpat de accidentul mortal făcut la Ciuperceni, motivând, cu ajutorul procurorului Iordanescu, că a avut alcoolemia mare din cauza tamponului cu alcool pe care îl ţinea la o măsea( măseaua de minte, probabil!) ce îl durea, la Bucuresti poţi să răspunzi pentru fapte penale, fără să fii apărat de procurorul de casă al jupânului.

Pe feuda lui Dragnea doar proştii răspund în faţa legii, membrii famigliei pesediste au imunitate, mai mult, se pot ridica cu pretenţii în cazul în care le trecem calea. Simionescu a scris multe declaraţii la viaţa lui, aşa că este exclus că a uitat să treacă firma din Bulgaria. Deputatul a încercat să ascundă firma  pentru a nu declara veniturile sale  în România şi, probabil, nici în Bulgaria. O firmă în Bulgaria este bună pentru tot felul de inginerii financiare, precum  evaziunea fiscală. Se pare că Bacul este profitabil pentru famiglia pesedista, pentru ceilalţi este bun doar la capitolul pierderi sau, altfel spus, funcţionează doar cu majorări de capital.

 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 07 Ianuarie 2013, 13:01
#6
@mosu
Corect, si nu pot decit sa fiu de acord cu tine, dar... aici incepe buba. Ca PD-L nu are oameni-locomotiva care sa obtina voturi. Nu are decit vesnic perdanti gen Cracea, care nu-i asa, a cam pierdut pe linie. Si in postare era vorba de alegerile generale, nu cele locale, unde iar ati pierdut pe mina unor oameni de nimic, asa cum este de exemplu Sorin Duma, care i-a tocat banii lui Cracea, s-a ales consilier si odata vazut cu sacii-n caruta voteaza cot la cot cu USL. Aia este cu adevarat buba la PD-L, lipsa oamenilor de valoare pe lista de candidati. Ca ei exista, e bine de stiut, dar nu sunt lasati sa iasa in fata de latraii din partid, de teama sa nu-si piarda si bruma de putere pe care o mai au. Si daca nu exista acel om capabil in partid, cautati pentru numele lui Dumnezeu un independent capabil, integru, cu coloana vertebrala si foarte important, cu notorietate. Numai asa veti invinge caracatita numita USL (PSD). Si oamenii poate va vor vota de data asta. Cu Cracea veti fi zero.
Mosu\\\' pe 07 Ianuarie 2013, 12:18
#5
Dezinformarea continua
Ce repede iesi,tu Ilie,cu comentariile tale.Nitulescu este,a fost si va fi un betiv hulpav si mincinos,bolnav dupa putere ca si Dragnea sau multi alti politicieni,dar,te uiti in jurul tau,prin oras,vezi drumurile,strazile desfundate de prin Catanga,Magurele,Odaia si chiar din centru?Vezi mizeria din jurul tomberoanelor,cainii vagabonzi,intunericul de pe strazi dupa lasarea serii,oameni tristi si disperati ca nu au un loc de munca?Pentru toate ce se intampla in blestematul asta de Teleorman,oare cine e de vina,tot Basescu?Din cate stiu eu,voturile in zona asta sunt date de 20 de ani,lui Mohanu si Dragnea.
Ilie de la scularie pe 07 Ianuarie 2013, 08:07
#4
continuare
Apoi, voi nu ati facut apologia luptei anti-coruptie. Bun si frumos. Ar fi fost prea frumos sa fie adevarat. Oamenii v-au votat in 2008 cu gindul de a scapa de PSD. Si de coruptia lor. Si ce-au primit? Coruptie by PD-L. Aici sunt tocati zilnic Dragnea si Mohanu, plus slugile lor, dar n-am vazut un cuvint rau despre Nitulescu, ale carui potlogarii au fost bagate sub pres. Mai rau, era prezentat drept campion al luptei contra coruptiei. Oameni buni, unii mai avem creier in cap si mai stim ce si cum. O asemenea atitudine din partea voastra nu face altceva decit sa va indeparteze si mai mult de oameni. Voi in loc sa va recunoasteti greselile, sa evaluati situatia in mod obiectiv, voi jigniti oamenii carora le-ati bagat mina in buzunar. Si apoi, cu cine vreti mai sa faceti opozitie? Cu premierul Alifie? Sa fim seriosi! Cu aceleasi figuri triste nu dati voi inainte. Daca nu scoateti oameni noi in fata, dinamici si seriosi, inseamna ca monstrul USL a cistigat. Si voi veti fi ca PNT-CD.
Ilie de la scularie pe 07 Ianuarie 2013, 07:54
#3
Solutia?
Mai oameni buni, de ce va lamentati? Ce ati facut voi pentru a determina oamenii sa va voteze? I-ati jignit facindu-i fie prosti, fie idioti, asta fiindca nu-i asa, voi nu aveati priza la public. Rezutatul? S-a vazut! Oamenii, sau cel putin o parte din ei care v-ar fi votat, au renuntat ori au votat cu altcineva, fiindca voi i-ati determinat sa faca asta. Apoi, voi ati pierdut pe mina lui Basescu. Daca chiorul nu aparea zilnic in ultimele 5 zile la tv si, nu ajungea USL la scorul asta. Oamenii s-au radicalizat si scandalizat vazindu-l zilnic la tv. Efectul scontat de el a fost contrar. Apoi, motul bastii a fost indemnul catre unguri sa iasa la vot. sunt lucruri reale. Apoi in TR, cit timp ati fost voi la putere de ce nu l-ati ras pe Dragnea? Aveati institutiile statului, aveati puterea sa-l infundati pe jupin. De ce n-ati facut-o? Oare a avut si are complici in PD-L? Nu cumva v-a fost frica de ce ar putea spune Dragnea strins de oute?
PROACTIV pe 06 Ianuarie 2013, 22:32
#2
ATENTIE PE 3 FEBRUARIE !
TURNENI,VI SE PREGATESTE CEVA...RAU ! PSD A DECIS !
doina pe 06 Ianuarie 2013, 13:10
#1
figura de taran
Ce figura de taran are asta,numai in Teleorman se putea intimpla asa ceva,pentru unii ca asta am ajuns de basmul si de risul intregii tari .\\nRUSINE !!!!!!!!!!!!!!\\nTeleormanul nu a fost niciodata \\\"FRUNCEA\\\"dar nici de ris .....\\nAcum,da,suntem risul lumii datorita unor hoti si borfasi .\\n\\\"Cinste\\\"celor care i-au ales si ne-a pricopsit cu ei !!!!!!!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.