Incendiu la procurorul Marian Iordanescu! Posibila cauză - furtul de energie electrică!

25 Decembrie 2012, 00:06 | 4502 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Furtul de curent, posibila cauza a incendiului.

În această perioadă, când sărăcia este o regulă şi nu o excepţie, unii teleormăneni încearcă să se încălzească folosind radiatoare sau calorifere electrice. Cum energia electrică este scumpă, unii turneni, mai săraci, încearcă să "eludeze" contoarul, improvizând diverse sisteme. Cei de la CEZ Electrica nu sunt prea interesaţi să-i descopere, pentru că plătim cu toţii, cu vârf şi îndesat, pentru toata energia electrica consumata si furata. Se mai întâmpla însă şi necazuri, aşa cum veţi citi în rândurile următoare.

În data de 16 decembrie a.c., pompierii turneni au fost solicitaţi să intervină la locuinţa procurorului M.Iordanescu, aflată pe strada Oltului din Tr.Măgurele. Un fum gros ieşea dintr-o camera şi se părea că este ceva grav, ca lucrurile din camera respectiva au luat foc. Nimic din toate acestea, un scurt-circuit la un tablou electric a făcut să iasă un fum puternic. Nu au fost mari distrugeri, însă camera respectivă a fost bine "afumată". Surpriza pompierilor a fost atunci când au încercat să vadă de la ce a izbucnit scurt-circuitul. Mare le-a fost mirarea când au observat un fir care nu avea ce căuta la tabloul electric. E vorba despre un fir electric, cu ajutorul căruia M.Iordanescu "şterpelea" puţin curent electric. Sursele noastre ne-au declarat că procurorul, plecat fiind din localitate,  a trimis pe cineva să-i  bage caloriferele in priza. Consumatorii electrici, prea multi, au facut sa cedeze improvizatia si, dupa aceea, tot taraboiul care a urmat. Dacă şi procurorul se ocupă cu asemenea lucruri, atunci nu mai e nimic de făcut!

Sperăm, pentru încrederea noastră în justiţie, că nu este adevărat, deşi sunt antecedente care confirmă caracterul acestui procuror. Să amintim că fostul securist şi actual procuror, Marin Iordanescu, este cel care i-a dat NUP şi l-a scos nevinovat pe actualul deputat A.Simionescu, după ce acesta din urmă a lovit mortal un bărbat în comuna Ciuperceni. Simionescu avea o alcoolemie de 0,98%, însă dosarul a fost muşamalizat şi cu ajutorul procurorului Iordanescu.

 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
NICOLAIE VRÂNCEANU pe 23 Ianuarie 2013, 16:56
#6
DLUI IORDĂNESCU .
CUM ADMITEȚI ASEMENEA ÎNVINUIRI ????
MIRCEA FILIP pe 28 Decembrie 2012, 17:05
#5
Curajosul =căcăciosul !
dacă ești prost,stai în banca ta ! EU AM SPUS CĂ SE CUNOAȘTE IDENTITATEA ȘI A AUTORILOR ȘI A COMENTATORILOR,AȘA CĂ NU PRICEP DECE SE ASCUND SUB NIȘTE PSEUDONIME ??!! EU ÎMI DAU NUMELE ȘI UITE CĂ NU M-A LEGAT NIMENI . ( DOAR DIN CÂND ÎN CÂND SE GĂSEȘTE CÂTE UN PROST SĂ MĂ INSULTE )
frankestain pe 26 Decembrie 2012, 02:54
#4
paf
si eu am facut pirnaie,frate,cam salvat pa una de la viol
Curajosul pe 25 Decembrie 2012, 17:41
#3
Mircea Filip,esti o lichea!
Si daca se stie identitatea,ce se intampla,care e problema ta? Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
MIRCEA FILIP pe 25 Decembrie 2012, 11:45
#2
PUNCT OCHIT =PUNCT LOVIT !!
AȚI VĂZUT CĂ VĂ ESTE FRICĂ SĂ FACEȚI COMENTARII ! BRAVOS NAȚIUNE, SUNTEȚI CURAJOȘI NUMAI CÂND NU VĂ VEDE NIMENI ! TOT EU SĂ VĂ MAI SPUN UNA : LAGĂTURILE CARE BY-PASS-ează CONTORUL LE FAC TOT LUCRĂTORII CEZ - LA PRIETENI ȘI LA V.I.P.-uri !!!
MIRCEA FILIP pe 25 Decembrie 2012, 07:22
#1
În sfârșit, O ȘTIRE!
Alexandra, văd că se poate și fără IMBECILITĂȚI ! 99,99% din activitatea acestui site se numește CURNALISM,iar tu cu 0,01% ai făcut JURNALISM . CEEA CE MĂ SURPRINDE ESTE CURAJUL TĂU . PROBABIL ÎNCĂ NU AI AFLAT CĂ SE CUNOAȘTE IDENTITATEA TUTUROR CARE SCRIU PE ACEST SITE ( FIE AUTORI,FIE COMENTATORI ! EU NU MĂ TEM DIN MOTIVE CĂ ....NU AU CE-MI FACE !)NU NUMAI IORDĂNESCU FURĂ CURENT CI ȘI ALȚI PROCURORI,JUDECĂTORI ȘI POLIȚIȘTI . DRAGNEA ESTE MAI DEȘTEPT, HOTELUL ESTE RACORDAT LA ...ILUMINATUL PUBLIC !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.