L.Dragnea şi A.Simionescu au distrus fabrica de conserve din Tr.Măgurele! Aproape 700 de ha de teren agricol au fost luate de Teldrum.

30 Noiembrie 2012, 00:12 | 2660 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Fosta fabrica de conserve

Din anul 1996, zona noastră este condusă doar de L.Dragnea, N.Mohanu şi oamenii lor. Aceştia sunt cei care trebuie să răspundă în faţa locuitorilor pentru dezastrul la care s-a ajuns. Una din cele mai grave probleme este lipsa locurilor de muncă. Inainte ca  Dragnea şi Mohanu să pună mâna pe putere, aici funcţionau multe  întreprinderi .

Una din cele mai importante fabrici, care era recunoscută pentru calitatea produselor, având şi o piaţă mare de desfacere si clienţi în toată ţara, a fost Conservturris. Fosta fabrică avea sute de angajaţi, vara ajungând cu sezonierii la peste o mie de angajaţi. Din 1998 până în 2000, fabrica a fost condusă de Adrian Simionescu (inginer metalurgie), omul lui Dragnea. Dacă această fabrică reuşise să se adapteze la economia capitalistă, ei bine, Simionescu a falimentat-o. Cum a reuşit Simionescu această performanţă? În 1999, când Dragnea era prefect, din fabrică s-a rupt o bucăţică, sub  numele de SC. Agroturris, iar 662 de hectare de teren de la Conservturris au fost trecute în proprietatea noii firme.

Mai apoi, terenul agricol a fost scos din capitalul social, astfel că, rămasă fără terenul agricol, fabrica de conserve a falimentat. În perioada cât Simionescu a fost director general, Enculescu a "luat" utilaje de producţie şi le-a mutat în făbricuta de conserve ( aici muncesc câteva zeci de sclave, căci muncitoare nu le putem numi) care a luat fiinţă în fostul depozit din apropiere. Enculescu era cunoscut ca un stăpân de sclavi încă din acea perioadă, când a scos puşca la angajaţii de la Conservturris care au făcut grevă pentru a salva fabrica din mâinile acestor şmecheri. Pe lângă utilaje de producţie, Enculescu a luat şi multă marfă pe care nu a mai plătit-o.

Revenind la Simionescu, după ce şi-a îndeplinit misiunea, acesta s-a mutat, în anul 2000, director general chiar la societatea Agroturris, unde a stat până în 2001. După aceea, Simionescu a fost pus director comercial la UVCP, unde a rămas până în 2003. Din 2003 a revenit în afaceri, unde a mai fost în perioada 1995 - 1996, dar acum avea cheag mult. În tot acest timp, Conservturris a rămas doar în amintire ca o fabrică de succes. Mai trebuie spus că Ioan Niculae a vrut să cumpere această fabrică chiar şi după ce a fost falimentată, dar nu a fost lăsat de stăpânii zonei, Dragnea şi Mohanu. Uite aşa au dispărut sute de locuri de muncă, locuri  care acum înseamnă enorm la nivelul oraşului. Ciocoiul Teleormanului a pus mâna pe terenul agricol, iar, în schimb, şomajul a crescut. După acest model vor dezvolta zona Dragnea, Mohanu, Simionescu şi domnişoara Cătălina.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
adi_iully pe 20 Decembrie 2012, 10:07
#9
adevarat
Felicitari pentru adevarul din acest articol ! Orbii nu vor sa accepte realitatea si cei care ling in fund pe j**u asta de Dragnea care e un prefacut cu moaca aia de nevinovat ! Tomatele e o fabrica la fel ca toate din tara asta ce a fost jefuita de acesti talhari fara pic de patriotism. Orasu asta avea tot ce trebuie, nu se importa aproape nimic dar acum a pus monopol magazinele lui : proinvest, penny market cu mancarea lor organica de c..t, a praduit toate pamanturile din imprejurimi si vor sa faca lumea sluga lor. Orasu asta e mort ! Pacat pentru ce a fost odata.....
Cristian pe 03 Decembrie 2012, 16:31
#8
strategie de strategie
Pai ca sa castigi alegerile prin voturile electorilor cum faci? Simplu. Ii saracesti si apoi le cumperi voturile pe un leu. Totul are o logica pe lumea asta, numai sa ai creier sa gandesti. Unde este dezbinare, nu sunt sorti de izbanda in lupta impotriva coruptiei si faradelegilor pentru ca stat de drept nu mai exista precum nici protectie sociala reala nu mai este. \\\"Cine e la punga gros nu mai roade doar un os.\\\" Asa traieste Dragnea si oamenii lui. Totul la ei se bazeaza pe bani. O vinde si pa ma-sa pentru 1 leu la targ, deci cu atat mai putin orasul Turnu Magurele. Ciocu mic si joc de glezne! Noi, locuitorii romaniei de azi, avem nevoie de conducatori nu de jefuitori. Pradatorii de neam vor ajunge direct in IAD ca doar n-or fi nemuritori da-i in moasa-sa pe gheatza. Au loc*rile calde asigurate acolo si nu le fura nimeni scaunul. smile)
nicu pe 01 Decembrie 2012, 20:58
#7
bravo
O SA VA IA ASTIA SI NEVESTELE MA SI TOT NU FACE TI NIMIK,,UN ORAS DE LASI,,USL-ISTI SI PDL-ISTI MINJITI
Alex pe 30 Noiembrie 2012, 23:38
#6
ptr cel ce a scris acest articol,George
Dar de ... toata ziua de ce nu scrii.Scarbosenie ce este
ion pe 30 Noiembrie 2012, 14:25
#5
ion
turneni sunt niste boi
turnean pe 30 Noiembrie 2012, 11:20
#4
munca
ce se poate vorbi in turnu magurele decit de politica,ca aceasta politica a distrus acest oras si loc*rile de munca care le aveam.asa ca lasati omul sa scrie nu va convine nu cititi si dati pace.salut turnenilor.
pentru anonim si madmax pe 30 Noiembrie 2012, 10:33
#3
fara titlu
asa este dar e bine sa reamintim teleormanenilor care au mintea sc*rta si care la alegeri uita trecutul. Au mare dreptate cei ce scriu pe acest site, dar cine ii aude si cine ar avea puterea sa schimbe acest dezastru atiit timp cit lumea ramine inerta la aceste crude adevaruri.
Anonim pe 30 Noiembrie 2012, 08:26
#2
....
Ne-ati speriat cu stiri politice pe site-ul acesta ! Altceva nu mai aveti de postat,o stire mai interesanta ? Mai informati-va si voi pretenasi!
madmax pe 30 Noiembrie 2012, 07:55
#1
......
nu mai aveti ce scrie?\\nati mai dat articolul asta.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.