Dosar de candidat: Adrian Simionescu, autorul unui accident mortal cu o alcoolemie de 0,98 %! Culmea ipocriziei: şi-a pus un banner electoral chiar la Ciuperceni, acolo unde a lovit mortal un bărbat!

27 Noiembrie 2012, 00:18 | 4273 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Banner-ul lui Simionescu este aproape de locul unde a facut accidentul mortal.

Prezentăm astăzi un candidat pentru Camera Deputaţilor al formaţiunii conduse de L.Dragnea. Cumnat al lui Marian Fiscuci, patronul Teldrum, candidatul Adrian Simionescu este autorul unui accident mortal având o alcoolemie de 0,98%. Mai mult, pentru ca ipocrizia şi nesimtirea  sa se vadă şi de pe Lună, A.Simionescu şi-a pus un banner electoral chiar în locul unde a murit acel cetăţean, lovit de candidatul nostru. Măi, animalule (vorba tătucului vostru, Iliescu), tu nu ai un minim bun-simt? Chiar aşa de gros îţi este obrazul şi te lăfăi pe bannere acolo unde, beat mort fiind, l-ai lovit mortal pe Gheorghe Micu? Poate, după modelul brevetat de Dragnea, aştepţi să te voteze chiar şi acel cetăţean? Emil Cioran, marele filosof de origine română ( am spus pentru gaşca lui Dragnea, pentru că ea are alte valori), a spus, într-un anumit context, că îi e "ruşine că este român". Dacă, după alegerile din 9 decembrie, A.Simionescu şi Cătălina Stefanescu devin reprezentanţii judeţului în Parlament, putem să spunem că "ne e ruşine că suntem teleormăneni". Sperăm ca electoratul teleormănean  să se trezească şi să arate că nu este masa de manevră a lui Dragnea. Nu de alta, dar mâine-poimâine, ne pune Dragnea candidat pe câinele său Max. Nu e departe acel timp, atenţie! Iată ce scriam, acum ceva vreme, despre accidentul mortal comis, beat fiind, de A.Simionescu.

Prezentam desfăşurarea evenimentelor şi modul cum a scăpat A.Simionescu. In seara zilei de 08.07.2006, în jurul orelor 21.30, Simionescu Adrian a plecat cu autoturismul Mercedes C220, număr de înmatriculare TR 03 VJV, proprietate personală, din comuna Piatra către Turnu-Măgurele. In comuna Traian a luat la ocazie pe Bordianu Georgeta ( saracu` Simionescu, lua şi oameni la ocazie, deh, famelie mare, remuneraţie mică, vorba lui Caragiale!).

In dreptul barului SC Stemari SRL din comuna Ciuperceni, a lovit cu partea dreaptă a maşinii pe Micu Gheorghe. Trebuie să reţinem că cercetările au constatat că A.Simionescu nu a acţionat frâna pentru blocarea roţilor. Victima, Micu Gheorghe, a decedat în urma impactului cu maşina lui Simionescu.

Cu ocazia cercetărilor efectuate la locul faptei, Simionescu Adrian Constantin a fost testat cu aparatul etilotest, displeiul aparatului indicând valoarea de 0,98 MG/L alcool pur în aerul respirat. Aţi citit bine, 0,98 alcoolemie. Toată lumea cunoaşte că, indiferent de circumstanţele producerii accidentului, A.Simionescu era vinovat, conducerea pe drumurile publice cu o asemenea alcoolemie fiind considerată infracţiune şi se pedepseşte cu ani de închisoare. Gândiţi-vă că Simionescu a lovit mortal un om, având o asemenea alcoolemie. Credeţi că s-a întâmplat ceva? Nu, pentru că Simionescu este membru influent în gaşca lui Dragnea.

I s-au luat probe de sânge la spitalul din Turnu-Măgurele iar SML Teleorman a constatat că alcoolemia este de 0 g 0/00 alcool. Minune, şi alta nu! Cum a motivat Simionescu această neconcordanţă dintre alcooltest şi proba de sânge? Simplu, nici nu vă vine să credeţi!

Cităm din Rezoluţia  Parchetului Turnu-Măgurele, din data de 12.03.2007: "Făptuitorul a declarat că este posibil ca aparatul etilotest să fi reacţionat la urmele de alcool expirate datorate prezenţei unui tampon îmbibat în alcool în cavitatea bucală pentru calmarea unei dureri dentare". Tare, nu? Simionescu, un individ putred de bogat, se trata cu tampoane cu alcool, nu avea bani de medicamente. Of, Doamne, cât de proşti ne socotesc ăştia pe noi!? Procurorul Marian Iordanescu îi dă NUP(neinceperea urmaririi penale) lui A.Simionescu, prin rezoluţia citată mai sus, constatand ca alcoolemia era zero iar vinovat de producerea accidentului fiind, desigur, victima.

Aşa îşi scapă Dragnea oamenii, prin tot felul de ilegalităţi. Nu va trece mult şi ne va ucide pe toţi cei care suntem împotriva lui, pentru că  va scăpa basma curată. Acesta este Teleorman, locul unde funcţionează "legea Dragnea", nu legile României!

 

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
doctoru pe 04 Decembrie 2012, 17:26
#20
esti dus
caini latra ursu merge,tu o morfai
un ZIMNICAR pe 04 Decembrie 2012, 17:00
#19
IN ZIMNICEA AVEM OAMENI CAPABILI !
Nu-mi place sa intru in polemici pentru ca stiu sa ies invingator de fiecare data! Si sa nu credeti ca asta e o arta, e doar dreptatea ce sta de partea mea. Sunt nascut in orasul vostru dar locuiesc in Zimnicea si tin sa va anunt ca in acest mic oras avem oameni capabili, n-avem nevoie de candidati din Turnu Magurele! Va multumesc!
Vasile pe 30 Noiembrie 2012, 13:58
#18
Anonimule
Mai anonimule, ca domn se pare ca nu prea esti, de ce il imiti tu pe Basescu in exprimare? Daca tu latri, tu sa fi sanatos. Asta nu inseamna ca si altii trebuie in a te imita. Punct. Daca-l cunosc atit de bine, si stiu ce-i poate pielea, ma intereseaza unde voteaza. Si spun asta ca sa caste si altii ochii.\\n
gogu pe 28 Noiembrie 2012, 21:02
#17
aiurea
lasati vrajeala fraierilor - oricum ei isi fac treba
Anonim pe 28 Noiembrie 2012, 09:22
#16
pt Vasile
Oricum votul tau nu conteaza. El candideaza in Zimnicea. Asa ca daca ai resedinta in Turnu Magurele, sa fii sanatos. Nu inteleg de ce latri despre Simionescu. E ca si cum eu, care treb sa votez in colegiul Turnu Magurele, ma plang de Crin Antonescu, in colegiul Alexandria. Are sens sa-i criticam pt unde voteaza?
Vasile pe 28 Noiembrie 2012, 06:47
#15
Anonimule
Ti-am mai spus faptul ca-l cunosc destul de bine pe Simionescu, asa ca nu mai incerca sa-mi prezinti rahatul drept pasta de dinti cu aroma de rahat. Nu e pasta de dinti ci rahat. Desi nu sunt simpatizant PD-L, as putea zice ca dimpotriva, la orice prilej am votat contra lui, nu pot vota un asemenea individ. De votat as vota, pentru ca e de datoria oricarui cetatean sa-si exercite dreptul la vot, dar ori as vota altceva, fie l-as anula.
aurel pe 27 Noiembrie 2012, 22:06
#14
pentru toti
TRADATORILOR USL SI PDL,,TRAIASCA PP-DD, DAN DIACONESCU SI LA PUSCARIE CU TOATA CLICA DE HOTI,,DE 23 DE ANI ATI VANDUT TARA TRADATORILOR
nae forever pe 27 Noiembrie 2012, 19:28
#13
pentru un pumn de uslisti
In primul rand,un dosar,ca cel prezentat in articol,nu se redeschide decat in momentul aparitiei unor noi probe concludente iar acestea trebuie produse de politie sau parchet.Asa ca nup ramane nup forever!In al doilea rand:parca as cunoaste aceasta persoana pe nume simionescu!O melodie,o reclama,money talks,radio teldrum,materiale de constructii!E cumva omul care a fost director la :uvcp,combinat,conservturris?A fost si viceprimar o perioada?asta da j*****e de nadejde pt stapan,face bani pt.partid si are disponibilitate pt parlament.A,uitasem,este si ruda prin alianta cu javra de vladutu,adica ala o reguleaza pe madam simionescu cea paroasa si gretoasa,fosta fiscuci.Acu iti dai seama de caracatita mai cristea dobrescu(ai si nume de pcrist,vezi petrache prodan)RUSINE HIENELOR!Ati pradat orasul asta ca niste piranha cool grin cool grin cool grin cool grin
Je pe 27 Noiembrie 2012, 18:42
#12
Simionescu-criminalul parlamentar
Simplul fapt ca acest nemernic numit Simionescu este fals revolutionar,arata \\\"calitatea\\\" lui umana.Face parte din categoria revolutionarilor gen Mohanu,Ely Iagar,Sever Iagar si ceilalti hoti. Asa ca, sa nu vina nimeni sa spuna ca imbecilul acesta care-l pupa pe Dragnea pe toate partile are caracter. Cand mai este si criminal,nu trebuie sa mai cauti altceva in trecutul lui.
Cristea Dobrescu pe 27 Noiembrie 2012, 17:36
#11
Măi Dragomire, asta-i știre ??T
Se pare că ai ceva carte, dar inteligență ioc ! Nu vreau să fiu neam prost și necivilizat, dar nu mă pot abține să te socotesc UN MARE DOBITOC !! Un om normal SE ADRESEAZĂ ORGANELOR ABILITATE ALE STATULUI DE DREPT =PROPRIETATEA LUI BĂSESCU, VIDEANU,UDREA,etc,și se cere redeschiderea dosarului dacă acel proc*ror a fost corupt ! NU AM CUNOȘTINȚĂ DE CAZ, NU-L CUNOSC PE SIMIONESCU, DAR DECE SĂ TE CREDEM PE TINE ȘI NU PE PROCUROR ???!!! DACĂ SIMIONESCU ERA LA P.D.L. TOT AȘA SCRIAI ?? ȘI-APOI CE LEGĂTURĂ ARE ION ILIESCU CU ACEST CAZ ?? EȘTI O LEPĂDĂTURĂ ȘI-O CANALIE ORDINARĂ,UN RATAT ÎN PROFESIE,DISPREȚUIT DE CUNOSCUȚI, MARȘ ÎN COTEȚ -PORC ORDINAR !! DAR BĂRBULESCU CUM E ?????? .,
ilie pe 27 Noiembrie 2012, 14:05
#10
MAAA
MULTA CLANTA PTR. SIMIONESCU,, SI MAI MULTA CLANTA PTR. DRAGNEA SI MOHANU
Anonim pe 27 Noiembrie 2012, 13:48
#9
pt #5
Mafiot politic? Pe ce lume... Ma rog, fiecare are dreptul la opinia lui. Invidia asta ne roade pe toti asa.
ifd pe 27 Noiembrie 2012, 13:11
#8
Eu știu!
Împreună cu Dragnea și Mohanu, cu Eli Iagăr și toată clica PSD-ului turnean, Adrian Simionescu este incapabil în profesie, dar abil mafiot politic. A lins și linge tot ce poate de la (după) Dragnea.\\nFără Dragnea, ca de fapt mai toți, Simionescu nu s-ar menține pe... linia de plutire!\\nHalal individ!\\n
Anonim pe 27 Noiembrie 2012, 12:46
#7
pt Vasile, si pt #5
Numai simplul fapt ca nu stii sa-ti scrii numele atrage multe reprosuri la adresa ta. Dar, ma rog, fiecare mai greseste. Nr #5, daca vrei sa te iluminez eu, lui i s-a oferit de mai multe ori ocazia sa aiba putere, si a refuzat, ca a dorit sa stea la locul lui. Dar cum canditatul din Zimnicea s-a retras, a decis sa sprijine partidul in cele din urma. Nu vorbi din auzite, ca inseamna ca ai o inteligenta sub valoare indicata. Si Simionescu asta, nebun dupa putere cum zici tu, a stat in preajma PSD, fara sa se bage in toate mizeriile lor, ca nu-i place sa atraga atentie sau sa stea cu un picior in inchisoare, si altul in libertate, cum fac majoritatea politicienilor.
Vaile pe 27 Noiembrie 2012, 11:26
#6
Domnule anonim
argumentul suprem este faptul ca-l cunosc destul de mult incit sa stiu cit trage la cintar Simionescu. Faptul ca desi este in gasca lui Dragnea n-a facut bani este dovada faptului ca este incapabil. Sa nu-mi spui tu ca pe Simionescu il da cinstea pe dinafara. Nu-mi jigni inteligenta te rog.
ANTONIM pe 27 Noiembrie 2012, 11:09
#5
Anonim =Simionescu?
Numai simplu fapt ca a fost propus candidat pe liste la camera deputatilor,ne arata cat de multi prosti si cata coruptie exista in Teleorman.El vrea sa candideze pentru ca e nebun dupa putere.Dupa accident,primele cuvinte au fost:\\\"S-a dus dracului cariera mea politica\\\",asa-i domnule Badaluta?El se vrea luand decizii si multi lingai in jurul lui,ce sa faca cu o obsc*ra functie la TelDrum? Pentru cei care nu-l cunosc,este un om diabolic,mai ales atunci cand bea.Stiu,acum nu mai bea,pentru ca e cu un picior in groapa,dar nebunia lui va atinge paroxismul atunci cand va ajunge deputat.Treziti-va teleormaneni!
Anonim pe 27 Noiembrie 2012, 09:36
#4
pt nr #2
Dar, te rog, spune, nr #2, despre meciul tau, ca daca tot zici sa nu-l voteze lumea. Vreau sa stiu si de ce. Argumente ai? Ceva? Cam ai idee cat stie omul despre democratie si ce idei are? Ai observat totusi, ca fata de toti din gasca lui Dragnea, el nu se lafaie in bani, ca s-a tinut departe de toate treburile astea(Teldrum, etc). Crezi ca nu i s-a oferit sansa? Dar el a zis nu acestor lucruri. El e cam cel mai capabil om de prin USL Teleorman. Nu-mi spune ca il stii tu. Stii ca a fost exclus din partid, ca nu i-a pupat pantofiorul lui Dragnea? El nu se inclina dupa cum bate vantul, doar ca i-a spus seful asa. Stii de ce a stat doar cateva luni vice-primar si vicepresedinte al CJ Teleorman? Ca nu a vrut sa faca toate de i se spuneau, omul are si ratiune, si gandire. Ceea ce la multi lipseste cu desavarsire. Eu nu spun sa-l votati, dar sincer, e mult mai capabil decat toti ceilalti canditati.
Cineva pe 27 Noiembrie 2012, 08:41
#3
NUMAI VRAJELI AI DRAGOMIRE
Dragomire eu sunt de acord cu ceea ce spune si #1, ce tot iti place sa tot vrajesti pe aici, mai lasa vrajelile si treci spune si u adevarul macar putin..... \\n
Vasile pe 27 Noiembrie 2012, 08:24
#2
Domnule Anonim
Nu comentez faptele. Nu le stiu direct, asa ca nu comentez acest aspect. Insa altceva pot spune despre Simionescu, si asta in cunostinta de cauza. Simionescu este un inginfat si un arogant. Il cunosc destul de bine, am avut si un,,meci\\\" cu el,din care a iesit destul de sifonat ca imagine ( nu fizic,a nu se intelege ca ne-am batut ). De aceea invit pe toti alegatorii din Zimnicea sa se abtina in a-l vota pe acest incapabil.
anonim pe 27 Noiembrie 2012, 01:03
#1
Ba tu esti retardat?!
A 5a oara in cateva saptamani stirea asta?! Ai probleme cu capul? Nu mai fermenteaza cerebelul substanta cenusie si nu mai stii ce sa scrii? Tu chiar crezi ca Simionescu se lafaie in bani, sau ca a canditat de buna voie? A candidat ca nu a avut cine sa ocupe locul la Zimnicea. Se vede clar, ca ai numai prostii in cap!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.