Cătălina Stefanescu, diva care a făcut celebru Turnu-Măgurele!

16 Noiembrie 2012, 00:36 | 3790 vizualizări | 29 comentarii
Car Universal
Catalina e la Turnu-Magurele doar in fotografii.

Turnu-Măgurele a ajuns cunoscut în întreaga Românie. Celebritatea nu i-a fost adusă  de generalul David Praporgescu, căzut eroic pe câmpul de luptă în primul război mondial, nici de Hariclea Darclee, celebra cântăreaţă de opera, ci de o tânără de 23 de ani, de care nu auzise nimeni în Tr.Măgurele. Da, aţi ghicit, e vorba de Cătălina Stefanescu, tânăra secretară a jupânului Teleormanului, il capo di tutti capi, domnul Liviu Dragnea.

Parcă o entitate celestă l-a făcut pe Liviu Dragnea să ne blagoslovească cu o asemenea candidată. Nici nu visam noi că vom avea ocazia să scriem despre o asemenea "personalitate". Cine spune că L.Dragnea nu se gândeşte la oraşul unde şi-a făcut (  şi îşi mai face) milioane de euro, se înşală. Baronul roşu are Turnu-Măgurele în suflet ( în buzunar are banii oraşului, Teldrum ştie de ce!) şi a ales o frumuseţe  drept candidat pentru colegiul nostru, să ne mai distragă atenţia de la viaţa searbădă, de oraş provincial, pe care o trăim.

"Et in Arcadia ego", spuneau grecii antici, noi vom spune, mulţumită lui Dragnea, " şi noi am văzut-o pe Cătălina", căci altceva nu putem să facem ( domnul Dragnea poate, se pare!). Cum să nu mulţumim din inima partidului, secretarului său general, în special, că ne-a pus mâna în cap şi ne-a abătut atenţia de la bătrânul edec comunist, primarul Nicolae Mohanu, cel care este prezent lângă Cătălina pe bannerele electorale? Cine naiba se mai uită la bătrânelul din poză, când poate privi o asemenea frumuseţe? Cum spunea şi Radu Banciu, o asemenea splendoare ar fi fost, dacă trăia în Franta  acum vreo 25 de ani, iubita lui Alain Delon.

Domnul Dragnea ne-a arătat că,  şi în sărăcia aceasta de oraş, poate trece, ca o adiere de primăvară, o splendoare de fată. O privim în afişe, pentru că fizic e greu de văzut, domnul Dragnea ne-a făcut privilegiul de a avea în oraş doar în locaţii speciale, adică la hotelul Turris, şi în prezenţa unor uselisti aleşi pe sprânceană. Nu tot "boborul" poate atinge un asemenea boboc de fată. Nu, am greşit, Cătălina nu mai e boboc, a crescut.  "A crescut lângă mine" ( aşa ne-a prezentat-o Dragnea), pentru că aceasta e singura calitate a Cătălinei, a crescut lângă Dragnea. Doamna Bombonica, ocupată cu hotelul,  n-a fost atentă la ce "îmboboceşte" lângă distinsul ei soţ. Sloganul de campanie al Cătălinei este unul deosebit, însă lasă loc de interpretări: "Investiţi în tineri, investiţi în viitor". E , unii mai "investesc" şi-n tinere precum Cătălina, dar aceştia sunt măcar jupâni de judeţ.

Alegerile se apropie, cum-necum, parcă vedem că  frumoasa va ieşi deputat cu peste 50 %. Ca să nu ne întristăm, republicăm un banc ce a făcut carieră în Teleorman, poate are ocazia să delecteze şi o parte a României (telespectatorii B1TV, dacă Radu Banciu îl va citi în emisiunea dânsului de la ora 23.00). Nu facem reclamă, însă "Lumea lui Banciu" merită  urmarită zilnic. Iată bancul (gurile rele spun că i-a plăcut şi lui L.Dragnea, dar nu prea credem!):

La Radio Erevan are loc un concurs de răspunsuri la întrebarea: "Care este diferenţa dintre Liviu Dragnea şi un hoţ?" Un ascultător din Turnu-Măgurele  a trimis următorul răspuns: "Diferenţa este că pe Dragnea îl aleg eu, în timp ce hoţul mă alege el pe mine. Am răspuns corect?".  Cei de la Radio Erevan i-au înmânat premiul pentru răspuns corect, împreună cu o carte poştală pe care scria: "Stimate domn, sunteţi un geniu. Sunteţi singurul care a reuşit să găsească o diferenţă între cei doi."

 

Citeşte şi
Comentarii (29) Adaugă comentariu
Geo pe 22 Noiembrie 2012, 16:04
#29
Votati ARD
Ba, astia de la ARD????.....voi nu aveti un baner, ceva?......ca in afara de doua poze cu unul gras si o cucoana ofilita puse in fata lui Tudorica Dorobantu\\\'nu stie nimeni nimic de voi !.....si oricum nu o sa voteze nici dracu\\\' cu voi ! Huoooooooo !
Eu pe 22 Noiembrie 2012, 16:00
#28
era mai bine...
Era mai bine daca aveam \\\"catindat\\\" pe Talmacean....eba basinescu....udrea-cocos.........dar cel mai bine pe videanu ca asta are o casa mai mare decat a lui dragnea !
informatoru\\\\\\\' pe 18 Noiembrie 2012, 19:25
#27
AM AFLAT
Agamita Dandanache este fica presedintei Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca - Cristiana Barbu.
paraschiv pe 18 Noiembrie 2012, 18:04
#26
asa ne trebuie
Daca ASTA cATALINA iese la alegeri inseamna ca daca ar fi candidat un dovleac ar fi iesit . Asta vrea sa ne demonstreze dragnea,ca daca psd vrea ceva tot jud. TR. face ca el . RUSINE ! JUDET DE HANDICAPATI .\\n
ardeleanul pe 17 Noiembrie 2012, 20:38
#25
asa-i romanu....L
de la noi de aici se vede ca are apucaturi de Berlusconi{s-au cunoscut}am inteles ca a vandut,,palagene,si a avut o Dacie de la Gratia de Teleorman,a facut proiecte pe genunchi.....si vrea sa duca Romania spre .....???No votati-l urmasii lui Popa Sapca{un erou]!Amu se spune ca daca tai radacina sigur se usca!
gogutzu pe 17 Noiembrie 2012, 13:59
#24
Valerica
Mai baiatule, ce sa zic, desi ma cam saturasem de acest site, m-am intors sa-ti dau o veste. Anul asta nu se mai taie porcul. Cica anul asta se demite. Si apoi, ce te aia pe tine ce fac eu pe strada? Lasa dracului apucaturile astea de soacra, si mai bine tine de paru\\\' steagului partidului ca-l darima astia de la USL. Mincara fasole si-si dau aere. Gurile rele spun ca pe 9 decembrie, mai spre cintatul cocosilor o sa va puna aia ceva maro pe clanta. Sau v-o da clanta? Nu stiu, ca n-am prea inteles. Da\\\' o sa vedeti voi pe 10 dimineata ce si cum.
Valeriu pe 17 Noiembrie 2012, 12:12
#23
Ai inviat Gogutzule ?
Mai baiatule,unde ai fost pana acum ? Ai fost sa-ti revendici casa si locul de pe str.Decebal ? Nu mai umbla creanga si pune mana si posteaza aici ca ai pierdut timpul cu prostii,si nici pe strada nu mai e timp de plimbat,asa cu capul pe spate cum mergi tu si cu telefonul la ureche.Daca esti pauza de idei,concentreaza-te,ca la ineptii si mistocarii esti primul.
Ilie de la scularie pe 17 Noiembrie 2012, 07:32
#22
floin & nicu
De lucrat lucrez in privat si nu la Primarie, asta ca sa stiti de la mine. Cit ceea ce priveste partea cu simpatiile, ei bine si aici ati gresit. Nu sustin USL, dar vreau sa ARD pe PD-L la vot pentru raul facut tarii. Iar despre chestia cu PP-DD, ei bine nu fac decit sa observ faptul ca mai toti penalii din PD-L trag la caruta PP-DD, iar pe OTV, subit se injura doar USL, criticile la adresa PD-L au incetat brusc. Ce pot intelege din asta? Precizez, poate ma insel, dar faptele ma cam fac sa cred asta.
costel pe 17 Noiembrie 2012, 00:01
#21
pentru DRAGNEA
MULT TUPEU AI PRIETENE,,PE BOMBONICA NU AI PUS O NU TE SATISFACE CA DOMNISOARA??CE M AS BUCURA SA SFIRSESTI CA CEAUSESCU TUPEISTULE,,
florin pe 16 Noiembrie 2012, 23:55
#20
ilie primarie
ce scularie frate e indoctrinat asta lucreaza sigur la primarie
nicu pe 16 Noiembrie 2012, 22:06
#19
ptr ilie scularie
DACA SI CU PARCA BAI ILIE,,DACA ESTI USL -IST INRAIT NU O SA INTELEGI DAR NICIODATA CU DIACONESCU NU O SA NE FIE CA CU ASTIA INTELEGI,,SI ABUREALA CA PP-DD E MANEVRA PD-ULI LAS O BALTA FRATE RECUNOSC A GRESIT CA A PRIMIT DIN ASTIA DIN ALTE PARTIDE DAR EU VOTEZ PP-DD DAN DIACONESCU DACA TU ESTI ANCORAT IN SISTEM BUGETAR NORMAL CA AI INTERES DE IUBESTI ASA MULT USL-UL SI PE DRAGNEA,,TE INTREB SINCER AI SI TU COPII???
Floridor pe 16 Noiembrie 2012, 21:01
#18
tot aia e
Daca Caligula si-a facut calul Incitatus consul,de ce o folclorista n-ar putea fi deputat,intreb si eu,ce daca faptele se petrec in timp la o diferenta de 2000 de ani,plebea e la fel si-atunci si-acum.\\nS-auzim de bine.
marius pe 16 Noiembrie 2012, 20:39
#17
bravo CATALINA
Uite cum mor fraierii\\n
nae forever pe 16 Noiembrie 2012, 18:03
#16
si tu Brutus,fiul meu?
Si eu ce p..a mea suna in varianta romaneasca!Numai ca nae va fi senator pe viata si nu-l va ucide pe cezarul teleormanean.Ma apuca greata cand vad neocomunistii astia la putere de atata timp!Dar chiar suntem asa de prosti sa nu-l lasam pe nae in senat si sa alegem un primar bun ?Uite ii avem pe:simionescu,cone,cuclea,vladutu sau chiar pe munteanu poponeanu, sa mearga tot orasul la nebun in audienta.Deabia astept alegerile pt.primarie asta daca nu gaseste dragnea vreo pizdulica pt. postul de primar?Chiar,de ce nu simona ghinea???? snake snake snake
IANCU pe 16 Noiembrie 2012, 17:47
#15
PT.ULESCU DE LA POZ 10
SE PARE CA TU ESTI SINGURUL CARE GINDESTE VERTICAL DINTRE TOTI CEI CARE SCRIU PE ACEST SITE. NU SCAPAM DE MAFIE DECIT VOTIND MASIV ORCE ALT PARTID IN AFARA DE EI PDL, PSD, USL, USDRACI ETC... ACUM SINGURA VARIANTA ESTE PP DD, CEL PUTIN PENTRU 4 ANI TIMP IN CARE SPERAM CA MAFIOTII SA SI CONTINUE AFACERILE DIN RAHOVA SAU JILAVA. IN CEEA CE O PRIVESTE PE FATUCA, EU CRED CA EA HABAR NU ARE CE SE INTIMPLA. IDEEA ESTE SA FIE CIT MAI APROAPE DE BINEFACATORII EI PENTRU A LE PUTEA FI LA DISPOZITIIE CIND NEVOILE LOR O CER, NEVOILE FIZIOLOGICE BINEINTELES.
RASPUTIN pe 16 Noiembrie 2012, 17:46
#14
CE VREMURI GRELE SI PUTREDE
In zona garii a aparut un nou afis electoral mare cu Mohanu si dansatoarea lui Dragnea, iar sloganul este: VOTATI USL PENTRU O ROMANIE PUTERNICA. Ceva mai incolo se afla UZINA ELECTRICA, o cladire istorica construita in anul 1910, abandonata, vandalizata si lasata sa se prabuseasca penetru ca pe senatorul Mohanu oricum nu-l mai intereseaza soarta acestui oras. Ca aceasta cladire abandonata arata si tara in aceste vremuri cenusii si putrede.
Ilie de la scularie pe 16 Noiembrie 2012, 17:11
#13
anonimule!
Poate n-ai observat, dar pe listele PP-DD se regasesc multi dintre penalii plecati de la PD-L. Oare sunt pe felie, si incearca sa sscoata niste parlamentari in plus folosind vectorul PP-DD? Se incearca un scor bun folosind si alte partide? Se incearca inca o majoritate cu picioare de lut? Intreb si eu, poate ma insel, si cineva mai bine informat imi va lumina nestiinta.
anonim...*** pe 16 Noiembrie 2012, 14:58
#12
VOTEZA PP-DD
daca nu vreti sa mai fiti furati si sa mai traiti in asemenea conditii trebuie sa schimbam acum ori niciodata.parerea mea este ca trebuie sa mai schimbam si noi asa cum fac americani.
ilie pe 16 Noiembrie 2012, 14:14
#11
ptr.Rasputin
eu din contra o sa merg sa votez...si asa cred si eu o solutie e sa votez Dan Diaconescu din ura care o simt ptr. Dragnea si Mohanu
ulescu pe 16 Noiembrie 2012, 14:11
#10
SA VOTAM
DE CE MA SA NU VOTAM?...NU V ATI SATURAT DE NESIMTITII ASTIA VOTATI MA TOTI PP-DD, DAN DIACONESCU SA VEDEM CRAPA ASTIA CA PIERD CIOLANUL...SA SE OFTICE TOTI USL ISTI SI PD -ISTI VOTEZ PP-DD CU TOTI PRIETENII snake
RASPUTIN pe 16 Noiembrie 2012, 12:53
#9
EU NU MERG LA VOT
Mai degrabă aş vota cu Tudorică Dorobanţul dar niciodată cu Dragnea!!Oamenii se chinuie şi mor în sărăcie,iar el zîmbeste fără griji deasupra noastră şi peste oraş, din afişele electorale, împreună cu dulcea sa fetiţă secretară care a crescut lîngă el şi în braţele sale generoase, ştiind că oricum proştii îl vor vota iarăşi tot pe el, stăpînul lor etern.Iar primarul Mohanu, după ce în vară a fost votat de oameni cu încredere şi cu speranţă că ar putea dezvolta acest oraş,acum îi trădează cu neruşinare, părăsind acest orăşel cu oameni chinuiţi şi săraci pentru un loc cald şi confortabil de senator în Buc*reşti.Şi desigur că anul viitor, trebuie organizate alte alegeri, dar în nici un caz din banii lui Dragnea.Tot banii oamenilor amărîţi şi tot mai săraci vor fi cheltuiţi pentru că primarul lor în care au avut încredere, a ales să-i trădeze pentru a deveni senator. Mi-e scîrbă de aceşti indivizi!!
un simplu CETĂȚEAN . pe 16 Noiembrie 2012, 12:50
#8
DOAMNE -CE TÂMPENII !!!
bine,bă, mafioților, dar voi pe cine oferiți ?? DACĂ VENEAȚI CU EBA, CE MAI SUCCESURI AVEAȚI !! ACUM SERIOS : ALȚI CANDIDAȚI MAI EXISTĂ,SAU PE NIȚULESCU ȘI CRĂCEA I-A TRAS CURENTUL ȘI AU GUTURAI???DAR P.P.-D.D. NU MAI ARE CĂRUȚĂ, I S-A RUPT LA CARACAL ??
Pamfil pe 16 Noiembrie 2012, 12:41
#7
concluzii
Turnenii ar alege orice, chiar si un caine, daca ar candida pentru,,partidul rosu\\\'\\\'. E un judet atat de sarac, incat pop**atia, foarte imbatranita si imputinata, a ramas cu aceeasi mentalitate comunista. Oricine ar candida din partea psd-ului si ar parea ca le acorda cat de putina atentie, fie numai pentru cateva zile de campanie electorala, vrajeste putina minte a cetateanului teleormanean. \\nFacem pariu ca pi(s)da asta, daca o sa castige alegerile, nu mai calca in viata ei prin TR? Si ca o sa dea din fund prin alte parti? Mai bine cainele ala de care ziceam mai sus, decat duduia asta. \\n\\nConsider ca nu exista element de comparatie intre,,gagica\\\'\\\' asta si dna. Telea. Inainte de a vota partidul, trebuie sa vezi OMUL. Inainte de a discuta de USL vs. ARD.
hai cu totii pe catalina pe 16 Noiembrie 2012, 12:40
#6
ca e tanara si vrea !
Oare domnisorica asta stie unde este Targu magarele?sau ferma dona unde este angajata consiliera?Ne meritam soarta mai taranilor uslisti,veti veni cu totii la vot si o veti trimite in parlament pe aceasta cordoaica dansatoare dupa alti oameni onorabili ai psd care au trecut pe la noi prin oras.Dar fatuca nu face si o intalnire cu alegatorii din municipiu?ERECT ORALA??? tongue wink tongue wink tongue wink tongue wink tongue wink red face red face red face red face
madmax pe 16 Noiembrie 2012, 12:01
#5
NU VOTAM
NU VOTAM \\nNU VOTAM \\nNU VOTAM \\nstoa**fele cool grin
marchizu\\\' pe 16 Noiembrie 2012, 11:25
#4
ihi
O votam pe duduie cu o singura conditie:sa treaca pe la toti electorii inainte.
psd pe 16 Noiembrie 2012, 09:32
#3
panarame
asta e noua moda de a-si rasplati hotomanii vagaboantele ...nu le mai da bani de la ei le da bani de la stat ...din bani nostri\\n
Ilie de la scularie pe 16 Noiembrie 2012, 06:42
#2
ha,ha,ha!
Mai Georgica mai, tu esti chiar invidios! Bag seama ca te-ai fi tavalit un pic cu Catalina, dar de, n-ai tu nas de asa bucatica. Altii fac trageri la duduia respectiva. Ca tot ai adus vorba de Banciu, idiotul ala ingimfat sta ore intregi in fata oglinzii intrebind-o repetat daca stie e cineva in tara mai tare ca el. Coleg de imbecilitate cu Mircea Badea de la conc*renta. Daca am avut celebritati cindva, avem,,podoabe\\\" si azi, dar fiti sinceri si spuneti ceva si despre,,celebrele nulitati \\\" de la voi. Un Claudiu Cracea, celebrul perdant perpetuu este notoriu. Nu mai dati vina pe cetateni pentru lipsa voastra de comunicare cu electorii. Trebuia aratat oamenilor altceva, solutii noi nu critici. De critici si de circ este lumea satula pina peste cap. Intai vedeti-va defectele voastre, si apoi criticati-le pe ale altora. Oamenii sunt satui de circ. Vor paine. Vor solutii. Voi le-ati dat doar circ. Solutii nu.
FIRINTINS pe 16 Noiembrie 2012, 05:25
#1
DEPUTATI
DECAT ROBERT NEGOITA,MIKI SPAGA,BANICIOIU MAI BINE DIVA, MACAR E TANARA SI ... kiss
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.