L.Dragnea are cel mai mare fond de vânătoare din ţară ( mai mare chiar decât colegiul Cătălinei!).

16 Noiembrie 2012, 00:25 | 4821 vizualizări | 21 comentarii
Car Universal
Iveco Massif, masina de vanatoare a lui Dragnea.

Odată cu apropierea iernii şi cu începerea sezonului de vânătoare, jupânul judeţului îşi scoate armele de la naftalină. L.Dragnea este un împătimit al vânătorii, ducând la extrem această pasiune. Dumnealui are puşti scumpe, maşină specială şi un fond de vânătoare pe măsura unui megaciocoi. De la Seaca până la Islaz, şi de la Turnu până la Dăneasa, în judeţul Olt. Dacă se supără, jupânul trece şi în Olt, căci în următoarea localitate, Drăgănesti-Olt, chiar ginerele lui N.Mohanu este primar . Fondul lui Dragnea este mai mare decât colegiul electoral al Cătălinei, ceea ce e o performanta. Pentru ca totul să fie la superlativ, jupânul, prin CJ, şi-a dat 500.000 de euro pentru a împăduri 71 de hectare la Saelele. Ca să nu pară că banii sunt cu dedicaţie, s-a motivat cu: "îmbunătăţirea calităţii mediului înconjurător, ca premisă a creşterii standardului de viaţă pentru comunitate, în special pentru generaţia tânără".

Cum a luat fiinţă acest megafond de vânătoare al megaciocoiului? S-a pornit de la  Asociaţia Proprietarilor de Terenuri Agricole Danubius 2010, asociaţie care să  asigure cadrul legal pentru vânătoare. Mulţi proprietari au refuzat să semneze, pentru ca pe terenul lor să vâneze membrii asociaţiei lui Dragnea. Cei care nu au semnat de bună voie, au fost semnaţi în fals de oamenii lui Dragnea, folosindu-se de actele de la Registrul Agricol din Primăriile conduse de pesedişti. Cei care au semnat, au fost induşi în eroare de angajaţii Primăriilor, care au fost trimişi pe teren cu povestea unor italieni care vin la o partidă de vânătoare.

În şedinţa Consiliului Local din 22 .12.2010, Mohanu a propus, şi consilierii pesedişti au aprobat, ca Municipiul Turnu-Măgurele să adere la asociaţia Danubius 2010, mai exact spus, Primăria îşi oferă terenul pentru ca Dragnea să poată vâna legal. Aceasta asociere a fost gândită pentru a evita închirierea terenului de la primăria turneana contra unei sume de bani. Ca să nu plătească nimic, Dragnea a recurs la acest artificiu şi, prin Mohanu, ne bagă din nou mâna în buzunar. Primăria putea să obţină o sumă importantă din închirierea celor  233 de ha de teren, însă, probabil, nu avea ce face cu banii, ajutând, cu mărinimie, un biet "sărac" ce umbla, până mai an, cu un Aro.

Domnule Mohanu, de ce nu aţi organizat o licitaţie pentru ca terenul să aducă un preţ cât mai bun oraşului? Din nou, pentru a nu ştiu câtă oară, interesul public a fost sacrificat în favoarea interesului particular al lui Dragnea. Aceste  afaceri, în defavoarea contribuabililor, au distrus un oraş şi au alimentat, cu bani publici, imperiul de carton al lui Dragnea.
Domnule Mohanu, primăria trebuie să fie în slujba cetăţenilor, nu în slujba faraonului Dragnea!   Dragnea si Mohanu se pricep doar la asemenea afaceri.

Citeşte şi
Comentarii (21) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 19 Noiembrie 2012, 12:59
#21
ppdd
Nu stiu cine este tipul ala cu care ma confunzi, dar am consultat istoricul postarilor sa vad ce si cum cu confuzia asta. Ei, din cele citite se pare ca tu esti Dan zis si Pulika, sau asa-ti zicea ala cu care te certai tu. Mai postezi si cu naeforever, proba ca-ti place travestiul. Sau oi fi si chiar travestit? Nu tine puisor, IP-ul te tradeaza. Nu ma fa sa-l fac si public, sa rida lumea de tine.
Ilie de la scularie pe 19 Noiembrie 2012, 12:55
#20
aurica minte mica
Mai Auras-Pac*ras, ai vrut sa faci si tu o aroganta acolo, si ti-a iesit una fasaita ca o basina trasa in apa. Mai invata de la clasici cum se face treaba.
reclame pe 17 Noiembrie 2012, 19:57
#19
ai vazut bine frate
Si cacanarii astia cu site-ul se buc*ra la banii lu\\\' Dragnea. Calca pe urmele lui Diaconescu. \\nNiste ratati.
FIRINTINS pe 17 Noiembrie 2012, 16:03
#18
ARDei
Ba...ce e cu reclamele USL pe aici. Am crezut ca nu vad bine. M-am mai uitat odata. Iar USL.poate nu mai vad bine... gulp
strainu pe 17 Noiembrie 2012, 09:24
#17
fara frica
cu ani in urma nu lam votat pe Vadim Tudor si uite ce mafie avem acum.ca sa scapam de ea avem o singura alternativa PP-DD.Dan Diaconescu.sa incercam urmatori 4 ani ca nu strica.CURAJ ROMINILOR asta ne trebuie acum.
aurel pe 17 Noiembrie 2012, 00:36
#16
ptr. ilie scularie
ba tu esti imbecil la fel ca si pseudonimul tau..sa te ia dracu cu acolitii tai de pacalici dasta e tara asta asa,, cap patrat
angela pe 17 Noiembrie 2012, 00:26
#15
spania
oameni buni cum votati de 23 de ani totFSN UL?un loc de munca nu gasesti in tara..Dragnea, Dragnea..ASTA E la butoane din 1990 in Teleorman
nicu pe 17 Noiembrie 2012, 00:13
#14
pentru post 13
tu esti incuiat rau frate???daca aia vor sa i inchida gura cu reclame si degeaba,,daca esti fanul lui Dragnea normal ca asa gindesti,,vezi ceva bun tu in orasul asta facut de Dragnea si Mohanu??doar ca au luat toate spatiile si terenurile din zona pe nimic,,da eu VOTEZ CU DIACONESCU TE OFTICI??SAU ITI PIERZI SERVICIUL??
Floridor pe 16 Noiembrie 2012, 20:34
#13
o Marie,cu alta palarie
Care PP,care DD,ala care intr-o zi baga ciocoii la puscarie,iar in alta zi facea reclama, la fima lor de paza,hai sa fim seriosi.\\nS-auzim (numai) de bine.
ppdd pe 16 Noiembrie 2012, 20:27
#12
a inviat gornistu
Ilie de la scularie e marele independent /gogutzu/.
pt gigi de la pct.9 pe 16 Noiembrie 2012, 17:39
#11
asa este
AI CEA MAI MARE DREPTATE. PENTRU A SCAPAS DE MAFIOTI, SINGURA ALTERNATIVA VIABILA IN ACEST MOMENT ESTE PP DD. CHIAR SI NUMAI PENTRU 4 ANI TIMP IN CARE VOM PUTEA SCAPA DE MAFIA ARD,USL, PDL, PSD, UNPR, UDMR, SI ALTII CARE NE AU ADUS UNDE SINTEM. ACUM CEVA ANI, NE PUNEAM SPERANTE IN PRM DAR INTRE TIMP A AJUNS UN PARTID DE COMEDIE TV
Ilie de la scularie pe 16 Noiembrie 2012, 14:48
#10
gigi
Si ce punem in loc Gigele? Mafia PD-L? Ar fi cam cum a scapat Bula de SIDA. A facut cancer. Tot un drac.
gigi pe 16 Noiembrie 2012, 14:19
#9
PTR.TOTI
DACA SUNTE TI REVOLTATI TOTI CUM SUNT SI EU DE CE NU VOTATI EXTREMELE SA MOARA ASTIA ADICA PP-DD, DAN DIACONESCU SI O SA L VEDEM PE DRAGNEA SI MOHANU FARA AVERE SI LA PUSCARIE,,MACAR SI PTR. GANDUL ASTA MERITA INCERCAT, DACA NU DUCETI VA GONACI ATUNCI PE 50RON red face
Gigi pe 16 Noiembrie 2012, 12:44
#8
pt ilie de la scularie
Pai tocmai de aia se cade sa se roteasca si puterea, daca tii aceiasi hoti in functie, capata o putere prea mare si nu poti sa ii mai dai jos. Tocmai de aia ar trebui sa zboare uslasii din TR.
Vanator pe 16 Noiembrie 2012, 10:22
#7
Tica esti prost
De probleme neserioase s-au Dragnea si Mohanu pana acum.Tu nu vezi cum arata Turnu Magurele?E ca un sat din Moldova cu oameni saraci si tristi,iar povestea cu fondurile de vanatoare are un iz penal cu fals si inselaciune.DNA trebuie sa se autosesizeze.
ilie de la scularie pe 16 Noiembrie 2012, 09:37
#6
Dane
Chiar as fi fost c*rios daca in locul lui Dragnea sau Mohanu ati fi fost voi cei de la PD-L la butoane in Turnu Magurele sau in TR, ce ati fi facut. Probabil la fel. Mafia ar fi avut poate alta culoare politica dar apucaturile ar fi fost similare. Sa nu-mi vinzi mie gogosi cum ca voi ati fi facut si ati fi dres, ca nu dormeati de grija poporului. Astea-s sloganuri pentru cei saraci cu duhul sau talibani portocalii ( pardon, verzi). Puterea corupe teribil Dane, uita-te ce-au promis toti prin campaniile electorale, si ce-au facut concret. Adica nimic.
miki pe 16 Noiembrie 2012, 09:34
#5
pt primar
PRIMARE,A VENIT IARNA, IAR AI UITAT DE CALDURA,MINCINOS ORDINAR SI FARA INIMA.
miki pe 16 Noiembrie 2012, 09:31
#4
puroi
astia o sa ne vineze si pe noi cit de c*rind si tot o sa/i slavim.
Localnic Secara pe 16 Noiembrie 2012, 09:22
#3
Intrebare
De cand face parte via pe care o am la Secara(Crangu)din fondul de vanatoare? Duminica 04.11.2012 toate viile din Secara au fost invadate de aprox. 7-8 vanatori italieni,mai multi copoi si ciocoi.S-a vanat fazani si potarnichi(se ascund prin vii).Eram acolo (in vie), am fost nevoit sa plec,se tragea din toate partile.Eram c*rios cine a incasat banii pentru aceasta partida
Dan pe 16 Noiembrie 2012, 07:49
#2
pentru Tica
Neserioase? Mafia celor doi este neserioasă?\\nÎi jignesti bibicule, ca să nu te fac altfel.\\nMă întreb cu ce dracului te-ai ales dacă i-ai susținut până acum?\\nCu siguranță ești departe de averile lor dar și de interpretarea corectă a acțiunilor lor (mafiote)!!!\\nSincer, mi-e milă de tine.\\nRămâi ce ești: slugoi, gunoi, puroi, ect.
TICA pe 16 Noiembrie 2012, 05:29
#1
FOND VANATOARE
In loc sa va ocupati de lucruri serioase va tineti numai de lucruri neserioase.\\nva luati de Dragnea si Mohanu aiurea.\\n
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.