Energie termică la Tr.Măgurele - un abur prea îndepărtat.

15 Noiembrie 2012, 00:28 | 2382 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Calorifere pentru decor, caldura avem in suflet.

Timpul rece a sosit iar turnenii au început să tremure în apartamente sau în instituţii publice. Primarul Mohanu îşi vede de campania electorală, nu e interesat de oraş. Astă-vară, chiar în ultimele zile ale campaniei electorale, N.Mohanu ne anunţa că a semnat un contract cu Ioan Niculae, patronul combinatului chimic din Tr.Măgurele, prin care oraşul ar fi primit agent termic de la unitatea economică turneană. E, asta a fost atunci, acum e altă mâncare de peşte.

În blocuri şi în instituţii publice ( şcoli, grădiniţe, policlinica, etc) a început să se tremure în draci. Acesta e doar începutul, pentru că nu sunt şanse să vedem căldură din sistemul centralizat. La combinatul chimic există disponibilitate pentru a trimite agent termic în oraş, însă Primăria nu are mai nimic pregătit. Conductele sunt distruse, izolaţie nu mai există iar instalaţiile din oraş sunt pline de găuri. Cum poţi crede că oraşul va primi căldură, când administratori de blocuri umblă pe la apartamentele celor care nu s-au debranşat de la sistemul public, încercând să-i convingă să semneze cereri de renunţare la căldura din sistemul centralizat?

În apartamente se va tremura, dar să zicem că oamenii mai au vreo soluţie, însă în instituţiile publice, mai precis în şcoli, e o tragedie. Cum poţi lăsa elevi din clasele mici să tremure în sălile de clasă, precum la Liceul Marin Preda? Domnule Mohanu, ştim că nu vă e ruşine, dar măcar puţină milă aveţi? Ce aţi făcut toată vara, că nu v-a mai blocat nimeni bugetul, aşa cum vă scuzaţi iarna trecută? Unde e căldura promisă?

Pentru cei care anul trecut credeau balivernele lui Mohanu, iată că acum se vor convinge că primarul este un Pinocchio. Mincinos ordinar, care nu are măcar bunul simţ să renunţe la miliardele pe care le cheltuie în campanie ( împreună cu Cătălina, desigur!) pentru a rezolva problema cea mai stringentă pentru majoritatea elevilor din oraş: căldura. Sperăm să scăpăm de Mohanu cât mai curând, numele său a devenit sinonim cu dezastru.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
bigelino pe 20 Noiembrie 2012, 21:50
#12
pret gicacalorie
smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) din combinatul turnu pretul pe gigacalorie este de79 ron iar societatea nou infintata o vinde catre pop**atie cu pretul de 245 ron cum este posibil o diferenta atat de mare puteti sa mi dati un raspuns
bigelino pe 20 Noiembrie 2012, 21:47
#11
pret gicacalorie
din combinatul turnu pretul pe gigacalorie este de79 ron iar societatea nou infintata o vinde catre pop**atie cu pretul de 245 ron cum este posibil o diferenta atat de mare puteti sa mi dati un raspuns
Ilie de la scularie pe 19 Noiembrie 2012, 12:51
#10
catelus
Mai potaie, eu platesc doar ce consum. Eu ca orice idiot, mi-am pus centrala, si ma doare fix in 3,14x de tine ca dardai de frig. Asta probeaza cit esti de inteligent.
IONESCU DAN pe 18 Noiembrie 2012, 07:10
#9
Cățeluș cu părul creț .
Te credeam că ești isteț, dar ești mare nătăfleț ( CA SĂ NU ZIC PROSTULEȚ ) . PĂI BINE MĂ, MAȘINILE DE CARE NU MAI AI LOC NICI PE TROTUARE, SUNT LA NIȘTE SĂRACI ȘI AMĂRÂȚI CARE STAU ÎN FRIG ȘI MOR DE FOAME ??? MAI MULT DE JUMĂTATE DINTRE TURNENI TRĂIESC BINE FĂRĂ SĂ PLĂTEASCĂ NIMIC LA STAT . ÎN SCHIMB PRIMESC!! ASTA ESTE MAREA VINĂ A LUI DRAGNEA,MOHANU, PARCHET .POLIȚIE, JUDECĂTORIE ȘI A ACELOR CETĂȚENI CARE SE SOLIDARIZEAZĂ CU MAFIOȚII !! ȘI A LUI BĂSESCU ȘI PDL!
CAINELE pe 17 Noiembrie 2012, 21:39
#8
FRIGUL SI FOAMEA PE VOI !
O sa ajungeti sa votati intre Dragnea,Bombonica,fisu Stefan si Patica,Necea sau Pruna.Catde prosti puteti fi,dragi turneni?Incepand cu anul viitor,2013,veti fi din ce in ce mai putini si din ce in ce mai saraci.Mai grav e ca trebuie sa plateasca si cei care mai au un dram de minte si de constiinta.
Florin Mircescu pe 16 Noiembrie 2012, 12:41
#7
AUZI BĂI,alex .- RETARDATULE !
DACĂ NICI MĂCAR NU ȘTII SĂ CITEȘTI,ÎNTOARCE-TE LA ORIGINE! EU NU AM SPUS CĂ P.D.L.-IȘTI SUNT MINORITARI( ȘI CA INTELIGENȚĂ!)- CI CĂ AU VOTATA COT LA COT CU U.S.L.-IȘTII PENTRU ACELE TARIFE NESIMȚITE ȘI NEJUSTIFIGABILE ! DACĂ VREI SĂ FII CÂT DE CÂT CREDIBIL, FII BUN ȘI REPRODU PE ACEST SITE EXECRABIL -ORGAN DE PRESĂ AL W.C. PUBLIC DIN PARC - CUM AU VOTAT CONTRA(??)consilierii p.d.l. NUMAI CĂ NU AI CE, AȘA CĂ MARȘ ÎN CUȘCĂ JIGODIE !! Domnule INGINER BÎCIU CONSTANTIN,TRIMITE-I DOMNULE,PE ACEȘTI NEMERNICI LA U.V.C.P . !!!
Alex pe 15 Noiembrie 2012, 21:40
#6
pentru Alex #5
Sper sa fie o coincidenta de nikname involuntara. In ceea ce priveste caldura din scoli si gradinite imi place sa cred ca este o prioritate a dlui Mohanu si de luni se va rezolva
Alex pe 15 Noiembrie 2012, 13:03
#5
celui de la nr. 1
Nu ma face sa cred ca esti cretin ! Stim cu totii ca in consilul local de la Turnu Magurele,majoritari sunt USL-istii lui Mohanu. Asa ca,nicio hotarare nu poate trece,oricat s-ar zbate consilierii celorlalte partide. Atata vreme cat turnenii au ales sa stea la mana gastii de lingai din jurul lui Nae,isi merita soarta. Sa le sparga drumurile,pentru ca oricum dau in gropi,sa nu le dea caldura, sa-i lase-n bezna si ca in reclama aia \\\" sa le taie si apa\\\". Bine ca am plecat dracului de acolo ! Sunteti mai rau decat aia din lumea a treia. Va meritati soarta. Iar pe 9 decembrie daca va mai lasati cumparati de un mos si o parasuta,sa traiti....................si mai rau !!!\\n
foxy pe 15 Noiembrie 2012, 11:04
#4
Ptr. #1
Si de la care partid au fost cei mai multi consilieri?
EU pe 15 Noiembrie 2012, 10:25
#3
Idiotule
Calor serv pentru ce mortaciunile masii lu mohanu a bagat facturi asa? k a cumparat mohanu niste centrale care consumau in draci iar cand luau caldura d la combinat umfla facturile dupa placu lui k sa-si plateasca handicapatii dn primarie... manca-v-ar pamantu cu psd-u vostru d nennorociti, numai sa dati vina p altii stiti!
. pe 15 Noiembrie 2012, 10:22
#2
;
A inceput sa-i inghete aleia cu banc*rile fofoloanca la \\\"pozat\\\" ?
Florin Mircescu pe 15 Noiembrie 2012, 07:01
#1
Iar tu Tudore ??
Mâncate-ar gaia de cioroi penibil (or fi cioroi stilați??),în loc să scrii baliverne,mai bine ai sta în pom și-ai cârâi !! Aveți voi,cei de la turnu cu proști, un talent deosebit de a porni de la ceva real și-apoi de a minți ca porcii . VOI NU ȘTIȚI CĂ DEBRANȘAREA S-A FĂCUT LA CEREREA ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI,PE BAZA DE SEMNĂTURĂ DE LA PROPRIETARI, CARE NU AU VRUT SĂ MAI ACCEPTE TARIFELE EXORBITANTE PRACTICATE DE CALOR SERV ȘI APROBATE DE CONSILIERII LOCALI -INCLUSIV AI PDL ?? E DE VINĂ ȘI MOHANU,DAR VINOVAȚII PRINCIPALI SUNT CONSILIERII !!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.