Ivan Victor se face de râs, că altceva nu ştie! "revoluţionarul" lui peşte - un incompetent care distruge Spitalul Municipal.

15 Noiembrie 2012, 00:24 | 3435 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Spitalul Municipal Turnu-Magurele.

Campania electorală din zona noastră se desfăşoară sub dominatia totală a uselistilor, care dispun de bani foarte mulţi şi au împânzit colegiul electoral cu materiale de campanie. Până aici toate bune pentru uslaşi, însă aceştia au trecut şi la atac la adresa competitorilor. Acest fapt, atacul, nu ne atrăgea atenţia dacă uselistii nu îşi dădeau cu stângul în dreptul sau, mai exact, nu se făceau de râs. În primul rând persoana, care vrea să-l discrediteze pe Laurentiu Barbulescu, candidatul ARD-ului pentru Camera Deputaţilor,  este compromisă total în faţa turnenilor. Este vorba despre Ivan Victor, unul din marii "revoluţionari" ai oraşului. Cum a ajuns Ivan revoluţionar şi ce "afacere" reprezintă obţinerea unui astfel de certificat, am mai scris, dar vedem că asemenea impostori continuă să iasă în faţă.

Despre actualul manager al Spitalului se mai ştie că este un campion al orelor suplimentare din condei, de pe urma cărora Ivan şi câţiva angajaţi ai serviciului RUNOS, şoferul, farmaciştii şi anatomo-patologul , au câştigat 322 de milioane de lei vechi. În acest an, Ivan Victor a câştigat concursul de manager al Spitalului, fiind singurul candidat. Un simulacru de concurs de care ar trebui să le fie ruşine tuturor celor care l-au girat, începând cu Mohanu.

După toate acestea, Ivan îl critică pe Barbulescu, pentru  că acesta din urmă a cumpărat o centrală termică pentru spital. După cum ştiţi, iarna trecută a fost una de pomină pentru acest oraş, prin faptul că Mohanu a lăsat fără căldura tot ce depindea de Primărie. Ce trebuia să facă Barbulescu? Să cumpere aparate de aer condiţionat (asa cum a cumparat Mohanu, si inca vreo suta, era mult creier incins la Primaria turneana!)? De când a venit frigul, pacienţii Spitalului nu ştiu ce este căldura, Ivan scuzandu-se că nu ştie să pună în funcţiune centrala şi că aşteaptă ca Mohanu şi incompetenţii din Primărie să racordeze unitatea spitalicească la ce mai este bun din sistemul centralizat. Ce aţi păzit până acum? Bineînţeles, Barbulescu este vinovatul de serviciu, Mohanu şi Ivan nu au nicio legătură cu aceste probleme. Până la urmă, centrala nu a fost cumpărată,  doar închiriată, ceea ce îi deranjează la culme pe uselisti, căci nu prea au de ce să se lege de Barbulescu. Ivan speră ca într-o săptămână să racordeze Spitalul la sistemul centralizat. Pai, mai managerule, de ce nu ai rezolvat problema pana acum? Nu stiai ca vine iarna?

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
x pe 22 Noiembrie 2012, 02:26
#17
y
Mai vecine, groaznic mai scrii... Ce ti-a facut limba romana de iti bati joc de ea in halul asta? Articolele, cratima au si ele un rol, nu poti sa sari asa peste ele. cheese
vecin pe 21 Noiembrie 2012, 10:31
#16
incompetentii
asta e incompetent si el si nevastasa,aia e doc p..i,cand da o reteta se uita pe caiet e varza femeia,si uite ca au noroc\\niar de dom ivam{mangeru p...i}un hot greu de tot o j*****eeeeeeeeeeeeeeeee mare de tot.iar noi vecini nul suportam pe javra asta
maria pe 19 Noiembrie 2012, 02:54
#15
informativ
Vladutu - cea mai mare pana***a in viata care e „revolutionar„ pana si fata lui care avea 2-3 ani la revolutie are certificat de reolutionar! nimic nu ramane neplatit Vladutule! o sa iti vina si tie randul! unde te-ai dus ai facut numai prapad! te-a tinut mohanu in spate, doar ati fost in aceiasi echipa la handbal. rasuri de oameni ce sunteti!
tot cunoscatorul pe 17 Noiembrie 2012, 18:02
#14
lui Ilie de la scularie
Nea Ilie,parol,daca nu e asa cum ti-am spus! Daca maica-sa nu ar fi in Turnu,Barbulescu ar pleca maine de aici.Dar sunt vecina si stiu ca mama lui are probleme de sanatate si trebuie sa aiba pe cineva aproape. Afacerile de la Buc*resti le gestioneaza fratele lui Barbulescu,dar profitul le revine in mod egal.
Ilie de la scularie pe 17 Noiembrie 2012, 07:41
#13
pentru cunoscator
Am zis eu ca Ivan e mai breaz? Daca da, atuci se pare ca tu ai carentele alea de care vorbesti. Si daca are afacerile la Buc*resti, ce mai cauta in Turnu? Daca are hotel in Buc*resti si alte chestii, macar isi extindea dughana aia. Uita-te la colegii lui de partid sa vezi ce magazine si case si-au facut. Aia chiar se pricep la afaceri, si nu au cautat un post politic intr-o institutie de stat unde sa taie frunza la caini. Nu prea m-ai comnvins mai cunoscatorule. mai degraba te contrazici tu insuti. Eu cred ca doar frate-sau are afacerile alea. El n-are decit dughana asta din oras, atit.
DNA pe 17 Noiembrie 2012, 01:13
#12
inca una
www.cronicadeturnu.ro
cunoscator pe 16 Noiembrie 2012, 15:54
#11
lui Ilie de la scularie
Bai nea Ilie,majoritatea facerilor lui Barbulescu sunt la Buc*resti. Acolo are cateva firme de IT,in care este asociat cu fratele lui.Daca te intereseaza,are si un hotel.Asa ca,sa nu te prinda grija lui Barbulescu,ca nu sta cu mana intinsa si nici nu cerseste ca Ivan frimiturile aruncate de Mohanu. Si inca ceva : vrei sa spui ca nu realizezi faptul ca Ivan e pus tot politic in functie? Daca e asa,e foarte grav.Ai mari carente de gandire.
ilie de la scularie pe 16 Noiembrie 2012, 11:31
#10
salariatule
Posibil sa fie cum spui tu despre Ivan Victor. Dar daca Barbulescu era asa de competent nu era numit politic la Spital, sa taie frunza la caini pe banii nostri, ci isi exindea afacerea aia. Dar vad ca el de competent ce este a ramas la stadiul de dugheana, fata de alti colegi de-ai lui de partid care aub afaceri in oras. Vezi exemplele Nelu Codrea sau Iulian Vilcea. Aia au reusit ceea ce nu a putut acest Barbulescu. Nu inteleg insa de ce atit USl cit si PD-L trimit numai nulitati in Parlament in detrimentul oamenilor cu adevarat capabili.
Maria pe 16 Noiembrie 2012, 09:59
#9
Ivan Victor = NIMENI
Va rog sa va uitati putin mai atent si la ce prieteni areraspberryaladus,Vladutu,Simionescu,Ceangaru,Iagar,Gaman si multi alti \\\"revolutionari\\\",oameni fara principii pentru care nu conteaza decat avantajele si banii.Eu nu pot sa reproduc aici, ceea ce mi-a spus o prietena care a ajuns,nu stiu cum,in anturajul lor,in ce fel se comporta si cum vorbesc.Unul din loc*rile de intalnire ale acestor baieti este in dealul Banciu,unde discuta problemele arzatoare despre situatia dezastruoasa a orasului,bineinteles cu multe c*rvustine.Astia sunt oamenii care ne conduc sau vor sa ne conduca si sa profita de prostia multora dintre noi.
SALARIAT SPITAL pe 16 Noiembrie 2012, 07:15
#8
SPRE STIINTA
Pentru cine nu stie,Ivan chiar daca a mai lucrat la spital,a fost pus tot politic.Daca ar fi fost capabil,si-ar fi gasit un loc de munca in perioada in care a fost dat afara de acolo.Dar cum el nu are nimic in cap,a stat o perioada indelungata liber profesionist.Daca nu era schimbat,intra in puscarie,pentru orele suplimentare platite fara acoperire atat lui cat si la o serie de medici.Numarul orelor suplimentare platite il depasea pe cel al orelor legal lucrate intr-o luna.Pentru asta s-a ales cu cateva zeci de milioane in buzunar si cu exc*rsie la Cairo. Stim tot despre Ivan,jigodia \\\"revolutionara\\\" de la Stefan Gheorghiu.N-ai sa calci niciodata pe urmele lui Barbulescu, care chiar daca nu mai este director la spital,are afacerea lui, nu sta la mila lui Mohanu sa-i dea de munca.Dar Ivan asa a fost mereu,a apelat tot timpul la pile si s-a dus cu papornita peste tot pentru a -si plati scaunul.
Ilie de la scularie pe 16 Noiembrie 2012, 06:50
#7
concluzie
Mai, astia de la Turnucustiri au un talent de a-si prezenta incompetentii si penalii drept cei mai competenti si cinstiti incit mai ca sunt in stare sa le dau premui Baronul Munhausen!
Lili pe 15 Noiembrie 2012, 20:05
#6
Lili
Nu știu dacă mai exista in Turnu un om mai prost de cât Barbulescu .\\nLaudati -va ca,chiar aveți cu cine !
Lora pe 15 Noiembrie 2012, 19:10
#5
prosti mai sunteti...
In primul rand Ivan a fost director Economic al spitalului si inainte de Barbulescu, a fost dat afara de PDL ilegal, iar acum s-a intors unde ii era locul. Si inainte si acum a facut o treaba foarte buna. Centrala de care vorbiti a fost inchiriata cu contract de inchiriere pe an, si nu a fost niciodata pusa in functiune. nu a fost mare problema ca a inchiriat-o barbulescu...dar de ce nu a pus-o in functiune ? problema mare esta ca....CONTRACTUL DE INCHIRIERE / AN era mai mare de 4 ori decat daca ar fi cumparat o centrala noua ? Tare rau Barbulescu un PDLingau....Normal ca Ivan cand a revenit si a vazut ce dezastru a furat Barbulescu in perioada cat a fost director, a incercat sa remedieze situatia, sa faca anumite schimbari in vederea remedierii situatiei. Vai de capul vostru astia care scrieti aici...\\n
Taur pe 15 Noiembrie 2012, 17:37
#4
Revolutionar ? Manager ? Liberal ?
Din cate mi-a spus o matuse care lucreaz la spital,Ivan e un hot care umfla maxim preturile la achizitia tuturor alimentelor si nu numai.Se exprima foarte greu si nu stie sa faca nimic.Ba da,cica face propuneri indecente unor doamne si domnisoare din spital.Un comunist ratat(cu Stefan Gheorghiu)care dupa 1989,tot ce a obtinut a fost facut prin furt si fals.
Ilie de la scularie pe 15 Noiembrie 2012, 17:15
#3
cititorule
Si cine inchiria centrala aia mai cititorule? O explicatie mai penibila decit asta cu inchiriatul nici ca am mai auzit. E prea gogonata. Gurile rele spun ca se regatea un tun pe banii nostri cu centrala aia, care trebuia cumparata la cit nu face de la firma unui pdl-ist notoriu din judet. mai intereseaza-te si apoi mai vorbim.\\n
cititor pe 15 Noiembrie 2012, 13:08
#2
pt. Ilie de la scularie
Ai citit cu atentie? Centrala a fost inchiriata,nu cumparata. Dar se pare,ca pe Victor Ivan nu l-au invatat la Stefan Gheorghiu cum sa o porneasca. Acolo el a invatat numai cum sa devina revolutionar fals.He,he,he........Va veni si randul lui,nimic nu ramane neplatit.
Ilie de la scularie pe 15 Noiembrie 2012, 06:46
#1
pe dracu\'
Hai sa mori tu Nelule ca Barbulescu a bagat mina in buzunarul lui sa cumpere centrala termica pentru spital! De unde banii aia mai acesta? Din amarita aia de dugheana pe care o administreaza? Ma, tu crezi ca toti turnenii sunt batuti in cap si nu vad ca aia sunt bani de la partid? Si de unde vin banii de la partid? Din cotizatii? Hai nu zau! Din BANII NOSTRI FURATI DE VOI, paduchilor! Asa cum fac pomeni si USL, tot din banii nostri. Sa va fie rusine! Daca mai cunoasteti notiunea de rusine. Auzi tupeu! Voi cu mina in buzunarul nostru ani de zile, si tot voi cu gura mare - sariti hotii! Fiecare va plati odata pentru relele facute, si Mohanu si Dragnea. Le vine si lor rindul. Dar si voua. Cind vom scapa oare de voi paduchilor?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.