Ce-l recomandă pe A.Simionescu să meargă în Parlament? Falimentul Conservturris, certificatul fals de revolutionar şi un accident mortal comis în stare de ebrietate!

13 Noiembrie 2012, 00:18 | 3365 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Adrian Simionescu  foto:Facebook

Candidaţii uselisti pentru alegerile parlamentare, numiţi de Dragnea, bineînţeles, sunt numai unul şi unul. În buna tradiţie locală, oamenii lui Dragnea  reprezinta tot ce este mai "bun" în această zona. Toţi, dar absolut toţi, merită să ne reprezinte în Parlament. Astăzi vorbim despre o eminenţă cenuşie, cel fără de care nu vedem  cum ne-am descurca. Este vorba despre deputatul-revoluţionar-accident mortal, domnul  Simionescu Adrian. Acest domn nu merită să candideze în această zona, mai exact noi nu-l merităm, dumnealui ar trebui să fie din start cel puţin deputat, la câte a făcut pentru noi.

Este atât de devotat valorilor morale, atât de bun profesionist, încât ar trebui să fie o onoare pentru electoratul din colegiul Zimnicea că s-au procopsit cu aşa valoare. Dacă până acum nu au ştiut ce este acela noroc, iată că Dumnezeu şi-a întors faţa către ei. Ce îl recomandă pe Simionescu pentru un fotoliu de parlamentar? În primul rând, dumnealui va  dezvolta zona Zimnicea ( mult mai mult decât încearcă să facă Ioan Niculae!), după modelul fabricii de conserve din Turnu-Măgurele. Conservturris SA, avea în proprietate o fabrică de conserve şi 1343 de hectare de pământ.

În 1999, când Dragnea era prefect, din fabrică s-a rupt o bucăţică, sub  numele de SC. Agroturris, iar 662 de hectare de teren de la Conservturris au fost trecute in proprietatea noii firme. Mai apoi, terenul agricol a fost scos din capitalul social, astfel că, rămasă fără terenul agricol, fabrica de conserve a falimentat. Ca să reuşească acest lucru, Dragnea şi-a numit omul său, nimeni altul decât Adrian Simionescu. Cât a fost  Simionescu director, Conservturris a livrat marfă gratis la multe firme, una dintre ele, SC Marine SRL, aparţinând lui Marinaş  Florinel, cumnatul lui Dragnea. Iată cum a reuşit L.Dragnea să distrugă o fabrică importantă a industriei locale din Turnu-Măgurele. Credem ca  Simionescu va lucra după modelul patentat la această fabrică,  de unde au dispărut sute de locuri de muncă.

Un alt merit al lui Simionescu este calitatea de revoluţionar. Când majoritatea românilor stăteau în case, "luptătorul remarcat" A. Simionescu, împreună cu marii "revoluţionari" din Turnu, Eli Iagăr, Mohanu, Ghinea Marius, Vladutu, Geantă şi toţi ceilalţi cunoscuţi de dumneavoastră, se luptau de mama focului ca noi să ne bucurăm de ce înseamnă astăzi libertatea: privilegii peste privilegii pentru  falşii revoluţionari - terenuri intravilane, reduceri de taxe şi impozite, etc, şi, pe deasupra, pensii babane.

Accidentul mortal, comis de Simionescu in stare de ebrietate, musamalizat de către procurorul Iordănescu şi de  celelalte autorităţi, este un merit deosebit al viitorului deputat. Dacă nu ai nici măcar un accident mortal, de care să scapi   basma curată, deşi era evident că  ai fost vinovat, nu are niciun farmec să mergi în parlament, căci râd colegii de tine. Mai trebuie menţionat că Simionescu îşi datorează ascensiunea consoartei, soţia dumnealui fiind sora lui Marian Fiscuci.

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
anonimus pe 24 Noiembrie 2012, 18:56
#16
nu sa saturat cat a furat papitoiul asta
fuuu papi toi nu teai saturat de atata furat tarane de cand te stiu ai o geaca de blugi
anonim pe 19 Noiembrie 2012, 22:31
#15
romania trezestete
romania trezestete o data la realitate
FIRINTINS pe 16 Noiembrie 2012, 23:14
#14
ARDei
Mai baieti,la voi este reclama cu voteaza USL? A inebunit lupu?
fane pe 16 Noiembrie 2012, 22:26
#13
PTR. USL-ISTI
DRAGNEA UNDE FACE MA CAMPANIE?..CU AUTOBUZE SI LUME ADUSA CU BANI?..BAI SCLAVILOR NU AVETI ORGOLIU MA SAU VA E INTERESUL PREA MARE??..CE ARE MA DIACONESCU??,,DACA NU SE BAGA IEREA OLTCHIMUL VANDUT PE 2MIL,,VOI CHIAR SUNTE TI PROSTI MA..DIACONESCU A SPUS CUM SI A FACUT BANUTII DAR VOI SUNTE TI PE ANTENA 3 LA TELEVIZIUNEA SECURISTULUI DE VOICULESCU,,FRATELE LUI DRAGNEA MARE SECURIST A FOST SI ASTA, SI L AVETI ACUM PE NICOLAIE SECURIST SI ASTA,,VAI DE VOI MA USL-ISTILOR,,
Ilie de la scularie pe 16 Noiembrie 2012, 06:54
#12
anonimule!
Mai Anonimule, poate n-ai vazut dar DD pleaca la lupta contra ciocoilor cu penali notorii ca Noitulescu, Ridzi, Visan si multi altii. Interesant este ca acum DD nu mai critica PD-L ci doar USL. In sfirsit, DD si-a dat arama pe fata acest individ dubios.
Anonim pe 16 Noiembrie 2012, 01:29
#11
DD
Doamne, puneti-l pe Diaconescu la putere, ca saracu\\\', va rade in nas din Bentley-ul lui luxos, si voi ca prostii va duceti si il votati. Vine si randul lui(sa fure cu sacul, si sa ne promita ca ne face rost de bani, cum a facut cu Oltchim). Decat sa votez PPDD, mai bine nu mai votez.
none pe 15 Noiembrie 2012, 20:18
#10
DAN DIACONESCU
STATI MA LINISTITI CU TOATE FURACIUNILE LOR IESE DIACONESCU ACUM ASTA E STAREA DE SPIRIT SA SCIRBIT LUMEA DE LESINATII ASTIA DE BANI
FIRINTINS pe 15 Noiembrie 2012, 10:43
#9
ARDdei
apropo Ilie,dar despre NITULESCU,MILITARU,FLORESCU,ZLOTEA, chiar nimic.\\nSUNT PERFECTI_... CA SEFU...\\nVin ai nostrii pleaca ai nostrii...
Ilie de la scularie pe 15 Noiembrie 2012, 06:58
#8
Ati uitat?
Pina acum citva timp se facea apologia unui tilhar care cica lupta contra altui tilhar. Numele lui este T. Nitulescu. Va mai amintiti campania din vara? Nitulescu era prezentat drept Fat-Frumos in luta cu balaurul coruptiei numit Dragnea. Ei bine, penalul asta candideaza si el, numai ca a schimbat partidul iar, acum merge cu anti-ciocoii neamului. Si Nitulescu are la activ un accident mortal fiind baut, musamalizat similar ca-n cazul lui Simionescu. Si j**ul asta a facut aceleasi magarii cu fondurile primite de la guvern, exact ca Dragnea. Numai ca, fiind in ograda PD-L parca nu era asa corupt. Sunt c*rios acum, daca va mai fi asa de apreciat cum era acum citeva luni. daca nu, cind ati fost corecti, acum sau atunci?
adi pe 14 Noiembrie 2012, 20:27
#7
MISTO POZA
E LA FEL CA ULIUL ALA SIMIONESCU,,SUPER TARE POZA CE SA MAI COMENTEZ...HA HA
florin pe 14 Noiembrie 2012, 20:26
#6
ptr simionescu
simionescule io sugi lui Dragnea fara sa clipesti papagalule si tu si hodorogu ala de Mohanu, oameni fara scrupule,,te lingusesti cistigi,,nu a demolat asta chioscul de ziare sa si faca magazin pe praporgescu??
Anonim pe 14 Noiembrie 2012, 10:25
#5
Vai de noi?!
Asa-i viata, voi stati ca prostii si scrieti si comentati, in timp ce unii oameni chiar fac ceva in tara asta. Ca muncesc, mai cinstit, mai necinstit, ca isi pregatesc locul in Parlament. S-a dus si vremea PDL-ului, gata. Cat credeati ca va mai suporta oamenii la putere?! Voi ati furat cu nerusinare, n-a ramas nimic din tara, nici nu ar trebui sa aveti tupeu sa comentati. Va luati de toti, de parca ei ar fi de vina ca voi sunteti prosti si ii votati!!!
dpt pe 13 Noiembrie 2012, 20:24
#4
simi
Vocea si talentul de betiv, il recomanda tongue wink
fane pe 13 Noiembrie 2012, 16:01
#3
adi simionescu
La cat de valoros este-a fost viceprimar(3 luni) de Turnu in 1996,vicepresedinte al CJT eleorman(cateva luni), era pacat sa nu candideze la Parlament.\\nCat de bine cunoste zona Zimnicea numai el stie.\\nNormal ar fi fost sa candideze in colegiul Turnu Magurele.\\nSerios....,Cinstit...,Gospodar...,Antialcol...,
Radu Valahu pe 13 Noiembrie 2012, 11:48
#2
Pleava iese intotdeauna la suprafata
Ce intrebare mai e si asta,
Anonim pe 13 Noiembrie 2012, 10:17
#1
Stire de ultima ora?!
1) Stirea asta obosita cu asta ai mai postat-o acum cateva saptamani. Cand nu aveti ce posta, puneti o stire mai veche, o slefuiti, si gata sunteti mari jurnalisti\\n2) Cat despre acuzatiile aduse noului \\\"deputat de Zimnicea\\\"(sa fiu si eu in concordanta cu noul lui titlu, fara sa rad macar cateva minute in sir numai cand ma gandesc) par a fi adunate de la faimosul \\\"radio-sant\\\". Iar eu nu pot decat sa felicit persoana(sau persoanele) care au spus aceste povesti.\\n3) Ne plictisesti. Macar Dragnea e mai interesant de discutat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.