Procurorii sunt la uşa lui Dragnea. Laţul se strânge, jupâne!

11 Noiembrie 2012, 00:16 | 2460 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Domeniul din Alexandria al presedintelui-ciocoi, L.Dragnea.

În ultimul timp, procurorii sunt cei mai demonizaţi de către cei care nu suportă "dictatura" legii. L.Dragnea este ca un taur furios când vede pânza roşie a toreadorului, atunci când aude de anchetele procurorilor care îl vizează. Dumnealui pozează în "victima" nenorociţilor de procurori şi încearcă orice pentru a se ascunde.

Jupânul cunoaşte că laţul se strânge şi că procurorii sunt la el la poartă. Au ajuns foarte aproape şi Dragnea ştie că mai are puţin până să de-a cu subsemnatul într-o locaţie a DNA. Ciocoiul rosu al Teleormanului doreşte cu înfrigurare să intre în Parlament, pentru imunitate, desigur, nu pentru altceva. De fapt, toată bogăţia sa, Dragnea şi-a făcut-o  din poziţia de preşedinte de CJ, nu din vreo funcţie în administraţia centrală. Ca să iasă la sigur parlamentar, Dragnea l-a chemat alături şi pe campionul absenţelor din Parlament, C.Antonescu. Unde-s doi, puterea creşte, pare a spune jupânul Teleormanului.

Vă daţi seama că e în joc o miză mare, dacă Dragnea renunţă la locul extrem de bine poziţionat, acela de preşedinte al CJ Teleorman, pentru o demnitate care nu aduce nici bani, nici poziţie socială.  Frica păzeşte pepenii şi L.Dragnea doreşte să fie în Parlament. Până acum, în Teleorman, se aplica "legea Dragnea", adică mafie, corupţie, infracţiuni. Am ajuns printre cele mai sărace judeţe din ţară, însă jupânul ţine coada sus şi ne recită binefacerile pe care nu le vedem. Suntem orbi sau L.Dragnea ne minte? Vedem cu toţii care este adevărul!

Dragnea se crede "preşedintele tuturor teleormănenilor"  şi de aceea vrea imunitate. Legea e doar pentru fraieri, şmecherii au imunitate, aceasta înţelegem din dorinţa arzătoare a lui Dragnea de a deveni deputat.  Domnule Dragnea, vorba populară spune că "de ce ţi-e frică, nu scapi". Aşa că, atenţie, procurorii sunt la poarta dumitale, vei răspunde pentru ce ai făcut în judeţul acesta amărât!

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Alex pe 13 Noiembrie 2012, 21:53
#15
pt. Ilie de la scularie
Legile sunt facute de parlamentari si pentru ei,astfel ca ceea ce este imoral nu este si ilegal
Ilie de la scularie pe 13 Noiembrie 2012, 17:16
#14
si?
si cine este vinovat pentru aceasta lege strimba? toti indiferent de orientarea politica au beneficiat de ea. si de la putere, si de la opozitie. insusi Basescu beneficiaza de imunitate. asta in conditiile in care si el are niste dosare penale pe rol. care este solutia ca cei in culpa, indiferent de rangul lor sa raspunda pentru faptele lor, si sa aiba imunitate doar pentru afirmatiile politice?
dan pe 12 Noiembrie 2012, 21:23
#13
Senator
\\\"Deputaţii şi senatorii pot fi urmăriţi şi trimişi în judecată penală pentru fapte care nu au legătură cu voturile sau cu opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului, dar NU POT FI percheziţionaţi, REȚINUȚI sau arestaţi fără încuviinţarea Camerei din care fac parte, după ascultarea lor.\\\" grin \\n\\n
Alex pe 12 Noiembrie 2012, 10:26
#12
pt. Mihai
Scaunul de deputat este pentru Dragnea o trambulina catre altul mai sus si mai bine pozitionat decat cel de presedinte al CJ, nu te ingrijora pentru el ca stie ce face.Proc*rorii deja au trecut la PDL-isti asa ca \\\" ciocul mic...\\\" cu selectia celor mai nenorociti dintre ciocoi
Dan pe 11 Noiembrie 2012, 21:55
#11
...
corectare:\\n\\n...limbaj decent...\\nScuze!
Dan pe 11 Noiembrie 2012, 21:40
#10
PENTRU TURNU CU ȘTIRI
...limabaj decent!!!(vezi #9)\\nVoi v-ați rezervat dreptul să nu publicați...injurii ...etc.\\nDormiți?\\nVoi nu mai citiți comentariile?\\nDe fapt, ce vreți?\\nEu cred că nu mai puteți cuprinde cu înțelegerea voastră propria dorință.\\nSunt c*rios dacă acest comentariu va apărea.\\nCu bine,\\nDan
mirel pe 11 Noiembrie 2012, 18:59
#9
ALOOO
DA VOTATI MA PPDD, DAN DIACONESCU CA ASTIA SUNT ACEIASI DE LA REVOLUTIE AU JEEFUIT TOT SUNTEM O TARA DE RAHAT,,NU AVETI MA COPII, NEPOTI???MA SA VINA MA SI DIACONESCU SA VEDEM,,NU SUNT IN PARTIDUL LUI DA MA ASTA NU A FACUT DE LA STAT FURACIUNI SI SA REALIZAT,,CA SANTAJ VRAJEALA MASONILOR,,NU MAI FRATE O ADEVARATA SCHIMBARE SA VOTAM SI SA VEDM,,STIRB, URIT CUM E DIACONESCU DAR SA MAI INCERCAM MA SI CEVA NOU,,PAI TUPEISTU ASTA DE MOHANU VREA SENATOR,,SI PALUGA DE SIMIONESCU DEPUTAT,,BAA ASA CEVA??,,CE TARA SUNTEM MAI FRATILOR,,BA SI VOI PD-ISTILOR GINDITI MA PTR. NEPOTI SI COPII LASATI INTERESELE ASTIA CARE SCRIETI AICI PE SITE,,DEMNITATE TATA...DRAGNEO SA TI IAU FAMILIA IN P.... NEMERNICULE
mata pe 11 Noiembrie 2012, 15:17
#8
pt. anonim
esti un slugoi a lui dragnea.
ion@yahoo.com pe 11 Noiembrie 2012, 14:16
#7
hotii din pdl
cred ca sint un om onest dar acest site este rau intentionat. acum citiva ani videanu cel corect il suna noaptea pe hotul de hrebengiuc si ii comunica rezultatul alegerilor.nimeni nu s-a sesizat de unde a aqvut informatia.dupa trei ani aflam ca la paris s-a incalcat legea si astfel a fost influentat scorul la presedintie.cine se face vinovat si cum v-a raspunde?sa nu ziceti ca acarul paun e vinovat sau pompierul artizanul acestui fals este d-nul presedinte basescu asa cum a fost cind eba a iesit europarlamentar iar monica ridzi trage ponoasele.este timpul ca pdl sa se mai odihneasca 4 ani.va doresc o zi buna
Anonim pe 11 Noiembrie 2012, 14:09
#6
Deputat PDL Vrancea
Dar despre deputatul PDL Vrancea nu scrie nimeni nimic, ca a fost arestat? Asta nu spuneti si voi? Sau este doar un joc politic al USL-ului, \\\"bine orchestrat\\\"?
Simion pe 11 Noiembrie 2012, 11:41
#5
Dreptate pentru Teleorman
Da sa-l salte odata ca ne-am saturat.Va imaginati ca daca scapa(vorba jupanului,Doamne fereste),il vom vedea toata ziua pe la TV si prin presa scrisa(ptiu,ptiu drace).Se pare ca Romania moare incet si sigur.
Anonim pe 11 Noiembrie 2012, 11:10
#4
.
Sunteti pream mici voi cei de la\\\"Turnu cu stiri\\\" pt a vb de Domnul Dragnea.Cel ma bn ar fi sa va vedeti de trb voastra.Mai sunt si alti politicieni in Turnu Magurele despre care nu a-ti publicat vreodata ceva(gen Domnul Claudiu Cracea).Nu stiti ce vremuri vin si poate ca o sa dati si voi cu subsemnatul pe undeva.\\n
Vasile pe 11 Noiembrie 2012, 08:05
#3
Mihai...
Mai Mishulica, am eu un feeling asa, se pare ca USL va cistiga alegerile. Intimplindu-se asta se pare ca DNA va pune batista pe tambal, ca de, proc*rorii sunt si ei oameni si tin la functiile lor. Crede cineva ca vor mai face cercetari in dosarele lui Dragnea cind USL va fi la butoane? Nici Basescu nu mai poate sa-i ajute, si el va fi la inghesuiala, spectrul suspendarii este din ce in ce mai evident. Nu zic ca este bine ca un penal ca Dragnea este intangibil in fata legii, dar cam asa vor sta lucrurile. Pun si pariu pe asta.
Nelu pe 11 Noiembrie 2012, 07:44
#2
Dragnea
Se pare că nu va putea scăpa de proc*rorii dornici de afirmare. \\nJustiția nu poate sta la mâna tuturor hoților.\\n\\n
dna pe 11 Noiembrie 2012, 06:35
#1
pentru voi
proc*rorii sunt si la usa voastra...in c*rand.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.