Nicu Procopiescu, mare om, mare caracter. Nu vă mai săturaţi odată, ciocoilor!

21 Septembrie 2012, 00:07 | 3529 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Masina lui Procopiescu, cumparata din lucrari publice.

Continuăm să vă prezentăm oameni ce trebuie sa fie daţi ca exemplu, mari caractere, care trăiesc pe lângă Primăria condusa de  Mohanu. Astăzi vrem să încercăm să vorbim despre "marele" Nicolae Procopiescu. Nu ştim dacă o să reuşim prin cuvinte să cuprindem întreaga măreţie a acestui om. Până la urmă am găsit o formula care spune totul. Nu vă mai săturaţi odată, ciocoilor?!

Doar în primăvara acestui an a primit de la partid două contracte cu instituţii publice. Nici nu dăduse bine colţul ierbii şi Procopiescu aranjase ca firma lui să beneficieze de lucrări publice. Dacă lucrează aşa bine, să lucreze în mediul privat! SC Nico a "câştigat" (!?) două lucrări, una la şcoala din Liţa ( data câştigării, 24.04.2012, pe 60 de zile, valoarea contractului 19.981,83 lei) şi una la Primăria Islaz ( data câştigării, 26.04.2012, pe 90 de zile, valoarea contractului 59.408,34 lei). Pe lângă aceste două contracte, Procopiescu a mai avut unul la sfârşitul anului trecut. Când toată lumea era cu gândul la sărbători, acesta era framantat de modul  cum să facă rost de bani, căci, săracul, nu avea ce pune pe masă  familiei.

În data de 08.12.2011, "amărâtul" consilier pesedist a semnat un contract de lucrări la Căminul de persoane vârstnice din Furculesti( durata, 14 zile, valoarea contractului 28.605,191 lei). Trei lucrări, gata miliardu`. Cand ai noroc, apăi ai si gata! Bineînţeles l-a împărţit şi el cu altcineva sau a dat la partid pentru nevoi curente( apropiata campanie electorală). Pe lângă lucrare, a mai castigat şi A.Simionescu, de la care s-au cumpărat materialele de construcţii. Lucrările au fost făcute de mântuială, iar facturile au fost încărcate la maxim. Cine vorbeşte de hoţii altora şi "îndeamnă" şi "stimulează" lumea să meargă la vot? Cine umblă ca fierţi prin oraş, să câştige alegerile Dragnea şi Mohanu? Prin cine a cumpărat Dragnea voturi, căci "cinstitul"  Dragnea a spus procurorilor că el este curat ca lacrima?

În toate campaniile de până acum, Procopiescu ameninţa patronii firmelor să dea jos din geamuri  afişele contracandidaţilor lui Mohanu şi Dragnea, obligandu-i  să le pună pe cele ale jupanilor orasului.  De ce nu s-a făcut ceva bun în zona aceasta? Pentru că aceştia sunt oamenii care ne conduc. Banii turnenilor sunt la aceşti ciocoi, care promit locuri de muncă în campanie, iar după aceea nu ştiu decât să fure banul public. Cine este vinovat pentru dezastrul din oraş? Basescu, Boc, sau cei care ne conduc din anul 1996? Procopiescu a fost consilier local, acum este vicepreşedinte al Organizaţiei PSD Turnu-Măgurele, unul dintre oamenii de bază ai lui Mohanu.  Mai trebuie spus că Procopiescu şi soţia dumnealui sunt proprietarii a două case şi două apartamente. Sărăcie, nu glumă!

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
gogutzu pe 27 Septembrie 2012, 08:12
#14
unule
Mai acesta, agresivitatea ta se datoreaza faptului ca esti putin la minte, altfel nu ai intelege fenomenul. Vezi tu, eu sunt la serviciu nu la munca, unde faci in punga fiindca seful nu te lasa la buda. Si de unde bei, tot din punga aia, fiindca iarasi seful nu te lasa sa te duci sa bei apa. Si apoi, tu la ora aia unde trebuia sa fii si sa faci? Nu la munca? Pai cum sta treaba moncher? Rusinica, rusinica! sau daca stai acasa, de ce nu-ti cauti de munca? e mai bine acasa in fata calculatorului injurind pe altii? Pai atunci, cum e cu tara asta mai flacau? Si de ce este ea asa in halul in care este?
unul pe 26 Septembrie 2012, 08:28
#13
lui gogutzu
Spui ca ai internet la serviciu. Inseamna ca tu nu prea ai ce face,iei banii de pomana. In timpul programului dai replici pe la \\\"turnu cu stiri\\\"? Pleaca acasa si lasa pe altul daca n-ai chef de munca. Lucrezi cumva prin Primarie,de ai timp de stat pe net in timpul programului?Sefii tai stiu ce faci tu ? Din cauza javrelor ca tine merge tara asta asa cum merge. Pentru ca la serviciu,in loc sa muncesti,stai si dai replici pe net.Rusine,j*****e ordinara!!! Mai si spui ca ai internet la serviciu.......Pai ce,daca ai, trebuie sa-l folosesti in interes propriu?
gogutzu pe 25 Septembrie 2012, 08:25
#12
unule
Mai flacau, unele loc*ri de munca au si internet, ca doar suntem in secolu\\\' XXI, ce dracu\\\'! Cit despre restu\\\', putoare este fiul doamnei ma-ta, care, sigur nu are nici o vina ca persoana. De vina e genetica, bat-o s-o bata! Vezi, de aia trebuia impuscat Ceausescu, fiindca a interzis avorturile. Daca n-o facea, accidente ca tine nu mai vedeau lumina zilei.
unul pe 24 Septembrie 2012, 16:25
#11
lui gogutzu
Iar postezi in miezul zilei? De ce nu esti la munca? Nu minteai tu ca lucrezi? Sau nu prea ai ce face,tai frunza cainilor si sa-ti treaca timpul,stai pe net dand replici.Mars,putoare mincinoasa!!!
gogutzu pe 24 Septembrie 2012, 11:22
#10
unule
Si tu mi-o porti mie, asa ca nu vad diferenta.
unul pe 23 Septembrie 2012, 19:10
#9
lui gogutzu
Cred ca tu stii cel mai bine cum sta treaba cu drumul lung.Vad ca le porti de grija tuturor.Nu este persoana care sa posteze aici,fara sa primeasca o replica de la tine.
gogutzu pe 23 Septembrie 2012, 17:46
#8
unule
Mai unule, am spus ca-s in fiecare zi pe strada, nu si la ce ora. Da\\\', daca esti cam simplut la minte si nu pricepi, hai ca-ti explic, sa nu ramai cum esti. Ziua sunt la munca, iar seara sunt la plimbare pe centru. Apropo, stii chestia aia cu cainele, drumul lung, si prostu\\\'? Daca nu stii intreaba un prieten. ca stie el de ce. wink
unul pe 22 Septembrie 2012, 16:56
#7
pt. gogutzu
Ce bai gogutzule,tu esti cumva vreun copil al strazii? Asa spui,ca esti zilnic pe strada.Pai tu nu muncesti? Sau chiulesti? La cat de destept te dai pe aici,credeam ca ai un loc de munca,nu ca esti in fiecare zi pe strada.
gogutzu pe 22 Septembrie 2012, 07:51
#6
Valericaaa
Si ce momcher, daca ne intilnim ce? Ia zii tu ce se intimpla daca ne intilnim? Daca esti cu sacu-n cap sau cu ochelari de cal, de aia n-o sa vezi realitatea asa cum este ea ci asa cum vrei s-o vezi tu. Apropo de intrebare, prostu\\\' de care intrebi s-ar putea sa-ti raspunda privindu-te in oglinda. Si daca tot vrei sa ma intilnesti, sunt zilnic pe strada. Hai, c*raj!
Valeriu pe 21 Septembrie 2012, 22:18
#5
gogutzule,adica gigi,tu esti chiar prost?
Mai,independentule,daca mergi cu capul pe spate,n-ai sa vezi niciodata ce se petrece in jurul tau,cu adevarat.Esti ironic cu toata lumea,arogant si a tot stiutor,dar,de unde le-ai invatat pe toate,de la scoala de moase pe care ai absolvit-o cine stie cum?Ai mare grija ce spui,ca de de data asta ne intilnim cu certitudine.
gogutzu pe 21 Septembrie 2012, 17:55
#4
naica
Mai Naica Forever Young and Unrestless, ceea ce am afirmat eu este general valabil. Sa nu-mi spui tu mie ca daca PD-L si Cracea cistigau in vara, firmele de casa ale PSD nu erau inlocuite de cele ale PD-L! Hai nu, pe bune, chiar ne crezi pe toti boii-beltii? Cit despre combinat, ei bine, aici chiar ai dat gherla, nu lucrez acolo. Nu spun ca-mi place situatia din oras, dar nici sa-mi vinzi mie gogosi cum ca PD-L si Cracea ar fi fost icoanele incoruptibilitatii! Adica tu daca ai avea pe mina banii orasului, nu i-ai fi minarit asa cum vrei tu, sau pentru ca partidul sa-si scota banii bagati in campania ta electorala? Ca nu te-ar fi tentat o masinuta de lux, o viluta, o amanta de lux, vacante exotice? Hai sarios, daca esti tu acela incoruptibil, candideaza frate la functia de primar, si eu ma angajez sa-ti lipesc afisele peste tot. Dar sa nu aud apoi, peste un an-doi ca ai toate alea pomenite mai sus.
nae forever pe 21 Septembrie 2012, 16:33
#3
sa mohaniti bine!
Nu stiu altii cum sunt,dar eu,cand ma uit prin oraselul nostru, ma ia groaza !Tesatorii,firme de pandari(de paza nu poate fi vorba)si firmele de casa :simionescu,marine,proco,fane euc,prostinvest,puiu dragolea,bocioroaga,gevacom.Halal economie de piata cu un \\\"donau chem\\\"care are angajati cati are fondul de vanatoare al lui livu\\\' teroristu\\\'!Pana la urma ne meritam soarta si unul ca gogutzu(intre noi fie vorba lucreaza in combinat)ne da lectii despre cum votam,toti sunt la fel,cracea,pdl-ul.Pana una alta,gogutzule,aici a domnit numai psd-ul si nu vad niciun loc de munca produs de acesti vajnici conducatori socialisti.Doar pensionarii si romii traiesc linistiti in acest oras cu cetate dacica (cica)!S-auzim de bine si in decembrie,cand vor astupa transeele !
Pamfi pe 21 Septembrie 2012, 11:37
#2
De ce sunteti rai
E baiat bun si face tot ce spune Mohanu.E acelesi calapod pe care a fost creat Necea si Pruna.Cu banii care raman de la lucrarile primariei intretine si el amanta,stie el care si alte fetite.Daca lumea care il lasa sa mai rupa afise electorale si in decembrie cum se numeste,poulime sau boi.
gogutzu pe 21 Septembrie 2012, 06:46
#1
betia puterii
Acest lucru se petrece datorita faptului ca au puterea si fac ce vor. Dar sa nu credeti ca daca in locul lor ar fi fost Cracea si PD-L, sau orice alt candidat, daca ar fi iesit in locul lui Mohanu, ar fi facut altfel. Nu dragilor, puterea corupe al dracului, odata ajunsi in virf, toti uita de cei care i-au validat prin vot. Asta se tot petrece din 1990 incoace, noi contam doar din 4 in 4 ani, cind trebuie sa votam. Si o sa tot suferim pina cind vocea omului de pe strada se va auzi doar daca va apare o miscare civica, independenta de politic, suficient de puternica sa le ceara cont. S-a probat ca daca exista atitudine, ei dau inapoi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.