L.Dragnea la DNA: "nu ştiu ce mort a înviat şi a votat la referendum". Are nevoie de albume foto!

20 Septembrie 2012, 00:35 | 2219 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Dragnea a fost la DNA. foto:exclusiv news

L.Dragnea a fost miercuri la DNA şi a facut ceea ce ştie cel mai bine: să mintă. El a prezentat un memoriu cu răspunsuri la acuzaţiile din dosarul penal privind fraudarea referendumului. Evident că a negat totul şi a spus că este un dosar eminamente politic. Exact ca A.Năstase, care, acuzat de finanţare ilegala a campaniei electorale, spunea cam acelaşi lucru. L.Dragnea a precizat că,  în ziua referendumului, "am stat în sediul de la Kiseleff. Nu am de unde să ştiu ce mort a înviat şi a fost să voteze. Nu am de unde să ştiu alte lucruri”.  Nu ştia asemenea lucruri, sigur, dumnealui doar  îi forţa pe membrii pesedisti să aducă oameni la vot.

DNA  a început urmărirea penală faţă de Nicolae Liviu Dragnea, pentru folosirea influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, instigare la violarea prin orice mijloace a secretului votului de către membrii biroului electoral al secţiei de votare ori de către alte persoane, instigare la promisiunea, oferirea sau darea de bani ori alte foloase în scopul de a determina alegătorul să voteze în cadrul referendumului. Acuzaţiile sunt foarte grave, astfel că Dragnea a preferat să nu răspundă la întrebările procurorilor, ci să aducă un memoriu, întocmit de către M.Nazat, avocatul său.

Având în vedere că Dragnea nu ştie cine a înviat, ar fi foarte bine dacă noi, teleormănenii, i-am oferi jupânului un album cu rudele  aflate deja la cele sfinte, pentru a le recunoaşte măcar pozele când îi foloseşte la vot. Dragnea  nu avea evidenţa completă, se pare, deci să încercăm ca perioadă să se încadreze de undeva de prin sec.XV până azi! Şi, până la urmă, Dragnea avea tot dreptul să aducă morţi la vot, pentru că, nu-i aşa, nu mai există viaţa după un vot prouselist. Observaţi oraşul Turnu-Măgurele, ajuns o ruina, de când Mohanu şi Dragnea îi conduc destinele.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Petrica Lupu pe 21 Septembrie 2012, 22:32
#7
Liviule,probleme,ma?
Ascultati si voi la hotul de Dragnea,cica a primit mesaje si semnale din teritoriu,cum ca este nevoie mare de el in parlament.Pai, tu mai lipseai deacolo,nu erau destui penali care fac legi si voteaza pentru ei?Ia spune drept,nu cumva mesajele si SMS-urile sunt de la avocatul Nazat,care ti-a spus ca de data asta e foaaaarte groasa?!Sa mai tremurati si voi,si la propriu si la figurat,ca destul ati sfidat legea si bunul simt,penalilor!!!!
dan pe 21 Septembrie 2012, 21:39
#6
Imunitate
Va imploram domnule Dragnea, candidati la senat si noi va vom scapa de nenorocitii proc*rorii basisti care va acuza de corupaciune! Nu refuzati imunitatea parlamentara!
turnean de rand pe 21 Septembrie 2012, 14:27
#5
pt. alt turnean si toti turnenii
Este vorba si de frica in anumite cazuri.Dar aveti dreptate,este si multa prostie. Amaratii care primesc ajutor social sunt amenintati de Dragnea prin valeti gen Mohanu,ca vor pierde aceste ajutoare. Dar nu ar trebui sa aiba nicio teama,pentru ca in cabina de vot intra singuri.Mai exista imbecili ca Necea sau Pruna,care ii mint pe bietii batrani ca daca nu voteaza USL-ul, vor pierde pensiile.Iar ei sarmanii,ii cred pe acesti nemernici.Asta trebuie sa facem: sa convingem oamenii ca toate acestea sunt minciuni.Iar cei care le profereaza,sunt niste capuse,platite din banii nostri sub obladuirea lui Mohanu.
Un alt turnean pe 20 Septembrie 2012, 22:56
#4
pt.toti
Aici nu cred ca e vorba de frica,ci de ceva mai multa minte.Prostii nu au niciodata c*raj,ei asteapta intotdeauna sa li se arate ce au de facut,sa li se induca anumite directii si sa urmeze fara sa gandeasca,tot ce spun cei care in mod premeditat le spala zi de zi creierii.Se apropie iarna si odata cu ea vin si vremuri f.grele,iar cei care vor suferi cel mai mult,vor fi tot cei saraci,umiliti,mintiti,pentru ca furati suntem cu totii.
turnean de rand pe 20 Septembrie 2012, 17:52
#3
lui Adrian
Hai c-o zisesi prostule ! Nu e de ajuns ca ati tacut ca prostii 20 de ani si uite in ce saracie traiti din cauza lui escrocul asta de Dragnea. Asa ati trait,cu frica-n san. Ati ajuns sa va fie frica sa si ganditi. Nu mai taceti prostilor, ca va meritati soarta. Aveti c*raj macar acum in al doisprezecelea ceas si dati de pamant cu nemernicul care a adus judetul in cea mai crunta saracie, in timp ce el a pus mana pe tot ce misca.
adrian pe 20 Septembrie 2012, 14:30
#2
vorbiti frumos de -DL DRAGNEA
nu l jigniti pe domnul ca va ia ip-ul si va muta din oras..ciocu mic ca e la putere...LOOOOOOOOL
fane pe 20 Septembrie 2012, 09:21
#1
DRAGNEO???
ce ti as umple mustata aia de zloboz, nesimtit bolnav de bani ce esti,,,hooo disperatule ca nu traiesti 1000 de ani preste te fa nesimtitule ceva si bun ptr. lume,,,nu te mai satura D-ZEU.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.