"Veveriţele" lui Mohanu: şobolanii din Parcul Municipal!

20 Septembrie 2012, 00:30 | 2297 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Sobolanii, veveritele lui Mohanu.

De câţiva ani, în Parcul Municipal au apărut veveriţe. Ne-am interesat ce este cu aceste veveriţe şi am aflat că Mohanu ar fi adus o pereche de veveriţe, care   s-au înmulţit până au ajuns să fie atât de multe. Conform unor apropiaţi ai primarului, acestuia îi plac  mult veveriţele, chiar  susţine că îi poartă noroc.

Ar fi frumos dacă, pe lângă păsări, în parc, ar putea fi văzute şi aceste rozătoare simpatice, dar, din păcate, şobolanii sunt "veveriţele" lui Mohanu. Tot rozătoare sunt şi şobolanii, numai că nu sunt deloc simpatici. Şobolanii sunt "veveriţele" lui Mohanu ca o încununare a strălucitei conduceri. Aceasta este diferenţa dintre ce trebuia să fie Turnu şi dezastrul sub conducerea lui Mohanu. În loc să privim în pomi după veveriţe, ne uităm la şobolanii care ies din găuri si canalizări şi nici nu se mai sperie de prezenţa omului. Este nevoie de o deratizare, pentru că altfel nu avem cum să scăpăm de şobolani.

Trebuia făcută "deratizarea" pe 10 iunie, dar, chiar dacă turnenii au vrut, s-a furat prea mult. Ar fi fost frumos să putem să dăm de mâncare la veveriţe, însă trebuie să ne "mulţumim" cu şobolanii care îşi cară castane în găuri,  fără să le pese de noi. Nu vrem să ne gândim la ce este mai rău ( bolile pe care le transmit şobolanii), însă, dacă nu luăm măsuri, până la urmă se ajunge şi acolo. Ar fi grav, pentru că în parc vin mulţi copii.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Vladimir pe 20 Septembrie 2012, 20:33
#2
Intretinerea parcului costa enorm in hirtii....
Nu ii intereseaza pe nesimtiti nici sa puna 2 scinduri la topogan si sa le prinda in cuie + 2 rulmenti la leaganul lipsa dar sa deratizeze.PACAT.
dfgg pe 20 Septembrie 2012, 14:13
#1
\'\'veveritele\'\'
Acesti sobolani sunt de mult dar acum i-ati vazut dumneavoastra ! Eu am vazut acum 2-3 ani tot in parc unul care a iesit dintr-o scorbura de copac! Primaria nu face nimic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RusineeEEEEE!!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.