Ioan Niculae, patronul Interagro, participă la privatizarea Oltchim.

19 Septembrie 2012, 00:04 | 2683 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae, patronul Interagro

Printre cei care vor să cumpere Oltchim se numără şi Ioan Niculae, patronul InterAgro. Ioan Niculae a declarat că este interesat de preluarea combinatului, alături de Stefan Vuza, patronul Chimcomplex, şi alţi câţiva oameni de afaceri români, dar înainte vrea să vadă un audit al Oltchim. "Nu vreau să iau singur Oltchimul. Ştefan Vuza a venit azi la mine şi mi-a propus să particip alături de el la privatizarea Oltchim. A zis că vrea să mai vorbească cu încă 2-3 oameni de afaceri români puternici", a spus Niculae, pentru Mediafax.

Stefan Vuza i-a promis lui Ioan Niculae ca-i va arata un audit al Oltchim. "Eu vreau să văd un audit până să mă decid, ca să ştiu care este situaţia acolo. Vrem să investim în Oltchim, dar până când nu văd auditul nu vă pot spune o sumă", a mai spus omul de afaceri. Chimcomplex a depus deja o oferta pentru preluarea Oltchim, insa Victor Ponta a spus ca aceasta companie este prea mica pentru cat de mare este Oltchim. Atunci Stefan Vuza a facut public ca firma Chimcomplex participă la licitaţia pentru cumpărarea Oltchim într-un consorţiu format din mai multe grupuri industriale din România, printre care şi Interagro, potrivit unui comunicat transmis marţi de Chimcomplex.

"În cadrul proiectului Oltchim, pe lângă experienţa şi managementul afacerilor cu produse chimice în Europa de Est ale SC Chimcomplex SA, resursele financiare şi capacităţile industriale ale grupului SCR, sunt implicate şi alte grupuri industriale din România. Acestea vor fi angrenate în proiectul Oltchim, inclusiv până la nivelul producţiei de etilenă, cum este cazul grupului Interagro", menţionează societatea. Chimcomplex a precizat că informaţiile despre consorţiul firmelor din industria română care susţin proiectul Oltchim al grupului SCR, ce vizează funcţionarea acestuia în parametri optimi, au fost confidenţiale.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Alex pe 21 Septembrie 2012, 22:12
#10
pt. Florin
Daca nu poti accepta alte pareri decat pe ale tale, renunta la retelele de socializare, care sunt orientate catre dialog, adica pareri pro si contra, numai asa se va ajunge la solutii viabile pentru toti, nimeni du detine adevarul absolut. Important este sa-ti sustii parerile cu buna credinta
Gogutzu pe 21 Septembrie 2012, 14:32
#9
Invatatoruleeee!
auzi bai, bou-beltii, vezi ca ai strec*rat in postarea ta o eroare gramaticala incompatibila cu statutul de invatator, cu care te lauzi. Hai ca am pus si pariu ca doua saptamini iti ia ca sa-ti dai seama unde ai comis-o.
gogutzu pe 21 Septembrie 2012, 08:34
#8
Invatatoruleeeee!
Invatatorule, tu la ce scoala predai? Ca la cum stapinesti matalutza limba romana, cred ca inveti limba romana pe gainile din ograda proprie. Ca sa nu mai vorbim ca Geta este femeie. Iar tu o faci mascul. Vai de capu\\\' tau ala sec, parol nene!
geta sandu pe 21 Septembrie 2012, 00:04
#7
domnului invatator cu clase multe
Ia uite unde era domnul invatator,si ce te-a deranjat asa de tare pe dumneata?s-au te-ai suparat ca nu te-a invitat si pe domnia ta,la Zimnicea domnul Niculae.Aveti cumva vreo facultate facuta,ati terminat Liceul la zi? cinste dumitale pamintul e facut si pentru cei ca mine si cei ca domnia ta-domnule invatator x.
Invatatorul pe 20 Septembrie 2012, 23:10
#6
Draga Geta Sandu,
Daca Florin,cum spui tu,nu are cei 7 ani de acasa,tu nu ai nici macar primi 4 ani de scoala.La cum scri si cum te exprimi,ca sa nu mai spun cum gandesti,esti o brava absolventa de liceu agricol,adica,varza,praf si pulbere.Pune mana pe carte,mai baiatule!
geta sandu pe 20 Septembrie 2012, 17:57
#5
alt raspuns dlui.Florin
Putin mai devreme am primit un mesaj da la domnul Niculae.a zis ca te asteapta pe tine sa-i faci ce mi-ai transmis mie,si tot odata i-ti va da raspuns si cu cit a luat gazele si daca mai ai si alte neclaritati,i-ti va explica la un pahar de vin de la Zimnicea.Si stai fara grija ca te va si plati pentru serviciul pe care il faci ;-u dar asta numai daca o sa meriti.Eu iti zic succes : snake :
geta sandu pe 20 Septembrie 2012, 17:29
#4
invata sa vorbesti
nu vad ce te-a ofensat parerea mea,fiecare e liber sa creada ce vrea despre o persoana,eu nu te-am jicnit cred niciodata domnule Florin,nu vad cu ce drept i-mi atribui cuvinte jicnitoare,probabil la cei 7 ani de acasa ai cam lipsit,pe domnul Niculaie l-a dus capul sa faca afaceri,tu care nu sti nici sa vorbesti miramasi ca esti in stare de ceva.Ar trebui sa-ti fie un pic rusine ca pot fi pentru tine de seama cu mama ta.
florin pe 20 Septembrie 2012, 14:21
#3
ptr geta sandu
suge i si p.... daca tot il apreciezi geto,,ce cacati fraieri sunte ti,,apreciati si hotii voi..cum mortii vostri ma au facut astia atitea averi..munca cinstita??..apreciati hotii voi,,sau isi scrie niculae asta mesaje singur aici,,,cu cit luai ma gazele??..spaga si de 3 ori mai ieftin ca pop**atia...nesimtitilor..oameni de afaceri voi
geta sandu pe 19 Septembrie 2012, 23:55
#2
succes,domnule Niculaie
Sunt de acord cu domnul Alex,nu-l cunosc pe domnul Niculaie doar de la tv.insa il apreciez pentru inteligenta si c*rajul dumnealui si ii urez succes in viitoarele afaceri pentru ca este un investitor roman,salariatii dumnealui au un salariu decent in comparatie cu o lucratoare din tesatorie unde patronul este;grec,italian si au un salariu de ;rusine;pentru profitul ce-l aduc patronului,iar materia finita din pacate nu are eticheta-made in Romania.
Alex pe 19 Septembrie 2012, 20:42
#1
pt. Niculaie
Bafta din tot sufletul! Investitiile romanesti sunt inima economiei noatre, cele straine ne aduc beneficii doar in ceea ce priveste ocuprea fortei de munca, dar profitul se duce in tara lor, de aceea este necesar sa se sustina de catre Guvern investitiile cu capital autohton
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.