Vineri, din comuna Liţa, s-a furat un Peugeot 407! Misterul furtului persistă.

16 Septembrie 2012, 00:05 | 4184 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Un asemenea autoturism a intrat de vineri in pamant. Politia il cauta.

Vineri, 14 septembrie, un autoturism marca Peugeot, model 407, de culoare neagră, cu numărul de înmatriculare TR-XX-MAN, a fost furat din Turnu Măgurele. Proprietarul, un turnean din cartierul Măgurele, este angajat la Teldrum.

Vineri dimineaţă, acesta a venit cu Peugeot-ul la locul de muncă, fosta staţie de asfalt din Comuna Liţa, iar când s-a terminat programul de lucru  şi a vrut să plece acasă, în jurul orei 18, ia Peugeot-ul de unde nu-i. A fost anunţată Poliţia, aceasta venind imediat la faţa locului. După primele investigaţii şi după ce proprietarul a fost întrebat dacă bănuieşte pe cineva, rămâne un mister cum de s-a furat această maşină, ţinând cont că nu este la îndemâna oricarui hoţ. Se fac tot felul de speculaţii şi ipoteze, de la cele mai fanteziste până la un furt mai aproape de ceva clasic. Ateptam ca Poliţia să-i prindă pe hoţi şi să înapoieze autoturismul proprietarului.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
T pe 04 Octombrie 2012, 23:41
#10
CAZ REZOLVAT
Politia si Parchetul Turnu Magurele au rezolvat deja in mai putin de 3 saptamani speta autoturismului furat. wink \\nP.S. Si autorii nu erau din zona.
Marius pe 23 Septembrie 2012, 13:43
#9
Mi-a fost sparta masina si a furat tot
Mierc*ri noaptea 19 spre 20 septembrie 2012 mi-a fost sparta masina in fatza blocului in zona 13 septembrie in parcarea platita la primarie si au furat tot din ea!Ex: Trusa de scule,alternatorul care il reparasem si urma sa-l montez a 2 a zi pe masina,mp3-ul la furat fara fatza,deoarece fatza era la mine,si alte bunuri mai mici! Tind sa cred ca a vrut s-o fure deoarece siguranta de la volan era rupta,ne putand mi-a pieptanat-o bine si sau carat!Daca aude cineva ceva sau vede,cumpara o trusa de scule,(o cutie mare,dreptunghuilara cu diverse chei in ea)ul alternator pe la vre-un fier vechi sau ceva aruncat,rog sa ma contacteze!ofer recompensa!Mp3-ul este un jvc fara fatza,au mai furat cd-uri,capac plafoniera,cosmetice ce aveam prin masina,o pereche de adidiasi noi,pana si o lenjerie intima!Rog daca aude cineva ceva sau stie ceva,vede ceva,sa ma contacteze la nr de tel: 0765.476.970 sau la circa 17 politie!Ofer recompensa cosiderabila,ajutati-ma va rog!
pisi pe 21 Septembrie 2012, 00:54
#8
eee masina sa evaporat
eu crerd ca a fost luata de catre extrateresti fiinca era prea frumoasa
NoName pe 20 Septembrie 2012, 17:29
#7
.
\\\"stefan pe 16 Septembrie 2012, 02:16\\ne de ras\\nvreun prieten de`a lui fisu o fi furat masina...sau chiar fisu Nucu\\\"\\n \\nStefan eu zic sa iti tii parerile astea deplasate pentru tine.atata timp cat nu stii nu vorbi smile Daca nu il cunosti pe fiul proprietarului nu mai spune asemenea prostii.Fara suparare iti spun dar faptul ca te-ai gandit la asemenea prostie spune multe despre tine . o zi buna smile a.si Andy..imi pare rau sa te anunt ca exista si alte metode de a fura o masina.asa ca lasati acuzatiile astea prostesti smile
ionel pe 20 Septembrie 2012, 14:15
#6
Dragnea e hotul
a furat Dragnea masina ca el are doar un aro saracu*******
iulia pe 18 Septembrie 2012, 21:44
#5
vorbitii .. bv voua
stefanele cine esti
Andy pe 17 Septembrie 2012, 21:26
#4
:))
pai #1 s-ar putea sa aiba dreptate intr-o oarecare masura avand in vedere ca masina aia nu putea fi furata decat in 2 feluri: pe platforma sau cu cheie potrivita...care cheie?!\\npai poate de la fostul proprietar daca a fost cumparata sh sau cineva i-a clonat cheia si pa pa masina ...sa vedem ce va spune politia...dar vom mai avea de asteptat
MARIAN BOBOCEA pe 17 Septembrie 2012, 06:57
#3
Articol slăbuț și nedocumentat ....
Măi tudorică,nene, cine -i prostul care plăteșe un analfabet ca tine??!! Asta-i știre ? Du-te bă și fură Trabanturi,poate te prinde Poliția și scăpăm de-o pramatie! Învață mai bine limba română,apoi fă pe //ziaristul//.
hotomanu pe 16 Septembrie 2012, 08:34
#2
pejosu
mare vagabont
stefan pe 16 Septembrie 2012, 02:16
#1
e de ras
vreun prieten de`a lui fisu o fi furat masina...sau chiar fisu Nucu
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.