Strada Praporgescu, dezmăţ cu bani publici! Reabilitarea reabilitării!?

15 Septembrie 2012, 00:07 | 2091 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Strada Praporgescu, dovada incompetentei actualei conduceri a orasului

Reabilitarea străzii Praporgescu a durat un an de zile, timp în care turnenii au înghiţit "tone" de praf şi au ocolit această stradă. După terminartea reabilitării, se spunea că 5 ani nu se va mai umbla la reţeaua de conducte aflată sub asfalt. Vorbe, vorbe (Parole, parole, cum ar spune Rita Pavone)! Nici vorbă de aşa ceva, săpăturile de pe această stradă au fost destul de dese.

Acum, în această perioadă, strada Praporgescu este, din nou, reabilitată. Se sapă la marginea carosabilului, se toarnă ciment şi apoi asfalt. De ce ? Dumnezeu şi, probabil, Mohanu ştiu. Imaginea care însoţeşte articolul este concludentă. Asfaltul este tocat cu o maşină şi, apoi, nu se ştie când, va fi turnat altul. Una dintre multele situaţii absolut incredibile.

Dacă asfaltul turnat acum câţiva ani nu a fost bun, cum a fost recepţionată lucrarea? Dacă a fost bun, de ce este înlocuit? Întrebări legitime ale turnenilor, care aşteaptă răspuns de la primarul oraşului. Din păcate, Mohanu tratează turnenii cu un dispreţ total, astfel că răspunsurile se lasă aşteptate. Cât costă lucrările efectuate acum, cât costă această nouă reabilitarea a străzii Praporgescu, domnule Mohanu? Cine încasează comisioanele de rigoare? Trebuie ca turnenii să-şi ia soarta în propriile mâini şi să scuture niţel porumbeii de pe "craca Primăriei".

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
jianu pe 21 Septembrie 2012, 20:49
#6
fraierilor
sa i suge ... lui Mohanu si Dragnea care l ati votat sau ii simpatizati,,si tot la ...\\n sa va dau pdl-istilor,,,BAA TURNENI TREZITI VA IN... MEA ODATA NU VEDE TI CUM A AJUNS ORASUL ASTA????FRAIERILOR NU REABILITEAZA NIMIK SCHIMBA 10 TEVI SI ASFALT LA GREU SA SUGA BANII SI VOI SA S......,,,HAIDE TI MA PESTE PRIMAR CARE AVE TI SINGE IN VOI
ADI pe 19 Septembrie 2012, 14:34
#5
SIMPLU: HOTIE
HIDRO OLT {A EXECUTAT LUCRAREA} SI TELDTRUM {ASFALT} TREBUIA SA-SI PRIMEASCA GARANTIA PE ACESTA MAGARIE DE LUCRARE SI AU AVUT RECLAMATII CA BALTESTE APA SI NU SE SCURGE LA CANAL . AU REPARATCUM S-A VAZUT .
Gogutzu pe 16 Septembrie 2012, 08:56
#4
Comentatorule
Mai copile, odata si odata o sa ajungi si tu batrin. Sau tu n-o sa apuci batrinetea? Iesi voi tinerii la vot, si apoi mai comentati. Stii citi tineri au iesit la vot in iunie 2012? Stii?
Maria pe 16 Septembrie 2012, 01:08
#3
bataie de joc
Perfect de acord cu tot articolul!!!
Comentator pe 15 Septembrie 2012, 11:15
#2
Pentru toti tinerii
Este primul an din viata mea cand am drept de vot si vreau ca la iarna tot mai multi tineri sa vina la vot si sa decida soarta celor care au viitorul in fata.Parintii mei reusesc cu greu sa ma tina la facultate,si nu sunt singurul,din pacate.Bunicilor mei le este si lor destul de greu dar parca sunt imotriva noastra.Cu cat mai putini pensionari si batrani la vot,cu atat mai bine pentru noi.
Sile(cel adevărat!) pe 15 Septembrie 2012, 07:19
#1
edilul...
Nu mă așteptam la ceva mai bun. Este adevărat, cu ceva timp în urmă, „bombardamentul” de pe Praporgescu ne-a chinuit multă vreme. După ce (atunci) au avut la dispoziție toată infrastructura pentru completările necesare, se pare că au uitat ceva. Am înțeles că-i vorba despre conducta de apă potabilă. Primarul nostru ori nu are buni consilieri ori își bate joc.(Trist este că ambele variante sunt valabile.)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.