Liviu Dragnea - parlamentar?! Ultima soluţie a lui Dragnea pentru a scăpa de ancheta DNA!

15 Septembrie 2012, 00:04 | 2240 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Parlamentul, locul unde se ascund multi puscariabili.

După ultimele evoluţii din dosarul fraudelor de la referendum,  jupânul Teleormanului a refuzat să mai candideze la conducerea UNCJR (Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania), menţionând că planurile sale de viitor sunt altele în acest moment. Trebuia să se organizeze alegeri, dar s-au amânat, aşa că tot Dragnea a rămas şef. Incertitidinea face parte din viaţa lui Dragnea după ce acesta a constatat că procurorii DNA vor să meargă mai departe cu anchetarea dumnealui. Una din soluţiile jupânului, de a scăpa de procurori, este un fotoliu de parlamentar.

Se pare că ciocoiul Teleormanului a luat în considerare această variantă ca singura soluţie. Doar imunitatea parlamentară îl mai poate scăpa pe jupân de răspunderea în faţa legii. În funcţie de evoluţia anchetei şi a scenei politice, se fac tot felul de calcule şi este posibil să-l vedem pe Dragnea cum candidează pentru un fotoliu de parlamentar. Pentru ca un parlamentar să poată fi anchetat este nevoie de votul majorităţii colegilor. A.Nastase şi ceilalţi parlamentari anchetaţi până acum s-au ascuns mult timp în spatele imunităţii până când, în cele din urmă, la presiunile europene  şi odată cu formarea unei noi majorităţi parlamentare, li s-a ridicat imunitatea şi au fost deferiţi justiţiei.

Săptămâna aceasta s-a votat în Parlament solicitarea Parchetului privind ridicarea imunităţii a doi parlamentari, Victor Paul Dobre şi Laszlo Borbely. Nu s-a ridicat nicio imunitate, pentru ca asa a votat majoritatea uselista, astfel că justiţia nu poate să îşi facă treaba. Ţinând cont de calculele politice, jupânul speră să se poată ascunde şi el de răspunderea în faţa legii.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Alex pe 16 Septembrie 2012, 19:20
#4
pt. Dan
Daca am fi fost o tara cu traditie demicratica lucrurile nu ar fi stat asa, noi am aterizat in democratie dupa 50 de ani de comunism in care legile erau in interesul puterii. Capitalismul inseamna risc colateral cu rigoarea legii pentru ati putea planifica dezvoltarea. La noi legile se schimba foarte rapid incat este greu sa=ti construiesti un olan strategic de dezvoltare, chiar si la nivel individual. ce este azi, maine nu mai este valabil, traim experimental
Alex pe 16 Septembrie 2012, 19:15
#3
pt. Ioan
Nu-i mai purta de grija lui Dragnea ca va fi acolo unde va dori. Privete la Basescu ce mutra de milog are, se pare ca a fost flituit de UE, nu-l mai sustin in totalitate nici pop**arii europeni pentru ca s-au convins ca nu mai are sustinerea pop**ara de care erau intereresati pentru a beneficia mai de mai multe voturi in PE. Cum arata situatia politica astazi este posibil sa aiba cel mult(pdl-ul) un eoroparlamentar, motiv pentru care se vor detasa de el
Gogutzu pe 16 Septembrie 2012, 09:01
#2
Cotect
Corect, dar de ce presedintele sa aiba posibilitatea constitutionala de a da flit justitiei? Doar ca-i presedinte? Pai nu suntem egali cu toti in fata legii, asa cum ar fi firesc?
Dan pe 15 Septembrie 2012, 07:06
#1
legile...
Legi proaste !!\\nConstituție slabă !!\\nDe ce parlamentul să aibă putere mai mare comparativ cu justiția pe probleme juridice?\\nCa la noi, la nimeni!!!\\nAceastă stare, a faptelor, arată cât de mare este BUBOIUL românesc.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.