Turnu-Măgurele, distrus de săpături făcute fără cap!

14 Septembrie 2012, 00:08 | 2285 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Turnu-Magurele, blocat de sapaturile Teldrum.

Turnu-Măgurele a ajuns un oraş în care gropile sunt suverane. Nu exista stradă mai importantă fără cateva gropi în asfalt. Muncitorii care lucrează la reţelele de apă sau gaz sparg la întâmplare, fără un plan al conductelor de utilităţi. Tot oraşul a devenit plin de praf, cu circulaţia ştrangulată. Rău nu e că se repară ceva, se introduce conductă de apă, etc, nu, rău e că aproape în fiecare zi vedem cum se mai sparge o "halcă" de asfalt. Nu s-a asfaltat măcar un metru, dar se sparge în continuare, ca şi când Necuratul îl pune pe Mohanu să distrugă totul. Se sapă cu o consecvenţă demnă de o cauză mai bună, însă nu se repară nimic.

Oraşul  e plin de găuri, conducte, spărturi, mormane de moloz aşezate aiurea. “Ne-am săturat!”, domnule Mohanu, ne vine să strigăm, sufocaţi de  prafuri nocive şi mormane de gunoi înşirate peste tot, care ne împiedică, literalmente, să mergem rapid acolo unde avem nevoie. Cât va mai continua această "teroare"? Nimeni nu poate să spună, nici măcar edilul-şef, cel plătit să asigure o viaţa normală locuitorilor oraşului. A venit toamna, vor începe ploile şi timpul mai rece, ce se va întâmpla atunci? Dacă acum, când vremea este foarte bună, nu se repară nimic din ce s-a spart, ce se va face când va ploua şi va fi frig? Nu ştim, însă viitorul oraşului se anunţă sumbru. Dacă intrăm cu gropile acestea în iarnă, probabil că vom face derdeluşuri pe mormanele de moloz sau pamant. Domnule primar, cât vă mai bateţi joc de turneni?

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Marian pe 15 Septembrie 2012, 09:32
#9
stiati ca mohanu nu a mai vrut sa candideze ca primar?
Da asa este.Dar dragnea la fortat ca nu reuusisera sa fure totul,nu reusisera sa_si mai faca viloaie in strainatate.Oare cei din DNA nu au pe nimeni in teleorman sa cunoasca toata averea lui dragnea ca a reusit sa acapareze tot judetul?citi bani a furat de la europeni si din traista romanului? Chiar nu are nimeni ce sa_i faca?\\nBRAVO NOUO SA NE DEA DUMNEZEU SI MAI RAU CA PREA SUNTEM PROSTI O SA NE INTOARCA SI CU SPATELE SI NIMIC NO SA ZICEM? JA JA JA \\n
Marian pe 15 Septembrie 2012, 09:24
#8
suntem predispusi pieiri
Noi cei din sud si mai ales din TELEORMAN toata viata latram dar faptre ioc.Spuneti citi au iesit sa apere vreo institutie sa nu fie vinduta sau daramata?Citi au iesit sa spuna ca suntem terorizati nu poti deschide nimic ca nu te lasa mohanu si dragnea toate sunt acparate de ei\\nde la peste pina la cereale si toata piata?Stiti cum ne zic straini din occident,,CURVA,,cine a fost dincolo stie. \\n\\n
costy pe 14 Septembrie 2012, 18:08
#7
pro articol
Ii dau dreptate celui ce a scris, se reabiliteaza fara nici un plan. In loc sa o fi luat sistematic, cu strada politiei pana la parc, schimbat, reparat, asfaltat, dupa aia in continuare, bucata cu bucata.....etc, facem de-a valma, parca vrem sa aratam ca suntem romani (ca Arthur cel ce a darmat peretii casei sa faca discoteca si a cazut casa pe el smile) ). Mi-e groaza sa vina iarna (si va veni), sa cadem cu masinile prin gropile astea sau sa ne cada copii sau altceva Doamne fereste ! Nu e rau ca se face, dar fa ma cu cap ! Decat in batjoc*ra mai bine lasa-le dreq asa sa le faca altineva mai priceput !
unul pe 14 Septembrie 2012, 16:56
#6
Romica = felix
Te-ai dat de gol prostule !!!!! Esti una si aceeasi persoana cu celalalt prost,care-si scrie numele cu litera mica (felix).De unde nu e.........nici Dumnezeu nu cere.E valabil si pentru tine.
G.B. pe 14 Septembrie 2012, 14:56
#5
degeaba
Vad ca va intereseaza mai mult cum scrie felix decat chestia cu gropile.\\n
Romica pe 14 Septembrie 2012, 12:26
#4
# 3
Mai cunoscatorule, chiar si numeralul care precede substantivul, daca este la inceputul propozitiei sau frazei se scrie cu majuscula. Asa ca nu te mai da destept, ca tot a prost puti.
un cunoscator pe 14 Septembrie 2012, 11:03
#3
lui felix cu \"f\" mic
Esti cumva renumitul sec*rist Felix Voiculescu? Esti intr-atat de prost,incat n-ai invatat ca numele proprii se scriu cu litera mare? Sau consideri ca esti un nimic si ca atare nu meriti ca numele tau sa fie scris cu majuscula?
felix pe 14 Septembrie 2012, 10:06
#2
...fara...
...nu postati dacat comentarii pro? ....
felix pe 14 Septembrie 2012, 08:40
#1
degeaba..
...cu scuzele de rigoare fata de ceilalti cititori,dar esti cel putin timpit...daca debitezi asemenea...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.