Întâlnire de taină în Delta. Dragnea învaţă primarii uselisti ce să spună la ancheta DNA.

14 Septembrie 2012, 00:05 | 1634 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Locatia de vis unde se intalnesc uselistii.

Timp de trei zile, fruntasii uslasi se intalnesc in Delta, motivul fiind impartirea candidaturilor pentru alegerile parlamentare. Ponta si Dragnea au declarat ca vor mai discuta despre bugete si alte probleme ale administratiei locale. Printre capeteniile useliste sunt presedintii de CJ, primari si, bineinteles, cei de la centru. Locatia este de vis si foarte sigura. Invitații vor avea acces la piscina interioară, jacuzzi, saună, sală de fitness, salon de înfrumuseţare. Ei vor putea să înoate şi în piscina exterioară sau să joace biliard, tenis de câmp sau de masă, precum şi să facă excursii, pe canalele Dunării, cu bărcile sau cu hidrobicicletele.

Totul bine si frumos, doar ca nu puteau sa spuna ca motivul real al acestei intalniri este anchetarea lui Dragnea. Dupa cum stiti, procurorii DNA au inceput sa cheme si primari pentru declaratii. Daca uselistii credeau ca procuroriii se vor intimida dupa amenintarile lor, iata ca nu este asa si ancheta evolueaza. Dragnea este organizatorul, ceea ce ne arata ca jupanul este speriat de-a binelea. Nu mai merge cum mergea ( vorba cantecului), justitia incepand sa functioneze si sa-i faca pe ciocoi sa nu mai aiba somn.

Era nevoie de aceasta intalnire intr-un loc sigur ( de aceea au ales aceasta locatie), pentru ca trebuie sa se puna de acord ce declaratii vor da in fata procurorilor. Jupanului ii este frica sa nu fie turnat sau dat de gol de cei chemati la audieri. Uselistii se comporta ca un grup infractional organizat ( Ioan Rus dixit), de aceea nu ne mira apucaturile lor.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Alex pe 16 Septembrie 2012, 19:26
#5
pt. Marian
Vor iesi in Piata Universitatii multi sa-l debarce pe Basescu, in afara de acest site ati vazut voi discutii anti Dragnea? Voi vreti sa-l distrugeti pe Dragnea dar nu puteti, nu poate nici Basescu, nu va mai iluzionati
gogutzu pe 16 Septembrie 2012, 09:06
#4
As!
As, n-au iesit ei in strada serios cind le-a taiat guvernul Basescu-Boc salariile cu 25 %, nu vor iesi nici acum. Sau romanii au sarbatorit acele amputari ale veniturilor lor prin statul acasa?
Marian pe 15 Septembrie 2012, 09:44
#3
ORICE NAS ISI ARE NASUL
PINA CIND STAI CA SA SCUMPIT SI GAZELE VA FI O IARNA GREA PENTRU ROMANI SA VEDEM CIND VA IESI IN STRADA POPORUL NU USL PE UNDE SCOATE DRAGNEA CAMASA
Alex pe 14 Septembrie 2012, 20:47
#2
pt. Marian
Intalnire de taina anuntata de toate televiziunile, tu esti agentul 007. Cred ca ai dreptate Dragnea nu mai poate de frica ca Basescu pica inainte de 2014
gogutzu pe 14 Septembrie 2012, 08:06
#1
corect!
Corect, dar nenea proc*rorii iau si ei in calcul ca USL vor cistiga alegerile la iarna, iar in contextul extern actual, dupa recentele contre intre socialisti si liberali versus pop**ari, si mai ales dupa trendul electoral defavorabil pop**arilor in Europa, repet, vor lua in calcul pusul batistei pe tambal, luind in calcul si faptul ca acum Basescu merge pe sirma, iar daca el mai calca pe bec, in eventualitatea unei noi suspendari, protectorii lui il vor lasa singur. Asa ca din pacate, Dragnea va scapa, iar din fericire vor incepe sa dea interviuri la DNA si nume grele din PD-L, precum Udrea, Videanu, Berceanu, si de ce nu, figuri locale precum Nitulescu. Repet, JUSTITIA TREBUIE SA-SI FACA TREABA CORECT, INDIFERENT DE CINE ESTE JUSTITIABILUL, SI INDIFERENT DE PARTIDUL DIN CARE FACE PARTE. altfel elucubratiile cu institutiile statului care-si fac de cap in realitate, sau obediente fata de unele persoane nu sunt altceva decit un circ ieftin si mullta demagogie si fariseism.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.