Generaţia '62 - bogătaşii Teleormanului: L. Dragnea, P. Pitiş, M. Fiscuci, E. Burtan.

31 August 2012, 00:04 | 2970 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal

Teleormanul are o "generaţie de aur", ca să parafrazăm cunoscuta expresie, folosită mai mult referitor la fotbal. Ei bine, generaţia de aur din Teleorman nu este una sportivă, ci una politioco-economică. O cârdăşie între oameni provenind din aceeaşi generaţie a făcut ca aceasta  să devină o adevărată generaţie de conducători.

L.Dragnea, jupânul Teleormanului, este cel care a pus bazele acestei garnituri, fiind, ca să glumim, "un Hagi al politicii teleormănene". În jurul său a adunat colegi şi prieteni şi a consolidat o adevărată generaţie de bogataşi şi ciocoi. M.Fiscuci, fost coleg de liceu cu Dragnea, este cel prin care L.Dragnea a pus mâna pe societatea Teldrum. Privatizarea din 2002 a acestei societăţi s-a făcut cu "cântec", lăutarul câştigător ieşind Dragnea.

După Fiscuci, a urmat Petre Pitiş, care în numai câţiva ani a devenit proprietar sau administrator a mai multor firme de succes din Teleorman, firme care gravitează în jurul jupânului judeţului.  Astfel, P.Pitiş este director general al Teldrum, deţine 50% din acţiunile Valahia Guard Security,  90% din acţiunile ATV, televiziune locală din Alexandria, etc.

Al patrulea membru al cvartetului `62 este Emil Burtan,  consilier local PSD în comuna Traian.  E.Burtan este şeful radio Sud, postul deţinut de Teldrum şi administrator al ATV, televiziunea din Alexandria.

Şi funcţiile politice ale celor sus-menţionaţi sunt destul de importante, de fapt sunt conducătorii PSD Teleorman. L.Dragnea este secretar general al PSD şi preşedinte al O.J Teleorman a acestui partid. M.Fiscuci este preşedintele executiv al PSD Teleorman, omul care conduce atunci când Dragnea este la Bucureşti sau în concedii prin Brazilia. E.Burtan face parte din conducerea organizaţiei comunale a PSD Traian.

Singurul care nu face parte, în acte, din PSD, este P.Pitiş, pentru că ar fi prea de tot. Totuşi, nici P.Pitiş nu este lăsat pe dinafară, soţia sa, Dana Pitiş, este membră în conducerea organizaţiei judeţene de femei a PSD Teleorman. Aceştia sunt reprezentanţii generaţiei născute în 1962, generaţie care a pus mâna pe aproape toate unităţile economice şi majoritatea funcţiilor politice din judeţul Teleorman.

Teleormanul este judeţul care ocupă locul doi în clasamentul ponderii şomerilor în populaţia judeţului, însă pe Dragnea, Pitiş, Fiscuci sau Burtan îi doare în bască de acest lucru. Ei au acaparat averi de milioane, toţi au vile luxoase, trăiesc ca-n filme şi vorbesc despre soarta grea a celor săraci.

Păi, domnilor, nu trebuia să fim noi săraci, pentru ca Dragnea et c-ie să se lăfăie în bogăţie?

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
. pe 28 Aprilie 2013, 20:24
#5
.
Tu chiar nu ai idee despre ce vorbesti. Ai impresia ca tot ce vand astia e adevarat. Iti spun eu ca nu. Nu ai nici cea mai vaga idee cine sunt si ce vor. Ai impresia ca toata lumea e corupta. \\\"E corupta\\\" pentru ca oamenii ca tine nu stiu despre ce vorbesc.
bascalie pe 10 Septembrie 2012, 19:02
#4
si mai bascalie
sunt tare c*rios oare tu acest pupinc*rist care cica te plangi de saracie,cu cat esti platit pt a face anticampanie?ma uit pe site-ul asta si e pacat de numele frumos ce il are dar in rest vad numai prostii si aberatii.jurnalist/ziarist iti garantez ca nu te poti numi tinand cont ca la tine nu exista impartialitate...asa ca baiete sa-mi fie cu iertare dar esti doar un alt cacat ce scrie dupa cum i se dicteaza
lute pe 05 Septembrie 2012, 16:09
#3
lute
si tu esti un lingas in c*r al lu\\\'tetea basescu
madre pe 01 Septembrie 2012, 08:03
#2
SS
la puscarie cu voi PSD-istilor
padrino pe 01 Septembrie 2012, 00:25
#1
:))
voi toti basistii mai bine ii sugeti pe cei 4 din generatia 62wink
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.