Conflict la Bâlciul anual din Turnu-Măgurele: dreptate cu sabia.

30 August 2012, 00:09 | 3672 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Balciul anual este prilej de bucurie, insa nu lipsesc si conflictele.

Miercuri, 29 august, a fost "ziua Bâlciului", adică ultima zi în care acesta se mai desfăşoară la Turnu-Măgurele. Aglomeraţie mare, vânzători ambulanţi, tarabe, diferite distracţii pentru cei mici, etc. Cum s-ar spune, ca la Bâlci. Nu a fost totul aşa cum trebuie, o banală ciondăneală fiind în pericol să degenereze.

Un conflict iscat între câţiva ţigani a făcut să se ajungă la arme albe. Astfel, în jurul orei 21.00, un ţigan care îşi are domiciliul în apropierea locului unde se desfăşoară Bâlciul, a intrat în locuinţă şi a ieşit cu o sabie, fluturând-o prin faţa oamenilor înspăimântaţi. Deşi câţiva "conaţionali" au încercat să-l oprească, ţiganul cu sabia a fost greu de stăpânit. Dorinţa de răzbunare era mare, ameninţările ţiganului făcând ca oamenii să se îndepărteze rapid din acea zonă. Până la urmă, din motive necunoscute, ţiganul a renunţat la răzbunare. Întrebăm Poliţia turneană, cine se ocupă de ordinea din acest targ anual, cine apară oamenii obişnuiţi de scandalurile iscate de ţigani? Până când să ne temem pentru integritatea noastră, din cauza unor indivizi lipsiţi de cele mai elementare norme de civilizaţie?

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Andreea pe 27 August 2015, 21:50
#11
Targ
Foarte frumos
donica pe 15 Septembrie 2012, 17:02
#10
donica are ...leafa mica
stiti ca donica si multi altii ca el primeste ajutor de incalzire de la primarie? cine-i face lui ancheta sociala? asta in conditiile in care are o gramada de case si de spatii comerciale in turnu.\\n
nutu camataru pe 01 Septembrie 2012, 18:13
#9
politisti turneni incapabili
Ca orasul nostru e dominat de tigai, e evident. Circula pe rosu, pe contrasens, pe interzis, fac ce vor la volan. Politia turneana nu vede. Mai rau e ca exista infractiuni \\\"la vedere\\\" ce raman nepedepsite. Politia stie ca noi avem camatari in oras? Clanul mandatarilor, bozienii si altii, au strans averi fabuloase, fara sa le poata justifica. Politistii nostrii isi ascund incompetenta explicand ca \\\"nu exista legi\\\". Exista domnilor, ce lipseste, este dorinta voastra de a o respecta.
Night pe 31 August 2012, 01:11
#8
Sa le dam foc
Dl.anonimus imi place cum ganditit pot spune ca am dezvoltat o ura rasiala,daca toti din orasul acesta le-ar da foc la case si ar fii toti impotriva lor sigur ar fii mult mai cumpatati sau cel putin ar lua frica si sar duce draq.
margelatu pe 30 August 2012, 23:36
#7
ai dreptate anonimus
ti**ni de la noi din oras sint doar niste j**uri le doresc la toti sa moara arsi de vi sa le moara copiii si nevestele prafu sa se aleaga de ei
Gabriela pe 30 August 2012, 20:57
#6
Grand Siloz nu plateste arenda
La Turnu Magurele e si Grand Siloz care nu plateste arenda cuvenita proprietarilor. Stie cineva? Intereseaza pe cineva? In tara noastra drepturile proprietarilor sunt doar pe hartie. Iar Primaria nu e in stare nici sa faca o comunicare de impozit. Stiti ce impozite a stabilit consiliul local? De 3 ori mai mari decat oriunde. Va vine sa credeti? Interesati-va!
iuli pe 30 August 2012, 19:40
#5
pentru anonim
tu asta anonimule de ce nu ai c*raj sa spui cine esti.ceartate cu ei ca un barbat.\\n
anonimus pe 30 August 2012, 14:01
#4
Asta e doar inceputul
Turnu Magurele o sa fie vizuina ti**nilor in maxim 10 ani vor cumpara tot orasuk si ata numai datorita prostilor care le este frica sa-i toarne la politie...or sa fie numai palate de ti**ni in turnu ca la buzescu pentru k romanii sunt prosti si le stiu de frica ... eu zic sa ne unim si sa le dam foc la case, sa vedem atunci daca o sa mai vedeti ti**n in turnu magurele,dar daca dispar ti**nii mor si politistii de foame, cine ii mai spaguieste si pe ei... tongue wink tongue rolleye tongue laugh
NINI pe 30 August 2012, 07:53
#3
ACESTIA SUNT ELECTORII LOR
Politia nu se implica ca asa sunt ordinele...Ca si in piata universitatii cand ministrul si-a cerut scuze si a sanctionat jandarmeria.Halal voua USL-istilor!!!!
Mina pe 30 August 2012, 03:18
#2
Naica e-n concediu!
-Ar face bine sa ramana asa !
gogu pe 30 August 2012, 01:18
#1
asa cevaaaaaaaaaa
pai cum dracu sa se bage politia cand ei erau ghiftuiti de mici,friptane si spritane si umblau cu miloaga la un pachet de tigari si mici atentii...la cat sunt de varza politistii din oras si manjiti de toti ti**ni nu ma mira nimic...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.