O nouă groapă în asfalt a apărut pe strada Praporgescu. Mohanu - primarul gropar!

04 August 2012, 00:40 | 1457 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Groapa lui Mohanu

Turnu-Măgurele a ajuns, sub conducerea "luminată" a lui N.Mohanu, un oraş plin de gropi. Multe dintre aceste gropi apar la turnarea asfaltului ( canalizări mai jos decât nivelul asfaltului) sau după o perioadă scurtă, deoarece specialiştii Teldrumului şi ai primăriei sunt unii şi aceeaşi ( sunt sub acelaşi patron). Teldrum execută lucrări de proastă calitate pentru a avea de lucru mereu.

Pe lângă Teldrum, primăria turneană continuă cu aşa-zisele reparaţii făcute pe strada Praporgescu. Această stradă a fost modernizată acum trei ani şi se spunea că nu se vor mai face lucrări subterane cel puţin 5 ani de la terminarea reabilitării acestei străzi. Vorbe aruncate în vânt, pentru că nu este an în care să nu se mai găsească ceva de reparat. Ultima groapă în asfalt a apărut la intersectia de  la Policinica.

Nu ştim ce s-a mai reparat acolo, însă a fost distrus asfaltul. Mohanu continuă să-şi bată joc de turneni, făcând ca strada Praporgescu să arate ca după bombardament. Un cititor ne-a trimis un mail în care susţinea că accidentul auto, din noaptea de miercuri spre joi, a fost cauzat de ruperea prezoanelor uneia din roţile din faţa ale BMW-ului implicat în accident. Cum autoturismul se deplasa dinspre centrul oraşului spre Piaţa Municipală, rezultă că prezoanele s-au rupt atunci când autoturismul a trecut peste gropile din asfalt, gropi aflate lângă farmacia veterinară de pe Praporgescu. Dacă e aşa, atunci şi primăria turneană se face părtaşă la acest grav accident.

În fotografia alăturată, vedeţi cum arată asfaltul din zona Policinicii: dezastruos. Mohanu ne crede prosti şi se comportă ca un ticălos. Nu ţine cont de dorinţele oamenilor, el face gropi peste tot. Se aude, pe la unele colțuri, cum că primarul oraşului ar fi comandat, "groparului" Teldrum, o groapă mare, în care să fie aruncat săracul oraș. Turnu este muribund, fiind tot mai aproape ziua când o să-l ducem la groapă, dacă primarul continuă să-l administreze în acest mod.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Sumi pe 04 August 2012, 13:41
#3
Turneni, va meritati soarta
Ati intrat in panica ?,inca nu ati vazut nimic din tot ceea ce va poate arata si face Mohanu si Dragnea. La Turnu Magurele,viitorul pentru voi,toti cei care locuiti acolo, este DEFINITIV INCHIS.Sunt doua lucruri care se platesc cam scump in viata,prostia si domnia. La voi,in nici un caz nu se va plati domnia.Veti mai respira mult timp de acum inainte,izul saraciei a minciunii si a rautatii si incompetentei celor pe care i-ati votat de 16 ani.
foxy pe 04 August 2012, 10:57
#2
Orasul cimitir
Gropile sapate si grilajele puse in tot orasul, l-au transformat intr-un veritabil cimitir. Amin!
giginho pe 04 August 2012, 01:08
#1
strica prostii care l-au votat
Strada Praporgescu e absolut varza din toate punctele de vedere. La policlina, sparturi...mergi mai in fata, iarasi iti rupi masina in pietrele puse pe acolo unde au lucrat toata iarna la conducta aia. Apoi urmeaza o mica portiune buna, insa cand se intra in cartierul catanga, toata strada e un DEZASTRU pana in capatul ei ! Pai daca si principala artera a orasului arata asa ce pretentii sa mai avem la strazile secundare. Mana sus cine i-a votat pe NAE si DRAGNEA, sa ii ofer \\\'\\\'felicitarile\\\'\\\' mele.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.