Liviu Dragnea i-a amenințat pe polițiștii care făceau percheziții la fratele său, Viorel Dragnea, din comuna Saelele.

03 August 2012, 00:04 | 2795 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
L.Dragnea parca spune: nu-mi arestati fratele, chiar daca  are legaturi cu interlopii. foto:curentul

Liderii PSD s-au poziționat tot timpul deasupra legilor și instituțiilor statului, cu binecuvântarea lui Ion Iliescu, cel care dădea indicații prețioase judecătorilor în cauzele legate de proprietate, și a lui Adrian Năstase, cel care se declara sceptic cu privire la arestările de vineri seara. Tradiția s-a perpetuat printre social-democrați și astăzi aceștia cred în continuare că respectarea legilor nu este și obligația lor. Ultimul lider PSD care a pus în practică principiul „legea sunt eu“ este secretarul general al PSD, Liviu Dragnea. Potrivit surselor ziarului Curentul, Liviu Dragnea i-a amenințat direct pe polițiștii care și-au permis să facă percheziții acasă la fratele său, Viorel Dragnea, în dosarul de evaziune fiscală în care este cercetat și senatorul PSD Cezar Măgureanu, alături de celebrul clan „Butoane“ din Giurgiu.

Sursele noastre, apropiate anchetei, ne-au declarat că Liviu Dragnea a năvălit peste polițiștii care făceau percheziții la fratele său, la domiciliul din Saelele, și i-a amenințat că îi va da afară din poliție. Polițiștii erau „vinovați“ de faptul că își făceau datoria, dar acest lucru nu l-a împiedicat pe Dragnea să-i amenințe că-i lasă fără serviciu. Interesant este că fratele lui Dragnea, Viorel Dragnea, a fost și el  polițist, fiind acum în rezervă și prin urmare știe cum e cu executarea ordinelor de serviciu. Dar probabil că puțin îi pasă atâta vreme cât și-a chemat fratele, marele baron roșu de Teleorman, pentru a-i amenința pe reprezentanții statului care-și făceau datoria. Cam așa înțeleg liderii PSD să respecte instituțiile statului și aplicarea legii.

De altfel, într-un interviu acordat unui trust de presă prieten, Liviu Dragnea admitea indirect că cineva din familia sa a fost aproape de o arestare, dar aceasta nu a mai avut loc.” S-a dorit ca cineva din familia mea sa fie arestat. Nu pot detalia”. De ce nu s-a mai ajuns la arestare ? Liviu Dragnea n-a mai precizat, dar răspunsul poate fi găsit în demersul descris mai sus.

La finalul discuției, Dragnea declara mândru ” Închei spunând că nu mă sperie niciun fel de amenințare. La mine reacția este invers!". Adică amenință el, așa cum s-a întâmplat și în cazul polițiștilor veniți să facă perchiziții la fratele marelui om politic social-democrat.

sursa:curentul.ro

 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Ochea Cristinel pe 01 Octombrie 2013, 23:00
#7
hotu
nenorocitu asta de dracnea ne pus tot judetu pe numele lui si alu bombonica si alu fiso
Mychi pe 08 August 2012, 18:54
#6
Mouse
E jenant bai... angajativa si voi pe undeva.Nu-i de voi asta... excaim excaim
fanel M pe 06 August 2012, 00:51
#5
shomerake
stirea e un mare fiss,nu-l iubim pe dragnea si ai lui,dar nici pe kioru si ai lui hotzi!
foxy pe 03 August 2012, 18:09
#4
3#
Doamne-ajuta!
BEAR pe 03 August 2012, 12:25
#3
Ministru de Interne unde ?
Asa a visat si Adrian Nastase ca va ajunge presedinte,si.....a ajuns la Jilava.
Alex pe 03 August 2012, 11:55
#2
pt. Cris
Cine si-a batut joc de voi cu stirea asta? Fratele lui Dragnea se numeste tot Viorel, dar e pus bine unde mintea ta nu poate ajunge nici cu gandul pentru ca si gandurile iti sunt limitate de ura
foxy pe 03 August 2012, 09:29
#1
Ciocoism
Sa-l vedeti din toamna de ce este in stare cand,mai mult ca sigur, va deveni ministru la Interne.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.