Referendum - Turnu-Măgurele a avut o prezenţă la vot de 50,55 %. Mohanu şi Dragnea pierd teren în bastionul jupânului!

03 August 2012, 00:26 | 1552 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Vila din satul Poiana a stapanilor orasului Tr. Magurele.

Referendumul pentru demiterea lui Basescu este cea mai bună dovadă că turnenii  nu-i mai vor pe Dragnea şi Mohanu. Stăpânii pierd teren chiar în cel mai bun fief din judeţ, Turnu-Măgurele,  adică oraşul care l-a făcut mare pe Dragnea. Turnenii nu au ascultat îndemnurile stăpânilor oraşului şi la vot s-a înregistrat doar un procent de 50,55%.

Acest procent a fost realizat prin prezenţa angajaţilor votanţi din primărie şi firmele căpuşă, angajati care au fost ameninţaţi cu sancţiuni, în cazul în care nu ar fi votat. Pe lângă aceştia, au mai ieşit la vot mulţi dintre cei care depind de primărie şi de tot ce înseamnă puterera locală, teama de repercusiuni fiind cea care i-a scos la vot. Bineînţeles, cei mai mulţi au fost direct interesaţi(  prin mită electorală) să meargă la urne. O parte însemnată din locuitorii oraşului au fost scoşi la votare de căţeii primarului, care au intrat până şi în casele turnenilor pentru a-i invita (citiţi obliga) să voteze. Un procent mare a fost obţinut prin frauda sub orice formă. Pensionarii sunt categoria socială care a ieşit în număr mare, fiind cea mai puţin informată, deci uşor manipulabila.

Marea majoritate a turnenilor care nu au  nicio legătură cu puterea locală nu au vrut să valideze referendumul, rezultând de aici că nu sunt de partea stăpânilor oraşului. Dacă dăm la o parte tot ce înseamnă fraudă şi angajaţii votanţi, Dragnea şi Mohanu ar fi la 25 - 30%. Alegerile locale şi referendumul au scos la lumină faptul că puterea locală a câştigat atâtea alegeri fiindcă le-a organizat mereu.

Turnu-Măgurele este primul sau ultimul oraş din judeţ, în funcţie de cum vrem să privim, după procentele de la referendum. Iată cum s-a ieşit la vot în celelalte localităţi urbane din judeţ: Alexandria - 52,32%, Roşiori - 60%, Zimnicea - 71,06%, Videle - 67,23%. Cu 50,55%, turnenii aproape ca nu au validat referendumul, ceea ce este o mare surpriză. Alegerile locale au fost câştigate de Mohanu cu 53,18%, rezultatul de la referendum fiind primul semnal că turnenii vor o schimbare dar, din păcate, frauda de la locale a fost una de proporţii. Dragnea şi Mohanu nu sunt chiar aşa iubiţi de turneni, însă ei organizează alegerile. Oricum, rezultatul de la acest referendum ne arată că la o eventuală suspendare a lui Mohanu din funcţia de primar, turnenii sunt hotărâţi să-l demită prin vot. Va veni şi acest lucru, toate la timpul lor.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
leprechaun pe 04 August 2012, 09:33
#4
pt un cretin
Din cauza asta ies mereu dragnea si mohanu.Sper ca nu ai si rude!!!
Alex pe 03 August 2012, 11:59
#3
pt. Dragomir
Dragnea si Mohanu nu sunt atat de mult de iubiti de teleormaneni/ turneni, dar cu siguranta nu sunt urati atat de mult ca Basescu si PDL-ul
foxy pe 03 August 2012, 09:24
#2
Referendum
Si daca stai sa te gandesti, 40% a fost frauda.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.