Serviciile deconcentrate fac controale la comandă. La Turnu-Măgurele nu se vor mai controla fabricile patronilor care sunt prieteni cu Mohanu.

06 Iulie 2012, 00:45 | 2071 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Fabrica de conserve a lui Enculescu, unul din locurile unde angajatele sunt tratate ca niste sclave.

De când cel mai cinstit Guvern, pe care l-a avut România vreodată, a început să lucreze, nimic bun nu se mai întâmpla, ba, din contră, de la cursul valutar, care a atins  un maxim istoric, toate se scumpesc. Pe la noi, prin Teleorman, nu se mai aude nimic de chinezii promişi de Dragnea, dar nici despre cum serviciile deconcentrate îşi fac datoria. Multe din servicii începusera să îşi facă meseria şi să bage frica în cei care încălcau legea.

Chiar dacă nu funcţionau ca la carte, totuşi, se puseseră în mişcare. În domeniul muncii, au fost date multe amenzi agenţilor economici care nu respectau legea. S-a mers până într-acolo încât, dacă un agent economic nu permitea controlul, se intervenea cu mascaţii( cazul Gina Impex).

Fabrica de conserve a lui Enculescu a fost controlată de multe ori. În această fabrică nu se respecta Codul Muncii in foarte multe cazuri. Patronul începuse să se teamă, fiind avertizat că poate fi închis.  Inspectoratul Teritorial de Munca Teleorman  îl amendase pe Enculescu cu 1 miliard de lei vechi. Cine să mai efectueze controale acum? Mai ştiu Enculescu si patronii din tricotaje de frica legii?

Serviciile deconcentrate sunt folosite politic. Se ameninţă şi se fac controale doar la cei din tabăra adversă, cei care sunt cu stăpânii locali pot să facă ce vor. Cei ce suferă sunt angajaţii, care ar trebui să fie apăraţi de oamenii legii. Este celebru cazul lui Bâtă Adrian. Când finul lui Mohanu a fost Prefect, se ocupa cu poliţia politica, nu  cu respectarea legii. Timpuri grele îi asteapta pe angajaţii din Turnu-Măgurele, pentru că prietenia patronilor cu puternicii zilei  îi va sufoca. Cine va sufla în front va fi concediat iar respectivul nu va mai avea unde să protesteze. Aceasta este reforma de tip uselist, reformă care distruge tot.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
florikik pe 10 Iulie 2012, 16:15
#1
iti vezi moartea cu ochii
asa este la enculescu am lucrat si eu,se lucreaza pana cazi pe brangi ca sefu are cateva cliente care le tine deasupra si muncitoarele trag pana nu mai poate daia nu mai au angajati au plecat de frica nu au voie nici sa vorbeasca se lucreaza pe brangi ce fac cei de la [....]de nu fac controale acolo se lucreaza cum se spune plec acuma de acasa dar nu stiu cand ma intorc. excaim
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.