N. Mohanu și Benone Dana n-au avut cui să vorbească la Ziua comunei Traian.

01 Mai 2012, 00:10 | 3971 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Primaria Traian

Ziua comunei Traian a fost un eşec total pentru fruntaşii PSD, locuitorii comunei fiind sătui de minciunile acestora, astfel că prezenţa a fost destul de redusă, în jur de 100 de persoane, deşi Benone Dana nu şi-a făcut casa de râs, având pe masă mici, bere, suc. N.Mohanu a fost cel mai de seamă invitat, Dragnea fiind ocupat la Bucuresti cu formarea noului Guvern.

Edilul-şef din Turnu şi-a cerut scuze, în numele jupânului, pentru ca acesta nu poate fi prezent, desi a fost anuntat ca vine, spunând că la Bucuresti sunt momente istorice, iar Teleormanul are un reprezentant de seamă. Benone Dana a vorbit numai de bine despre comună şi dumnealui, dar şi despre faptul că Dragnea voia să planteze doi pomi în faţa Primăriei. Când a venit rândul lui Mohanu să vorbească, populismele şi cuvintele mari la adresa lui Benone Dana au început să curgă pe bandă rulantă. Pentru a nu vă zgaria timpanul sau a nu va crea repulsie, să spunem doar câte ceva din laudatio făcut de Mohanu lui Dana, şi anume: este un primar destoinic, înţelept, cuminte, cu rezultate vizibile, pe care le apreciază toată lumea.

Să nu  vadă locuitorii realizările de marcă ale primarului? Să fie atât de răutăcioşi? Tot Mohanu a mai spus că Dana este unul din cei mai buni primari ai lor (PSD),  dar al comunei care o fi? Pentru binele comunei, primarul a ridicat un sediu nou pentru Primărie. Noi nu vedem ce atât bine simt locuitorii în sediul nou! Sau e bine pentru firma care a făcut lucrările? Printre realizările lui B. Dana se mai numără şi parculetul, ceea ce tot critică Dragnea pe la televizor că fac alţii.

In  anul 2009, Dragnea a făcut apel la locuitorii comunei să-l voteze pe B.Dana, pentru ca şi comuna lor să se dezvolte şi să nu rămână izolată între Ciuperceni şi Seaca. Atunci, jupânul a promis, printre altele, şi alimentarea cu apă. Nimic nu s-a făcut,  astfel că în Traian lumea s-a cam săturat de PSD.

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Vasile pe 17 Octombrie 2013, 17:37
#15
va meritati soarta
Benone asta un alcoolic, cine stie despre ce vorbesc poate sa confirme ca are destule internari la dezalcoolizare. +Un invatator de cacat. \\nDaca oamenii erau cu capu pe umeri ii linsau pe handicapatii aia(in frunte cu Benone) care au facut petrecere cand \\\"au aflat ca s-a sinucis\\\" Cone. Niste criminali care se bat pe accesul intr-o primarie si o mancare calda. Am crescut in satul ala si pot sa va spun ca acum arata groaznic.
locuitor al comunei traian pe 17 Februarie 2013, 15:03
#14
felicitari domnule primar
dragi rautaciosi din alte partide politice ptr ce aruncati aiurea in cineva care si a dat tot interesul sa avem o comuna asa cum toti ne dorim????????ce ati facut voi cand ati fost la putere???????va roade invidia k d l primar este apreciat si voi nu?de ce nu vorbiti public intr o zi de fata cu toata lumea sa vedeti atunci cati va sustin pe voi si cati pe domnul primar???????va este frica de o confruntare dar incercati sa injunghiati omul pe la spate?!!!!!!!rusine!!!!!!!rusine!!! domnule primar, sa nu dati atentie invidiosilor, lasatii sa isi roada unghiile de ciuda!!! bineeee benone dana!!!!!!!!!
mm pe 13 Mai 2012, 11:44
#13
dana
Benone era un alcoolic. Doamna o ciudata .
unu pe 09 Mai 2012, 09:29
#12
frustratii din pdl
invidia in pdl-ul pi*diismile))
x pe 05 Mai 2012, 15:10
#11
pentru Batranul
Varsata aduce intelepciune! Mai sunt insa si exceptii venite sa confirme regula.
VICA BAIA MARE pe 03 Mai 2012, 12:07
#10
FIU
Din tot sufletul sicere felicitari domnului primar BENONE DANA,sunt mandru de cum arata comuna TRAIAN si desi viata ma dus prin AMERICA DE NORD si SUD totusi acasa e acasa si orice transformare se vede .Sper ca aceasta tendinta sa se mentina si in viitor.In zona apa potabila din puturile individuale dar si comune e MEDICAMENT.Sunt oamenii care dovedesc prin longevitate acest lucru.Doamne binecuvinteaza pamantul meu natal.
nebunu\\\' din coceni pe 02 Mai 2012, 10:48
#9
moga, moga...
dar fondurile de la buget, tot firmele lui dragnea le papa? sau firmele lui nitulescu? hai fii si tu obiectiv si recunoaste ca hotia nu tine de culoarea politica.
Moga pe 02 Mai 2012, 08:40
#8
Raspuns
Simplu! Proiectele au fost prost intocmite, interesul a fost ca firma de proiectare a lui Dragnea sa pape banii!
nebunu din coceni pe 02 Mai 2012, 06:19
#7
moga, moga....
mai moga, cind ai fost ultima data in comuna traian? hai ca te duc eu cu masina sa vezi la fata locului realitatea. am rude acolo si le vizitez des. apa c*renta exista. si multe altele pe care tu nu le vezi. daca vrei te duc si la un oftalmolog bun.
qqq pe 01 Mai 2012, 22:50
#6
traian
Nu nmai vorbiti prostii, unii, veniti la Traian sa vedeti ce a fost si ce este. De ce nu au facut altii? Si pentru astia era mai usor sa fure, de ce nu au facut-o? Proiectele pentru aductiune de apa, canalizare si asfaltare drum comunal (cu fonduri europene) au fost blocate la Min. Dezvoltarii. De ce ? Interesati-va la E. Udrea.
Moga pe 01 Mai 2012, 21:52
#5
Saracii din Traian
Primarul asta competent, Dana Benone, a daramat o primarie functionala,renovata de raposatul primar Cone,ca sa dea de lucru clientelei PSD. Locuitorii din Traian nu au alimentare cu apa sau canalizare,in schimb actualul primar si viceprimar PSD si- au facut cabine de dus in primarie,sa se spele dupa zilele \\\"grele\\\" de munca in slujba comunitatii.Hai sictir hotilor,terminati cu prosteala,munciti pentru voi si pentru hotul sef DRAGNEA!
batranul pe 01 Mai 2012, 17:27
#4
Javre
Javrele raman tot javre.Chiar dupa ce le-ai rupt dintii ele tot incearca sa muste.(Sa inteleaga cei infranti de c*rand ca vor disparea de pe scena politica precum taranistii)
cineva din Traian continuare pe 01 Mai 2012, 08:35
#3
Primarul din Traian - PSD
Parculetul este agreat de copiii si adolescentii din localitate, este un lucru util. Asa ca nu aruncati cu noroi, ca doar nu a facut patinoare sau sali de sport nefunctionale!\\nDe ce sustineti ca s-a saturat comuna de PSD? Din cauza ca nu s-a facut alimentarea cu apa? Totii locuitorii au fantani proprii si chiar nu au nevoie de apa de la reteaua publica, mai ales ca acest serviciu, ca oricare altul, costa bani.\\nN-am auzit pe nimeni sa se planga ca nu are apa la robinet, in schimb, toti apreciaza ca au fost reparate drumurile comunale, podurile, ca a fost amenajat parculetul, precum si superbul sediu al primariei.
cineva din Traian pe 01 Mai 2012, 08:34
#2
Actualul primar este foarte apreciat printre consateni!
Este singurul primar care a reusit sa faca ceva vizibil pentru comuna, avand totodata un mandat doar de 3 ani.\\nUn sediu nou pentru primarie era absolut necesar, pentru ca vechiul sediu a fost retrocedat fostilor proprietari.\\nIar fostii proprietari cereau o chirie imnensa, nejustificata, astfel ca era imposibil sa mai functioneze primaria acolo.\\nIar daca a reusit sa faca o cladire functionala si aspectuoasa pe deasupra, este un mare plus pentru dl. Benone Dana.\\n
pdl pe 01 Mai 2012, 01:17
#1
parcul
parcul ala s-a facut pentru a putea papa niste banuti UDREA,pt ca ala s-a facut prin program finantat in mare parte de UE si derulat de NUTI prin ministerul dezvoltari....si sa va interesati cum se numeste firma care a facut parcul si o sa descoperiti ca e firma apropiata PDL-ului.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.