Liviu Dragnea şi Nicolae Mohanu - disperarea naşte monştri!

28 Februarie 2012, 00:04 | 2069 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu-Magurele

Ultima şedinţă a CJ Teleorman a fost marcată de o controversă, care  a opus majoritatea condusă de Liviu Dragnea, opoziţiei din judeţ, reprezentată de consilierii PDL. Deşi CJ Teleorman este un fief al lui Dragnea, nicio dorinţă a acestuia neramanand nesatisfăcută de subalternii dânsului, iată că se găsesc şi oameni care îl critică pe cel care se crede "Dumnezeul Teleormanului", adică fără pată. La ultima şedinţă a CJ, Dragnea a propus şi, evident că lingăii săi au votat, un "ajutor financiar de 10 miliarde de lei vechi  bugetului local al Municipiului Turnu-Măgurele" pentru plata energiei termice.

L.Dragnea şi N.Mohanu au motivat că aceşti bani sunt necesari pentru a se asigura energie termică instituţiilor publice şi asociaţiilor de proprietari racordate la sistemul centralizat (2 800 de apartamente). Cine cunoaşte situaţia din Turnu-Măgurele ştie că nicio asociaţie de proprietari nu a primit energie termică, toţi au stat în frig, pentru că aşa a dorit N.Mohanu. Pe lângă acest fapt, turnenii au primit ca bonus şi oprirea apei, atunci când termometrele arătau -20 de grade. In loc să-şi ceară scuze de la turneni, pentru bătaia de joc din această iarnă, Dragnea şi Mohanu pozează în salvatori ai oraşului. De fapt, cele 10 miliarde sunt bani pentru campania electorală, nu pentru ca turnenii să beneficieze de căldură.

Mohanu este campion la deturnat fonduri, să ne amintim de cele 64 de miliarde primite de la Primăria Alexandria, dintr-o "greşeală", bani pe care nici acum nu a spus cum i-a cheltuit. Nu are cum să spună acest lucru, pentru că majoritatea au intrat în conturile Teldrum, firma de casă a ciocoiului Dragnea. Din banii contribuabililor, Dragnea şi Mohanu mai volatilizează 10 miliarde, pentru ca alegerile să nu-i prindă nepregătiţi. Cei doi se bazează pe faptul că în iunie, când sunt alegerile locale, va fi cald şi turnenii vor fi uitat ce-au pătimit în această iarnă. Din fericire pentru oraş, acest lucru nu se va întâmpla, turnenii iartă dar nu uită.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.