Șantaj? Wirom Gas, sucursala Turnu-Măgurele, acuzată de Liviu Dragnea, președinte CJ Teleorman și de primarul Nicolae Mohanu, că a șantajat orașul Tr. Măgurele cu oprirea totală a gazelor!

27 Februarie 2012, 00:04 | 5076 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Wirom Gas, societatea care se ocupa cu distributie de gaz si santaj?

Un fapt de o gravitate uriașă a fost dezvăluit de președintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea. Dumnealui a acuzat Wirom Gas, sucursala Turnu-Măgurele, că a șantajat Primăria turneana, amenințând cu oprirea gazelor dacă nu-i plătește o sumă de 10 miliarde de lei vechi.

Conform spuselor lui L.Dragnea, Wirom Gas "a trimis foarte clar ştirea că dacă nu primeşte banii va întrerupe alimentarea cu gaze. Asta înseamnă că tot oraşul poate să intre în frig. ... dacă se opresc gazele, se opresc pentru toţi, pentru tot oraşul".

Același lucru, faptul că Wirom Gas a amenințat că întrerupe furnizarea gazului pentru tot orașul, a fost confirmat și de primarul Nicolae Mohanu. Acesta a declarat că fără ajutorul de urgență de la CJ Teleorman, turnenii rămâneau fără gaz. Este un fapt de o gravitate deosebită, pentru că acest șantaj, de care vorbesc L.Dragnea și N.Mohanu, este o amenințare la adresa tuturor turnenilor.

Solicităm Instituției Prefectului să intervină în acest caz și să solicite un punct de vedere conducerii Wirom Gas. Solicităm ANRGN să ia măsurile necesare și cei vinovați de acest lucru, șantajul, să plătească. Nu se poate ca o societate să amenințe cu întreruperea totală a gazelor, pentru toți consumatorii, din cauza că Primăria turneana nu a plătit. Toți cei care au contracte individuale cu Wirom, persoane particulare sau societăți private sau de stat, trebuie să ceară lămuriri conducerii Wirom Gas.

Așteptăm un punct de vedere și din partea conducerii Wirom Gas, în legătură cu gravele acuzații ale președintelui CJ Teleorman, Liviu Dragnea. Dacă cei din conducerea societății Wirom Gas, sucursala Turnu-Măgurele, nu vor oferi un răspuns, considerăm că acest lucru înseamnă o confirmare a șantajului ordinar la care a fost supus orașul Turnu-Măgurele.

 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
2 pe 09 Martie 2012, 12:56
#8
1
De unde a luat sigla autorul lui peste, nu putea sa ia un nr de telefon sa intrebe si cealata parte despre ce e vorba?\\nBumerang, nu este furnizor este constructor si tu l-ai ales bai nene.\\n
bebe pe 07 Martie 2012, 23:01
#7
santajjjj
despre firma bumerang tot un furnizor psd nu se spune nimic ia bani la oameni si stam pe la usile lor ptr a ne lega la gaze dar nu are cine se sesiza doar e pila lui mohanu
anonim pe 01 Martie 2012, 16:53
#6
wirom
cred ca nu este vorba de niciun santaj-CALOR SERV este datoare la wirom sidespre acesti banicred ca este vorba nu mai credeti toate balivernele
Fara Nume pe 01 Martie 2012, 15:41
#5
!!!!!!
Monopolul isi spune cuvantul.Cei de la gaze fac si alte abuzuri si ilegalitati...stati linistiti\\n
Ionescu pe 27 Februarie 2012, 22:19
#4
tipic metodelor comuniste
La ce sa se astepte lumea de la Dragnea sau Mohanu?Amenintari,santaj,dezinformare si multa minciuna.Iar valoarea lor profesionala si umana se bazeaza pe prostia celor de la care asteapta votul.Sa nu uitam ca orice inceput are si un sfarsit.
gogutzu pe 27 Februarie 2012, 12:45
#3
mneahh!
nu cred ca s-a ajuns pina acolo. pur si simplu dragnea a dat o peterda demagogica si atit. cum sa-mi taie mie gazul wirom, cind am contract individual cu firma? cit consum platesc. nu-si respecta clauzele contractuale unul din noi, exista rezolvare in instanta. cam asta e. un corupt a aruncat pe tv o gogoasa, si gogoasa aia a ajuns sa ia proportii. in realitate cred ca wirom a somat primaria sa-si achite datoriile la gaze, daca nu sisteaza aductiunea de gaz DOAR pentru institutiile publice ale adinistratiei locale. e simplu, dar unii sunt prea naivi si pun botul la vrajeli din astea ieftine. mai mare risul, zau asa!
Florin Mircescu pe 27 Februarie 2012, 07:05
#2
Asta da stire !
Rugam in mod imperativ redactia Turnului cu stiri sa ne dea date mai precise si -eventual - sa faca plangere penala, in numele cetatenilor, la PARCHET .Daca exista dovezi clare ca WIROM a rec*rs la asemenea ACTE DE TERORISM, VINOVATII TREBUIE PUSI IN CATUSE ! Totusi, mie nu-mi vine sa cred!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.