Cătălin Spataru, un piteștean prieten cu omul lui L.Dragnea, Dan Neagoe, căutat de polițiști. E plecat în străinătate sau s-o ascunde prin hotelul Turris!?

27 Februarie 2012, 00:02 | 3625 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Catalin Spataru, regele asfaltului din Arges

Lupta instituţiilor statului cu evaziunea fiscală scoate la lumina fel şi fel de legături dintre aşa-zişii oameni de afaceri şi politicieni. Duminică, 26 februarie, au avut loc descinderi ale procurorilor  DIICOT în localitatea Strehaia, unde mai multe grupări infracţionale  aveau ca ocupaţie de bază evaziunea fiscală.

Percheziţiile au mai avut loc în mai multe judeţe, printre care şi Arges. Aici este căutat cel mai important personaj al reţelei, Catalin Spataru, "regele asfaltului din Arges". Acest om de afaceri este un apropiat al cercurilor pesediste din Arges, în spatele său aflăndu-se oameni politici.

Printre prietenii lui C.Spataru se numără şi piteşteanul Dan Neagoe, cunoscut şi în judeţul nostru ca un om de paie al lui L.Dragnea. Aceşti domni merg împreună la vânătoare, în vacante, petrec, fac afaceri, fiind din acelaşi aluat. Maşinile scumpe pe care le vedem în parcarea hotelului Turris sunt şi ale acestor domni. Nu ne mai miră faptul că este criticată "dictatura" lui Basescu, de nişte evazionişti, în spatele cărora se ascund oameni politici sau, invers, oamenii de afaceri evazionişti se ascund după oamenii politici. Cum să le convină dictatura legii unor mega-evazionişti şi cum să nu facă tot posibilul să-l dea jos pe Basescu. Discursurile populiste ale jupânului şi "grija" pe care ne-o poartă, cumulate cu lupta contra actualei puteri centrale, se explică prin faptul că începe să se strângă laţul.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
gogutzu pe 27 Februarie 2012, 19:59
#5
pentru domnul pensionar
domnul meu, va rog sa-mi raspundeti la o intrebare, dar sincer. anume, cine este de vina ca au iesit acesti nemernici din nou in functie, si asta prin vot? abia dupa ce veti analiza acest aspect pina in detaliu, atunci veti afla si de ce va este dor de copii dvs. ( sa va traiasca! ). iar daca dvs nu credeti ca un prefect sau un presedinte de consiliu judetean nu ne influenteaza voiata din oras...
Pensionar pe 27 Februarie 2012, 17:53
#4
inca putina atentie va rog
Vad ca la intrebarea mea: ”Va cer prea mult?”, imi raspundeti :”nu-mi cereti de loc.” Mai mult decat atât, eu va spun ca de 16 ani noi traim asa(adica rau) din cauza conducatorilor Dragnea si Mohanu, ca nu trebuie sa amestecam ”centru” cu turnenii iar dumneata amesteci zonele. Sunt de acord cu dumneata, si stiu ca prefectul nu este usa de biserica(nici PDL-ul), dar pe mine ma doare de ceea ce vad aici la Turnu. Si cine a ”condus” (facut)destinele aici? Prefectul?\\nTe rog sa nu ma mai judeci! Eu când spun destine nu ma joc cu vorbele. Mătaluță,sa-mi fie iertat, o cam faci. Copiii mei au plecat de aici nu din cauza prefectului. Ei iubesc orasul! Cine i-a izgonit? Te las pe mata să apreciezi. Dar, ca pensionar, singur, permite-mi sa-ti pun o intrebare. Stii ca dorul meu, de ei, este imens? \\n
gogutzu pe 27 Februarie 2012, 16:42
#3
domnule pensionar
domnule pensionar, nu-mi cereti deloc. este foarte pertinenta observatia, dar cu o completare. ceea ce face acest prefect la fel de corupt ca dragnea ne afecteaza la fel de mult. ceea ce ma deranjeaza este faptul ca nu exista obiectivitate aici. aici se critica doar psd si dragnea, trecindu-se sub tacere partea cealalta a spectrului politic. adica pdl, din motive lesne de inteles.
Pensionar pe 27 Februarie 2012, 15:26
#2
putina atentie,va rog
Domnule Gogutzu,e foarte adevarat ca de 22 de ani,toti cei care au fost si sunt la putere,ne-au furat,ne-au mintit si ne-au umilit in fiecare zi.Va rog,totusi,hai sa ne concentram pe problemele care sunt la noi in judet si oras,probleme de o infractionalitate foarte grava.Nu trebuie sa abatem atentia electoratului,amestecand problemele judetului cu problemele de la centru,pentru ca noi traim in Turnu Magurele si in Teleorman.Aici,Dragnea si Mohanu,conduc de 16 ani.Iar la alegerile din toamna,vom deschide ochii si mai bine.Va cer prea mult ?
gogutzu pe 27 Februarie 2012, 09:25
#1
nebunie
mai, va spun eu unde este individul asta. l-am vazut la brat cu elodia. hi hi hi! bai astia, treziti-va la realitate, ala a plecat din tara la timp avertizat de marii mahari care conduc tara asta. a fost facut scapat afara ca sa nu deschida gura la ancheta si sa aflam adevaruri jenante, inclusiv pentru prezidentul nostru drag si scump. ce ala numai cu psd a facut afaceri? se naste miscarea pop**ara si trebuie sa fie ferita de soc*ri. de aia toti dubiosii isi vor lua concedii in strainatate. degeaba, tot cioara vopsita e, chiar daca este prezentat drept papagal de borneo. sa va spun eu despre ce masini scumpe ale unor dubiosi portocalii am vazut eu in craiova, parcate la primarie? voi mergeti pe ideea asta - coruptii nostri sunt mai buni decit coruptii lor. in realitate tot corupti sunt. tot in buzunarul nostru stau cu mina. ce e greu sa recunoasteti si despre potlogariile facute de jupinii portocalii, care luctraza cot la cot cu cei rosii la saracirea omului de rind? va cer prea mult?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.