Primarul Mohanu a cerut ajutor la Guvern să poată deszăpezi Centrul oraşului?!

26 Februarie 2012, 00:02 | 2109 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Aspect dezolant din Centrul orasului Turnu-Magurele.

Au trecut zile bune de când a nins ultima oară, dar primarul Mohanu încă nu a deszăpezit centrul oraşului. Suntem blestemaţi să avem un astfel de primar. Dacă în faţa fostului magazin Central nu a curăţat, ce pretenţii să mai avem pentru majoritatea zonelor din oraş, unde Mohanu ajunge doar la alegeri? Grămezile de zăpadă nu mai sunt albe, imaginea fiind una dezolantă. Se aşteaptă să vină armata sau ajutoare de la Guvern pentru rezolvarea problemei?

Acum se mai poate circula cât de cât, dar până să se topească gheaţa de pe potecile formate de turneni, era foarte greu. Potecile îţi dateau impresia că suntem pe un drum de ţară, unde fiecare merge pe urmele lăsate de cei dinainte. Să ne bucurăm că vremea se încălzeşte şi oraşul se va curăţa de zăpada murdară, căci după Mohanu putem aştepta mult şi bine, pentru că nu o să facă nimic. In această delicată problemă nu are cum să spună că a făcut economii.

Dacă sună mobilizarea în Primărie şi un tractor cu remorcă sunt de ajuns pentru încărcarea zăpezii. Nu are cum să se întâmple aşa ceva în oraşul nostru, deoarece "tradiţia" este alta în acest stup de trântori. Să nu-i ducă capul la aşa ceva sau sunt rău intenţionaţi? Poate operaţiunea a fost facturată, banii ajungând unde trebuie, dar nu se mai face. Asfaltări, plombări, deszăpeziri şi alte  lucrări sau tot felul de şmecherii  apar ca executate, însă, în realitate, nu se cunoaşte nimic.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
anonim pe 04 Martie 2012, 14:45
#3
e o parere
nu mai mintiti cu nerusinare wink
floarea pe 27 Februarie 2012, 12:34
#2
pentru Robert Cochintu
Aveti simtul umorului. Cand se opreste apa este un element surpriza chiar si pentru administratia locala. Intotdeauna pe nepregatite. Face parte din farmecul locului.
ROBERT COCHINTU pe 26 Februarie 2012, 06:54
#1
Sarmana tara.....
Domnule Tudor,esti inc*rabil ! Nu-ti dai seama,mai omule, ca atragi ura MULTOR OAMENI contra PDL ??!! Cum poti sa jignesti zeci de oameni cu cuvinte gen //cuib de trantori // ! Chiar toti or fi asa ?A mai zis-o si altcineva, ca la asmenea //cetateni(?) // --asemenea administratie ! PRECIZEZ : NU-I VORBA DE O MAJORITATE, CI DE MINORITATE -insa PERICULOASA ! VEZI CA IAR S-A OPRIT APA, AI UITAT SA NE ANUNTI .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.