Domeniul de vânătoare al lui Dragnea, de la Plopii Slavitesti, rivalizează cu cel al lui Țiriac de la Balc. Evaziunea fiscală, sportul preferat al jupânului.

22 Ianuarie 2012, 00:04 | 5027 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Padurea, locul unde Dragnea comite orgii vanatoresti.

Liviu Dragnea este un vânător împătimit. Ca pentru orice persoană bogată, vânătoarea este, și pentru Dragnea,  o modalitate de relaxare, după grelele lupte politice de la București și Alexandria. Dacă Ion Țiriac, cunoscutul om de afaceri, a închiriat domeniul de vânătoare de la Balc, unde vâna și fostul dictator comunist N.Ceaușescu, L.Dragnea a reușit ceea ce nici Ceaușescu n-a avut în zona Teleorman, să-și facă un fond de vânătoare, asemănător cu cel de la Balc.

În această iarnă, Dragnea, prin slugile sale, Rădan P., zis Patica, și Mădălin Ioniță, cunoscut ca  șoferul jupânului, se ocupă de împrejmuirea terenului de vânătoare, să nu-i fugă animalele. Domeniul de vânătoare de la Plopi este mare, având aproximativ 100 de hectare ( spre comparare, domeniul de la Balc, al miliardarului Țiriac, are 150 de hectare). Domeniul lui Dragnea cuprinde animale rare, precum căprioare și cerbi, dar și mistreți sau iepuri. Pentru hrănirea animalelor, Dragnea alocă o sumă importantă de bani, multe remorci cu furaje și cereale fiind duse pe domeniul de vânătoare.

Vânătoarea a fost un hobby transformat de Dragnea într-o prioritate. L.Dragnea se ocupă mult mai mult de pasiunea aceasta burgheză, nefiind interesat de crearea de noi locuri de muncă. Singurele locuri de muncă pe care le oferă Dragnea sunt cele de gonaci, adică  un fel de slugi ale boierului.

Împrejmuirea se realizează cu muncitori trimiși în șomaj de la Ferma din Lița, pe care i-a obligat să vină dacă mai vor ca la primăvară să fie rechemați la muncă în cadrul fermei. Plata acestor muncitori, aflați în șomaj, repetam acest lucru, se realizează la negru, astfel că jupânul face o evaziune fiscală de toată frumusețea. Sperăm ca organele în drept să facă un control inopinat la domeniul de vânătoare al jupânului, pentru că au multe ilegalități de penalizat.

 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Eu pe 12 Mai 2019, 08:11
#1
Hot
A facut ravagii pe acolo,de unde p**a mea e padurea lui...am copilarit prin padurile alea
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.