La Turnu-Măgurele, în așteptarea sosirii lui Dragnea din Brazilia, doamna Bombonica pregătește hotelul Turris!

21 Ianuarie 2012, 00:04 | 3388 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Range Roverul cu care se plimba doamna Bombonica, parcat in fata hotelului Turris.

Turnu-Măgurele, molcomul oraș teleormănean, nu este interesat de protestele care au loc la București și în alte câteva orașe din țară. La Turnu, lucrurile își urmează cursul,  primarul Mohanu continuând să absenteze din percepția publică. În apartamente este frig (noroc cu iarna blândă, altfel, mulți turneni ar fi suferit cumplit),  orașul este, ca întotdeauna, murdar,  majoritatea școlilor nu sunt încălzite (agentul termic funizat de primărie este o batjocură), însă, într-un singur loc, se fac pregătiri importante.

Este vorba despre hotelul Turris, acolo unde, dis de dimineață, doamna Bombonica, venită cu superbul bolid alb, Range Rover Land Rover, pregătește sosirea jupânului. Foarte obosit, după un concediu petrecut la o vilă (proprietate personală, zic unii!) din Brazilia, jupânul va sosi, cât de curând, pentru a participa la faimoasele vânători din această zonă. Nu degeaba s-au luptat cățeii jupânului să pună mâna pe un uriaș fond de vânătoare ( prin înșelăciune, prin minciuni, prin amenințări, etc, astea sunt metodele lui Dragnea), trebuie să-l folosească. Iarna este anotimpul în care Dragnea se distrează cel mai mult, pentru că viața politică este mult mai puțin agitată. Protestele din București l-au făcut pe jupân să-și grăbească reîntoarcerea în țară, mai ales că șeful direct, V.Ponta, nu a mai participat la Raliul Monte Carlo, deși se înscrisese pe lista de start.

Doamna Bombonica este, ca și soțul sau, o persoana "dusmănoasă", vorba lui GH.Stancu Bunea, șeful pesedistilor din Brăila, anchetat de DNA (jupanul, incă, nu!). Angajații hotelului au văzut ce înseamnă când dumneaei este acolo. "Ochiul stăpânului îngrașă vita", pare a fi mottoul primei  doamne a județului. Credem că sosirea jupânului va fi sărbătorită cum se cuvine, pentru că pe Dragnea îl așteaptă un an electoral greu. Teleormanenii s-au mai deșteptat și nu mai cred în jupânul Dragnea, astfel că ciocoiului roșu din Teleorman îi va fi foarte greu să mai obțină încă un mandat de președinte de CJ.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
floarea pe 24 Ianuarie 2012, 12:58
#4
pentru filip
Aveti multa dreptate.
filip pe 23 Ianuarie 2012, 18:29
#3
pro si contra
jos base,jos guvernu.dar de ce nu jos mohanu,jos dragnea p entru ca ei n-au facut nimic pentru tinerii din turnu.citi investitori au adus in oras in 15 ani de cind sint la putere.de ce sa umplut orasul de babaciuni .ce sa faca tineretul[minoritar] impotriva conceptiilor ceausiste care umple centrul orasului.ducetiva la seaca sa pescuiti linisti,daca aveti loc de psd. m....
jhuy pe 21 Ianuarie 2012, 14:29
#2
lache
lache,de ce n-o pupi tu in c... pe bombonica,sa vezi daca e dusmanoasa?altceva nu stii sa scrii,numai de astia
un anonim tr mag pe 21 Ianuarie 2012, 13:31
#1
Ratacitu DRAGNEA
Tara arde si DRAGNEA se plimba(piaptana).Interesele lui DRAGNEA sunt mai mari decat ale noastre, ale tuturor.El se plimba pe bani nostri,in interesul lui,iar noi turneni suferim de frig in case,de foame si de respectul autoritatilor de zi cu zi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.