La Alexandria, cu toată agitația lingăilor lui Dragnea, mitingul de vineri a fost un mare fâs!

21 Ianuarie 2012, 00:02 | 2834 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Protest spontan la Alexandria.

Vineri, 20 ianuarie, pe platoul Casei de Cultură din Alexandria, a mai avut loc un protest, organizat, de această dată, de sindicatele cadrelor militare în rezervă,  organizatia pensionarilor, dar și alte sindicate. Prezența a fost de 150  de participanți, după o evaluare obiectiva, după trustul media al Teldrum, de câteva ori mai mulți. Față de seara precedentă, când au fost 600 - 700 de participanți,  organele de presa Teldrum anuntand 1000 sau  chiar 2000 ( a depins de simțul măsurii minciunii cateilor jupânului), s-a cunoscut că vineri seară nu s-a mai dat diurnă celor din alte localități, dar nici alexandrenii nu au mai fost motivați la scară mare.

Zgomotul "asurzitor" a fost făcut de cei cu portavoci, dacă trebuiau să zbiere participanții, nu se auzea peste drum, la Prefectură. În acest weekend, nu se mai anunța proteste la Alexandria, poate, doar, duminică să se încerce ceva mobilizator pentru următoarele zile. Se vor găsi câțiva "spontani", mobilizați de "Fasbuc"(mai exact de sumele de bani, 50 - 200 de lei pentru participare). Săptămâna aceasta, în piață, vorba lui I.Dumitrescu, unul dintre lingaii soiosi ai lui Dragnea,( un cretin care vorbea la tv despre faptul ca pensionarii nu mai pleaca in concedii (?!)!) teleormanenii au dat dovadă de curaj ( nu vă fie frică, dictatorul pică), iar dacă va fi să fugă "javra ordinară"( este un tip fricos), toți cei prezenți, dar și familiile lor și rudele de gradul întâi ( nu chiar tot neamul), ar trebui să primească certificate de revoluționar, cu tot ce decurge de aici, și să le fie plătite creditele la bancă. Numai așa pot fi recompensați acești oameni pentru curajul de care dau dovadă în aceste zile. Cei care stau în casă și nu li se alătură, nu merită nimic, nici măcar să se bucure de libertate.

Doamna Viorica Dăncilă, această  Jeana D`Arc a pesedeului teleormanean, a fost prezentă și dumneaei pentru a-i susține pe teleormăneni, în lupta lor cu dictatorul și cu omul lui pe plan local, prefectul Nițulescu. V.Dăncilă a reușit, cu vocea blândă și mieroasă a dumneaei, să le inspire încredere "spontanilor" și să-i facă să lupte cu mai multă îndârjire. Umorul specific protestelor a fost din abundență, o doamnă bătrână se plângea că este văduvă și se simte singură, de aceea a venit la proteste, G. Stavarache transmitea la radio Teldrum,  dar nu se auzea nimic, deoarece le zicea la spontani să facă  multa gălăgie. După un astfel de interviu, din mijlocul protestatarilor, a urmat unul cu V.Dăncilă, însă nu se mai auzea niciun zgomot (oare la ce distanță, fata de protestatari, s-or fi dus cele doua doamne?).

Una dintre revendicările strigate cu cel mai mare of, a fost: "Nu vrem comasate, vrem anticipate". Nu știm ce îi îndemna pe spontani să ceară așa ceva, probabil că alegerile comasate le provoacă stări de vomă. Una din cele mai bune perle a fost tot a reporterului frenetic( si adulator al lui Dragnea), G.Stavarache, care a spus că turnenii nu își permit financiar să vină la miting. Probabil că cei prezenți sunt elita orașului, bogatasii care isi permit! Cam atâtea despre această săptămâna de foc, așteptăm încă o săptămâna de proteste "spontane", bine "remunerate".

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
M. Eminescu pe 22 Ianuarie 2012, 00:10
#7
Poezie
Si in doua temniti large/Cu de-a sila sa-i aduni/ Sa dai foc la puscarie/ Si la casa de nebuni.\\nAmice Tudor nu sunt sigur ca stii aceste versuri dar sper . . .
hannibal pe 21 Ianuarie 2012, 21:26
#6
pentru fane
si sa stam cu astia portocalii...minte de vrabioi???
fane pe 21 Ianuarie 2012, 18:29
#5
pentru hanibal
draga hanibal te ascunzi duba numele bravului general cartaginez pa cine ai vrea sa pui in locul actualilor pe banicioiu sau pe negoita imi pare rau nu ai minte nici cat o vrabie
hannibal pe 21 Ianuarie 2012, 14:22
#4
de ce fane?
de ce fane, de ce atita mare prosteala pe capul oamenilor? ca ies in strada sa-si strige disperarea? dar ce-ai fi vrut, sa stea ca mieii la taiere?
fane pe 21 Ianuarie 2012, 11:08
#3
prosteala
mare prosteala p capul bietilor oameni
gogutzu pe 21 Ianuarie 2012, 07:35
#2
ha,ha,ha!
pai de unde mitingisti frate, nu ati informat opinia publica de faptul ca mitingistii de profesie erau la buc*resti? ha ha ha! acum sa fim seriosi, astept sa relatati si de la o contra-manifestatie a pdl in buc*resti. sa vad daca au cojones. sau in tara. dar stiti ce, nu va fi, pentru ca sunteti din ce in ce mai putini, si daca iesiti in strada v-o luati cu chiote ca-n Oas. e mai usor de circotit pe un site. voi pdl-istii ati pierdut partida cu oamenii. dar nici usl nu are aderenta. asta este clasa politica actuala. trebuie altceva. ceva nou. miscarea civica. care sa faca ordine in politica romaneasca. ceva gen solidaritatea poloneza. abia atunci poate vom avea o sansa sa ne revenim si sa ne putem uita fara retinere in oglinda.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.