Tarifele pentru mitingiști la Turnu-Măgurele: 50 de lei și un pachet cu mâncare, pentru participarea la Alexandria. Salariații Primăriei, obligați să meargă gratis.

20 Ianuarie 2012, 00:04 | 3118 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Cativa pensionari turneni au primit bani de la Mohanu pentru participarea la mitinguri.

Protestele care au loc la Alexandria au adus bani buni pentru câteva zeci de turneni. Mohanu și lingaii săi din Primărie, au obligat mulți angajați să participe la mitinguri. Lucrătorii de la Apa Serv, de exemplu, au fost forțați de șefi să meargă joi la Alexandria.

A fost asigurat transportul și un pachet cu mâncare, însă au fost pontați ca prezenți la locurile de muncă. Mohanu își permite să cheltuiască sume mari pentru că, speră el, dacă va obține un nou mandat de primar își va scoate banii înmiit. În loc să lase muncitorii să-și facă treaba în oraș, Mohanu îi plimbă la mitinguri, pentru că în Turnu-Măgurele totul arată perfect.

Toate serviciile primăriei, Salubritate, Apa Serv, Domeniul Public, etc, și-au trimis, obligat, oameni la Alexandria. Angajaților din Primăria turneana li s-a "sugerat" să mai aducă și alte persoane, pentru că aceștia vor fi plătiți. Astfel, conform surselor noastre, cei care au mers la miting au primit câte 50 de lei, pe lângă pachetul de mâncare. Așa cum am mai scris, pentru participarea la mitingul uselist de la București, s-au oferit 200 de lei, cu condiția ca mitingistul respectiv să rămână, până spre miezul nopții, în Piața Universitatii. Astfel, dacă se participa doar la mitingul uselist, suma era de 100 de lei.

Aceste manifestații sunt un bun prilej pentru unii turneni să câștige un ban în plus. Cunoaștem pensionari care au mers la București și au primit suma de bani de care am vorbit mai sus. Întrebăm conducerea primăriei turnene, cum își permite să sfideze legile țării și să ponteze fictiv pe cei plecați la miting? Domnule Mohanu, credeți că nu veți răspunde penal pentru infracțiunile pe care le comiteți?

 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
FURNICA PRIMARIEI pe 21 Ianuarie 2012, 15:55
#9
Musuroiul din ORAS
Pana acum la mitinguri lua si din angajatii CALOR,de cand a lasat de izbeliste aceasta societate,a falimentat-o nu mai apeleaza la angajatii ei pt mitinguri.
hannibal pe 21 Ianuarie 2012, 14:45
#8
pentru un cunoscator
poate o fi asa cum spui tu mai cunoscatorule cu cei din teleorman. dar ia uita-te la cei care sunt acum la ora in piata universitatii, pe ploaie si lapovita si pe frig, si daca si aia sunt platiti...amice, fi rezonabil, ce dracu\\\'! daca nu intelegeti fenomenul la timp, veti da de dracu\\\' rau de tot, cu tot prezidentul vostru cu tot. se misca tara, foamea si disperarea dau c*raj oamenilor. sa faca si membrii pdl mitinguri si contra-manifestatii daca-i tin bracinarii. va bat oamnenii cu pietre, ca s-au saturat de voi ca de mere padurete. ca nu-i mai sperie pe oameni nici frigul nici jandarmii ( apropo, aia vor da de belea cit de c*rind, am eu un feeling ), nici pacaliti de acelasi limbaj de lemn al acelui pitic jalnic, numit prim-ministru, nimic. asta ar trebui sa va sperie si sa va aduca la realitate. nimic nu e vesnic decit Dumnezeu. azi sunteti puternicii zilei, maine veti fi pusi la stilpul infamiei. apropo, unii sobolani se pregatesc sa paraseasca corabia. au simtit pericolul.
un cunoscator pe 21 Ianuarie 2012, 06:46
#7
pt. anonim
Anonimule, inseamna ca pe tine te-au vazut mai fraier,daca nu ti-au dat nimic. Sau, mai exista o explicatie : esti angajat in primarie, si atunci, sa avem pardon,n-ai c*raj sa sufli in fata lui Nae.Tu vrei si bani si sa fii pontat ? Chiar ai tupeu ! Ar mai fi si o a treia explicatie : daca trebuia sa distribuie Cuclea banii,asteptai degeaba, ca el e obisnuit sa opreasca tot. Asa a facut de fiecare data la toate alegerile.Il cam mirosise Dragnea intr-o vreme, dar nu stiu de ce nu a luat masuri cu el.Ce sa-i faci ? E si el mic si neajutorat....(Cu el nici macar natura n-a fost darnica.)
anonim pe 20 Ianuarie 2012, 18:42
#6
Primar fara rusine
domnule Mohanu aveti banii pentru mitinguri si pentru alte prostii dar sa va faceti datoria ca de aceea ati fost vot nici nu va mai ginditi Nu stiu cum de mai aveti tupeul sa mai candidati . Lasati-o balta Domnule Primar!-\\n
bibica pe 20 Ianuarie 2012, 13:45
#5
despre Mohanu
cu ocazia protestelor de la Buc*resti...turnenii vor uita de nemerniciile pe care le-a facut Mohanu...speram ca nu
dan pe 20 Ianuarie 2012, 12:46
#4
dezinformati
am fost si eu si am fost din dorinta de a scapa odata de Basescu si de guvernul asta mincinos. nu sunt membru in vreun partid si nici nu simpatizez cu vreo culoare politica. nu sa dat nici un ban si nu au fost oamenii fortzati
tavocu pe 20 Ianuarie 2012, 12:11
#3
teapa
mancati rahat ca am fost si eu si nu mia dat nimic
anonim pe 20 Ianuarie 2012, 11:24
#2
minciuni
mancati rahat cu pumnu,nu s-a dat nici un ban pentru protest si nici nu au fost fortati oamenii sa mearga, a mers doar cine a vrut.
Mary Lou pe 20 Ianuarie 2012, 06:48
#1
Mohanu si banii primariei
Mohanu se plange ca nu are bani pentru caldura orasului.In schimb,gaseste totdeauna pentru a-si plati votantii.Faceti un mic calcul si veti vedea ce sume rezulta in urma mituirii tuturor persoanelor care au fost duse la miting,mai mult sau mai putin fortat.Este vorba de suma de 50 de lei pentru fiecare persoana, pachetele cu mancare,cheltuielile de transport,etc. Din toata aceasta deplasare la miting,au castigat: Geanta,care a pus la dispozitie autobuzele si Proinvestul lui Dragnea,de la care s-au cumparat pachetele cu mancare.Cu toate astea Mohanu se plange ca Primaria este saraca,nu poate plati nici macar ajutorul pentru caldura si cel al asistentilor sociali.Pai cum sa mai ramana bani si pentru alte cheltuieli necesare orasului,cand ei se duc pe mitinguri? Primar batran,daca te-ai sclerozat si nu realizezi nevoile orasului,pleaca.Lasa-ne, lasa-neeeeeeee !!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.