Best 2011: turnucuștiri pe blogul lui Dan Andronic!

01 Ianuarie 2012, 00:10 | 3687 vizualizări | 26 comentarii
Car Universal
Dan Andronic         foto:Dan Andronic

În 2011, un articol al siteului turnucustiri.ro a fost publicat pe blogul cunoscutului ziarist și comentator poilitic Dan Andronic. Din acest motiv, articolul respectiv a avut foarte multe vizualizări. Republicam acest articol, care a reușit să-l facă pe Liviu Dragnea să-și iasă din fire și să publice un drept la replică pe un alt site.

Dragnea de la PSD reabilitează 26 de km cu 5 milioane de euro!

Consiliul Judeţean Teleorman se împrumută pe 20 de ani cu suma de 20 milioane lei( 200 miliarde lei vechi) pentru reabilitarea a 26,5 km de drumuri judeţene. Cine credeţi că va câştiga licitaţia? Aţi ghicit, societatea Teldrum! Consilierii judeţeni, la ordinul jupânului, nu au dorit să ofere Ministerului Dezvoltării Regionale studiile de fezabilitate pentru drumurile judeţene care trebuie reabilitate, deoarece licitaţiile nu se organizează la Alexandria şi nu se ştia dacă Teldrum are vreo şansă să câştige. În loc să reparăm drumurile pe banii Guvernului, ne împrumutăm pe 20 de ani.

Pe domnul Dragnea nu-l interesează viitorul nostru, ci faptul că Teldrum nu mai are lucrări şi dumnealui are nevoie de bani pentru a-şi susţine activitatea politică. Revenind la sumă, 5 milioane euro pentru 26,5 km de drumuri judeţene, credem că Teldrum îşi merită banii, ştiind că lucrările executate de această societate rezistă peste timpuri.

 

Dacă nu am cunoaşte despre ce este vorba, putem crede că, peste 20 de ani, vom circula pe acele drumuri reabilitate în prezent. Teleormanenii ştiu cel mai bine cum lucrează “specialiştii” domnului Dragnea şi cum apar gropile sau denivelările după lucrările executate de Teldrum. Iată, stimaţi teleormăneni, dormiţi liniştiţi, Dragnea lucrează pentru buzunarul propriu! Cum se va lăuda Dragnea în campania electorală viitoare cu aceşti 26 de km de drumuri judeţene!

 

Baronul din Teleorman, atunci când nu mai are bani pentru societatea Teldrum, se împrumută şi nu o lasă de căruţă. În schimb, pentru aceşti bani, 200 de miliarde de lei vechi, ne vom procopsi cu nişte drumuri pentru căruţe, pentru că aşa lucrează societatea lui Dragnea, cât mai multe gropi pe kilometru. Vedem în Turnu-Măgurele cât de bine a asfaltat societatea Teldrum străzile!

 

În această iarnă MDRT a cerut CJ Teleorman să ofere studiile de fezabilitate pentru a organiza licitaţiile. Consilierii judeţeni, printre care şi domnul Simionescu Adrian, au sărit ca arşi la auzul acestei cereri. Au invocat fel şi fel de motive politice, fără să ţină cont de realitatea economică, însă adevărul a ieşit la lumină cu ocazia acestui împrumut. Conducerea MDRT i-a transmis domnului Dragnea că şi Teldrum poate să participe la licitaţii, nu este îngrădită cu nimic această societate, dar că acolo, fiind concurenţă şi transparenţă, va câştiga cel mai bun.

 

Domnul Dragnea a preferat să ne îndatoreze pe noi pentru interesul dumnealui.

 

 

 

 

 

Citeşte şi
Comentarii (26) Adaugă comentariu
gogutzu pe 07 Ianuarie 2012, 13:42
#26
pentru luli
si ca sa vezi despre ce este vorba, prefectul nitulescu este acuzat ca a incredintat niste licitatii in mod direct catre firma nevesti-sii, cu dotarea spitalului tbc rosiori. din cite stiu, participarea la licitatie a firmei sotiei celui care este ordonator de fonduri publice se cheama conflict de interese. oare draga de ANI, ce face in acest caz dar DNA? dar tanti justitie? sunt in concediu de odihna? ups, iar am fost subiectiv! sorry!
gogutzu pe 07 Ianuarie 2012, 13:38
#25
pentru luli
daca tu crezi ca prefectul a fost acuzat pe nedrept, fara dovezi, desi sunt probe in acest sens, chiar ca nu mai are rost sa mai polemizam. subiectivismul trebuie cautat in alta parte. si cu asta basta, nu mai discutam. unii sunt prea talibani ca sa inteleaga intregul adevar.
Luli pe 07 Ianuarie 2012, 09:11
#24
...
Din câte îmi amintesc, citind comentariile despre Nițulescu, l-au acuzat persoane sub diverse semnături. Dacă tu crezi că autorii vorbelor rele au fost numai PSD-iști este treaba ta! Iată cum subiectivismul poate fi constatat.
gogutzu pe 06 Ianuarie 2012, 11:02
#23
pentru floarea
scuzele mele pentru eroarea facuta cu prenumele tau.
gogutzu zis si gica-contra pe 06 Ianuarie 2012, 08:46
#22
pentru flaorea
sa trag concluzia ca eu sunt din alt film, doar ca nu-s de acord intru totul cu ce se comenteaza aici? ca este injurat dragnea si nae, pe buna dreptate dealtrfel, in timp ce nu se sufla o vorbulita de rau de un prefect la fel de corupt care se juaca la fel de discretionar cu banii nostri, sau de,,patroni\\\" gen burghiu care are angajati fara forme legale, si nu-i deranjat de nimeni? de asta poate deranjeaza ca spun si unele lucruri care nu da bine de pdl-listii nostri? daca-i asa, imi iau jucariile si plec. si apropo de subiectivism, luli sa stii ca eu ma judec cu primaria psd-ista a orasului de citiva ani pentru terenul casei mele, casa in care a locuit pe vremuri hortensia papadat-bengescu. eu chiar am motive sa-i urasc. asa ca teza cu subiectivismul meu...ramine la aprecierea ta.
Luli pe 05 Ianuarie 2012, 19:14
#21
Pt. Floarea
...gura păcătosului(???!!!),adevăr grăiește?
Floarea pe 05 Ianuarie 2012, 14:46
#20
pentru gogutzu
Bag seama ca matale enervezi pe onor cititorii acestui site. pana vor invata sa citeasca ce spui. Luli, sa stii ca nu este o jignire la adresa ta, dar d-ul Gica contra, face in mod obligatoriu opinie separata de toata lumea. Cateodata banuiesc ca este in contradictie chiar cu propria persoana. Glumeam.
Luli pe 05 Ianuarie 2012, 12:02
#19
celui de la #14
Ce e aia „imparțiabilități”.\\nÎn rest mă buc*r de imparțialitatea ta și chiar de subiectivismul tău.(Obiectivitatea... e marfă rară!)
gogutzu pe 04 Ianuarie 2012, 09:11
#18
pentru luli
aici ai oblicit-o matale. usl nu este preferatul meu. dar nici pdl. ia incearca matale inca o data.
gogutzu pe 04 Ianuarie 2012, 07:11
#17
pentru luli
aici ai oblicit-o matale. si pe usl ii dispretuiesc la fel ca pe pdl. dar cred intr-un principu, al obiectivitatii si impartiabilitatii. adica nu sint unii muma si altii ciuma. toti sunt la fel de penali.
Liviu Dragnea pe 04 Ianuarie 2012, 00:55
#16
pentru Luli
siteul se numeste realitateamea.ro, adriana dutulescu
Luli pe 03 Ianuarie 2012, 23:19
#15
pentru gogutzu
Cred că...ai ceva usl prin sânge!\\nUșor, ușor te deconspiri. Nu te mai grăbi că te dai de gol...
Luli pe 03 Ianuarie 2012, 23:11
#14
pentru Gogutzu
Ai o problemă cu portocalii!\\nDar, n-ai ghicit... culoarea mea preferată!\\nMai trage o dată!
gogutzu pe 03 Ianuarie 2012, 20:05
#13
pentru floarea
de ce sa ne certam? polemica nu-i cearta.
gogutzu pe 03 Ianuarie 2012, 20:03
#12
pentru luli
nu e tic. este exact ceea ce cred portocalii ca tine despre ceilalti romani. numai ca s-ar putea sa luati teapa anul asta, daca nu va revizuiti atitudinea. asta ar trebiu sa va dea de gindit, nu tic*rile mele stilistice. panimaieshi?
Luli pe 03 Ianuarie 2012, 13:07
#11
pentru Cris
Despre ce site ar fi vorba unde LD a dat replica?
luli pe 03 Ianuarie 2012, 13:05
#10
pentru goguztu
Ce e măi cu fixul ăsta al tău: „trepanați sau oligofreni”?\\nMă cam pui pe gânduri! Ori e tic, ori s-a întâmplat ceva cu vreun apropiat...tu știi!!??
floarea pe 03 Ianuarie 2012, 11:24
#9
pentru gogutzu
Hai. la multi ani! Cand vor incepe reabilitare drumurilor zic si eu sa incepem sa ne certam.
gogutzu pe 02 Ianuarie 2012, 11:55
#8
pentru un cititor
dragul meu, si eu am umblat pe drumurile reabilitate de ministresa udrea. te-ai dus pina la buc*resti? ai vazut cum sunt drumul? si cite ca el. si facute cu bani din buget, care se pot fura. nu cu fonduri europene, la care trebuie sa dai raportul cum ai cheltuit banii. si lasa-ma cu osanalele aduse blondei de la cotroceni, ca nu suntem toti trepanati sau oligofreni sa inghitim asemenea porcarii. citi kilometri de autostrada au facut pina acum? inaugura azi, si maine se repara drumul, atit de prost era facut. si crezi ca acolo nu s-a furat? haida-de!
un cititor pe 02 Ianuarie 2012, 06:43
#7
pentru gogutzu
Gogutzule, draga, sa stii ca am circulat foarte mult prin tara.Am vazut multe lucrari la drumuri executate de Ministerul Dezvoltarii.Probabil ca tu le-ai vazut numai pe cele facute de Teldrum. Iti spun ca m-a buc*rat faptul ca am putut circula prin tara noastra,aproape ca prin vestul Europei.Nu se compara calitatea drumurilor facute de firmele care au castigat licitatiile la nivel de minister,cu cea a gropilor executate in asfalt de catre Teldrumul lui Dragnea. Asa ca, draga Gogutzule,eu cred in continuare ca tot mai buna este procedura de tinere a licitatiilor la nivel de minister.In tara asta,sunt firme prestigiu in ceea ce priveste efectuarea lucrarilor la drumuri,nu trebuie neaparat ca banii sa mearga la Teldrumul jupanului mustacios din Teleorman,care a furat din latimea drumurilor asfaltate cate 50 de cm.Fa socoteala si vezi cat costa aceasta hotie, la sute de kilometri executati de firma baronului Dragnea in judet.
gogutzu pe 01 Ianuarie 2012, 17:11
#6
pentru doina
doinita draga mea, doar se aude ca madam udrea vareabilita drumurile in judet, si dca o va face, crezi ca o va face cu vreo firma aleasa corect, sau cu firme agreate de pdl? hai fii serioasa draga mea, chiar crezi ca toti sunt trepanati sau oligofreni? chiar crezi ca pdl este solutia pentru romani? ca nici psd nu e. fii serioasa!
Gica pe 01 Ianuarie 2012, 11:55
#5
Revelion sarac
A dat sau nu primarul sampania promisa, eu nu am vazut.
doina pe 01 Ianuarie 2012, 09:19
#4
dragusin ovationat de alexandreni
Dar ce se va face jupinul Dragnea si acolitii lui de la Teldrum,daca asa cum se aude,ministerul turismului,adica doamna Udrea va reabilita si construii drumuri in Teleorman ? Cu ce o sa ne mai minta Jupinul ?Si apropo de Dragnea,o fii auzit cum a fost huiduit Dragusin de alexandraeni noaptea la 12 la cumpana anilor ? o fii auzit ce asigurari ca vor fii alesi din nou la anul au primit ? el de ce nu vine sa vorbeasca in fata teleormanenilor,si se duce sa tina disc*rsuri in alte judete,stie cum o sa fie primit? Or fii teleormanenii cu creeri spalati cum ne-a zis el dar ne-am mai desteptat si noi un pic,si sa-r putea sa aiba surprize la alegerile din 2012 !!!!!!!!!!!! Dumnezeu sa le ajute teleormanenilor,si sa le deschida ochii si mintile,daca vrem sa schimbam ceva .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.