Sărbători în frig. Turnu-Măgurele, un oraș condamnat de primarul Mohanu.

31 Decembrie 2011, 00:04 | 3276 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
E frig in caloriferele din Turnu-Magurele

Au început Sărbătorile de iarnă iar în câteva mii de apartamente, din Turnu-Măgurele, frigul este prezent. Turnenii sunt condamnați, fără posibilitate de recurs, de un primar incapabil,  la suferință. Frigul pătrunzător este o realitate care întunecă aceste zile de sărbătoare.

Primarul orașului, Nicolae Mohanu, se prevalează de faptul că populația are o datorie de 17 miliarde la WiromGas și anunță că nu are vreo vină. Câtă nesimțire! Domnul Mohanu a "păpat" 64 de miliarde, în câțiva ani, fără să ne spună pentru ce. Din acești bani, care, acum, trebuie returnați Primăriei Alexandria, Mohanu putea măcar să achite datoria la WiromGas. Important este faptul ca Teldrum să primească bani pentru diverse lucrări, nu să aibă căldură locuitorii orașului. Sunt peste 4 000 de apartamente branșate la sistemul centralizat de căldură, însă primarul este neinteresat de acești oameni.

Ne-am fi așteptat ca, în prag de Sărbătoare, Mohanu să facă un gest creștinesc și, pentru aceste două săptămâni de Sărbători, să încălzească și apartamentele oamenilor amărâți, care nu și-au permis să-și monteze centrale termice. Nici vorbă de așa ceva!  Mohanu "pedepsește" mii de oameni, pentru că dumnealui  a fraudat zeci de miliarde.

Alegerile viitoare sunt o ocazie pentru ca acești turneni, ajunși bătaie de joc pentru primar, să-i arate că i-a venit timpul pentru ieșirea din scenă. Poate merge la Drăgănești-Olt, la clinica fiicei sale, să lase în pace acest oraș aproape distrus.

 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
fictiv pe 24 Ianuarie 2012, 16:09
#12
sarac
tara arde si pe uni tare ¡i mai f.... grija de altii
gogutzu pe 09 Ianuarie 2012, 16:49
#11
jenant!
ce fotomontaj jenant!!!! patachina aia, dupa ce ca sta pe vine linga wc, mai are si geamul deschis!!! nu asa trebuia aratata situatia incalzirii centralizate din oras. eu nu zic, am centrala, dar sunt multi care nu si-o pot permite. trebuie facut ceva si pentru ei, dar trebuie si rezolvata problema rau platnicilor. unii ca nu au, este intr-adevar o problema, insa nu se face nimic nici in sensul ca cei care au, si nu sunt putini, nu platesc. banii orasului, aia citi sunt, sunt prost administrati, sunt capusati, sunt cheltuiti aiurea. dar hai sa recunoastem ca sunt si multi care au si nu platesc. mai tineti minte panourile cu datornicii puse in parculet acum vreo 12-13 ani? stiti care erau cei mai mari datornici? politistii, medicii, proc*rorii, ofiterii de armata. prea rar cite un amarit, care nu putea plati. deci? cu aceia ce nu platesc, cum ramane? si culmea, ei sunt cei mai vocali. ar trebui sa le fie rusine. si sa-i fie rusine si primarului, pentru fraudele facute.cam asta e!
costel pe 03 Ianuarie 2012, 13:30
#10
multumim din inima primarului
Pentru ca s-a ajuns in situatia din fotografia de mai sus este meritul exclusiv al primarului de aceea mai trbuie votat inca un mandat
VANK pe 02 Ianuarie 2012, 20:03
#9
Dna PROFESOARA
Laso ba nu vezi ca face KK langa WC in loc sa faca in el .De acolo miroase
o profesoara de lb. romana pe 02 Ianuarie 2012, 08:20
#8
pt. CEPM
Vai,cat esti de prost !!!! Nici nu ma mira ca la tine cerebelul nu poate retine ceva mai mult de doua secunde.Ce inseamna \\\"documenteazate, sau mati\\\", mai prostanacule? Mai pune mana pe carte,desi nu cred ca mai poti asimila ceva.
CEPM pe 01 Ianuarie 2012, 19:41
#7
DESTEPTULUI DE LA NR3
Bai prostuuuullleee dupa ce si-au montat centrale nu au mai platit si au facut datorii.Mai documenteazate si nu mai scrie tu ca prostul.Gramatica p.... mati cu centrala mati cu tot .Ai si tu centrala ....lumeeeeeee.
Andrei pe 01 Ianuarie 2012, 17:15
#6
lui CEPM
Mai,CEPM,chiar are dreptate cel de la postarea cu nr.3 : esti prost rau de tot.Pai tu nu vezi,ca femeia din poza a deschis geamul,sa-i mai intre putina caldura,ca in casa e mai frig decat afara?
unul cu centrala pe 01 Ianuarie 2012, 06:59
#5
pentru CEPM prostul
Se vede ca esti prost.Pentru a primi acordul instalarii centralelor de apartament,nu ti se dadea aviz, daca nu aveai achitate datoriile la asociatie.Daca s-a intamplat acest lucru,inseamna ca s-a facut cu acordul tacit al administratorilor de asociatii,in mare parte aserviti primarului.Mai documenteaza-te si nu mai scrie ca prostul.Si gramatica ta,lasa de dorit.
CEPM pe 31 Decembrie 2011, 19:42
#4
HAI LA VOT DAR NU PE CACARACEA
Bai dar esti nemernic. Cum sa plateasca primaria datoria la toti care si-au pus centrale si dupa acea au facut datorii imense la asociatie .Uitate,ca printre datornici sunt foarte multi care au centrale.Nu mai baga strambe ca nu merge .HAI LA VOT .NICI MOHANU DAR NICI CACARACEA.
rusine Dinu Patriciu pe 31 Decembrie 2011, 17:22
#3
Fotografia de la articol
Este un trucaj ordinar.Femeia tremura de frig langa calorifer, dar are fereastra deschisa smile)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.