Focuri de armă între Olturi. Jupânul a fost la vânătoare.

30 Decembrie 2011, 00:03 | 3018 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Fondul numarul 9 "intre Olturi"

Jupânul Teleormanului, Liviu Dragnea, se afla  în județ de o perioadă destul de lungă de timp, aproximativ o săptămână, semn că și activitatea politică centrală a încetat de sărbători. O mai fi dat vreo fugă până la București, dar a fost scurtă.

De când este "acasă", i-a strâns, la Turnu-Măgurele, in hotelul propriu, pe toți pesedistii de frunte din județ,  pentru a stabili anumite priorități. A fost obligat să mai și "muncească", astfel că a convocat și o ședință a Consiliului Judetean Teleorman.

După atâta muncă, jupânul și-a luat liber joi, 29 decembrie, pentru o partidă de vânătoare. Ca să-i treacă timpul cât mai plăcut și să nu se plictisească în sărăcia din județ, Dragnea merge să vâneze. Jupanul se respecta, astfel ca vânătoarea este un motiv pentru care mai vine prin Teleorman. De fapt, atunci când este vreo sedintă a CJ,  se organizeaza si partide de vânătoare.

De unde are bani pentru așa pasiune, nu vrea să recunoască, deși cu toții știm ce afaceri are. A păcălit locuitorii din zona Turnu cu minciuni despre vânători italieni, iar acum are un uriaș fond de vânătoare. Partida de vânătoare s-a desfășurat între Olturi, fiind o reușită. La mai mare, coane Liviule!

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
PUSCAS TR. MAGURELE pe 16 Ianuarie 2012, 10:37
#3
SCUZE
VA ROG SA MA SCUZATI AM CREZUT CA NU MI PUBLICATI COMENTARIU.
PUSCAS TR. MAGURELE pe 16 Ianuarie 2012, 10:10
#2
despre vinatoare si pescuit
Nu sint slugarnicul nici unuia dintre politicienii de marca din Tr. Magurele,dar ref. la vinatoare,o parte din fonduri,asa este acum are un stapin,de ce nu vorbiti de jaful facut de dir.ZLATE,,nu vorbesc de tot fondul,numai zona plantatiei de pomi a I.A.S ALEXANDRIA unde la vedere de la sosea erau in jur de 200 de caprioare.Au avut un plan de evaluare,recoltare si evidenta mortalitatilor,,boli sau accidente,,nu l a verificat nimeni.Aceste capre s au inmultit,care este rezultatul si cum se justifica Dl. director acum?Avind in vedere ca in 1990 a avut un dosar penal intocmit de fost.sef contabil MELAS si fost gest. TRIFAN SANDU,daca l ai fi citit ti se facea parul ca la mistret pe coama.
doina pe 30 Decembrie 2011, 07:28
#1
amarit
Hai ca sunteti chiar rautaciosi,in aceste zile de sarbatoare trebuie sa aiba ceva pe masa si cel mai amarit om,gura lui care in politica maninca altceva,nu trebuie sa pape si de revelion,o caprioara sau alta delicatesa ?! Ca doar nu o minca sarmale !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.