Cum se îmbogățesc consilierii locali din afaceri cu Primăriile: azi, Nicolae Procopiescu!

26 Decembrie 2011, 00:03 | 5679 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Asa arata magazinul lui N.Procopiescu.

E o tradiție ca în Consiliile Locale să se afle patroni ai unor firme care cotizează la partid. Consiliul Local Turnu-Măgurele nu este lipsit de asemenea oameni de afaceri. Prezentăm azi cazul consilierului local pesedist N.Procopiescu, zis Proco sau Nico.

Dumnealui a început afacerile cu un modest magazin alimentar pe strada Traian, colț cu strada Praporgescu. De la modesta baracă, s-a ajuns acum la un magazin luxos, construit din banii publici. Da, acesta e adevărul, banii publici sunt sursa multor averi în zonă Turnu-Măgurele.

Cum domnul Procopiescu este vicepreședinte al PSD Tr.Măgurele, toate primăriile pesediste din zonă au sau au avut contracte cu firma Nico SRL.

2011 a fost un an de criză, însă Primăria comunei Lița nu a știu acest lucru. Astfel, primarul Dorel Popescu a acordat firmei sus menționate nu mai puțin  de 64 905 lei, adică aprope 650 de milioane vechi, pentru un contract de 60 de zile. Ce a făcut firma lui N.Procopiescu, având în vedere că nu posedă decât un autoturism Dacia Papuc? O fi mutat munții din Lița!  O altă primărie, dornică să ofere contracte lui N.Procopiescu, a fost cea din Ciuperceni. Condusă de Anghel Gadea, tatăl lui Adrian Gadea, această Primărie oferă, în fiecare an, sute de milioane de lei vechi firmei turnene. Toate lucrările, de care are nevoie Primăria Ciuperceni, le execută firma Nico Import Export SRL.

În 2011, Anghel Gadea a oferit două contracte, în valoare totală de 26. 467  lei, o sumă uriașă, având în vedere că nu se vede nimic din realizările firmei turnene în această comună. Cu asemenea afaceri, și-a extins averea consilierul local Procopiescu, astfel că la alegerile viitoare este dornic să obțină un nou mandat. Să-l votăm, pentru că dumnealui are trecută în declarația de avere doar un autoturism Dacia 1307,  deși conduce, de ani buni, o Skoda Octavia. Probabil că rușinea îl face să nu recunoască adevărul, însă credem că turnenii îi vor da un șut în părțile dorsale, după alegerile viitoare. Domnule Nico, semnează cât mai multe contracte cu primăriile pesediste, pentru că la anul, nu se știe!

 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Vlad pe 29 Decembrie 2011, 21:24
#12
Nu va mai certati intre voi degeaba
Proco,...himmmmm,genul asta de oameni(slugarnici,intarziati mintal,fricosi si oportunisti)nu sunt capabili pentru a fi generosi.Acest specimen,impreuna cu ceilalti din jurul primarului,nu fac altceva decat sa spele banii domnilor Dragnea si Mohanu,sau cum spune trompeta lui Voiculescu,PARAINDARAT,nicidecum sponsorizare pentru PSD.Daca nu faceau aceste spalari de bani,nu aveau nici de un suc........la bar la Eli sa zicem.Jegosiloooooor !
vasile pe 28 Decembrie 2011, 19:13
#11
pdl
de codrea si de burghiu nu scrieti
gogutzu pe 28 Decembrie 2011, 10:14
#10
pentru proco
proco, nu fii porco! si daca ai facut bani, sa fii sanatos. dar vezi, ca daca nu-s c*rati, o sa te apleci dupa sapun la rahova.
proco pe 27 Decembrie 2011, 14:52
#9
bani mei
ce va bateti capul atat .eu nu am facut bani de la ciuperceni sau lita eu am facut de la primaria Traian bani nu ati vazut fraierilor ce constructie am facut acolo? vampire
floarea pe 27 Decembrie 2011, 14:00
#8
pentru gogutzu
Nu sunt blanda cu hotii pdl-ului. Daca ai citit postarea ai inteles ca pe astia de la psd ii cunosc din interior.Am fost blanda cu primarul de la Lita pe care il stiu ca pe un om de calitate, dar cum ai vrea sa vorbesc despre Gidea? Am spus ca toate partidele au cotizanti, iar paduchii de pe acolo fac rau indiferent de culoarea politica. Iar pe fondul problemei, banii ii imparte consiliul judetean. Acum vedeti unde este de fapt problema?
gogutzu pe 27 Decembrie 2011, 11:42
#7
pentru floarea
floricico, nu stiu fata cum se face ca dintre toti hotii, cei ai psd-ului sunt mai uriti si mai stridenti decit hotii pdl-ului. chiar c*rios. adica nu sunt si de la pdl destui care trag fiscul in piept? care fac afaceri cu statul? si dintre cele mai grase? de ce esti matale rea doar cu unii, iar cu ceilalti esti blinda ca o boare de zefir?
floarea pe 27 Decembrie 2011, 09:43
#6
lasati glumitele
Toate partidele au cotizanti.Cel ma rau lucru insa sunt paduchii parimariilor, indiferent de culoarea politica. Insa Proco a cam depasit masura, la fel ca alti acoliti ai lui nae.Nevasta lu proco este de prin comuna unde betivanul de Gadea Anghel este primar. Un fost activist pcr paracios. Dorel Popescu este un primar gospodar, dar poate ca a fost obligat sa ii mai dea papica lu proco, ca de, mai trebuie sa cotizeze si el pe la psd.
zeze pe 26 Decembrie 2011, 18:40
#5
DRAGOMIRE
Mai dute drek de penibil ce esti .Cazi in derizoriu .Mai schimba placa baiiiii robotule
Claudia pe 26 Decembrie 2011, 16:17
#4
Proco
Prima lui afacere a fost cu un magazin de jensi, mai documentati-va, daca tot va apucati sa scrieti.
GEORGE 2 pe 26 Decembrie 2011, 13:02
#3
Mulțumim, altul la rând ....
Acum îl vrem pe NECEA și pe BURGHIU . Se poate ?
valy pe 26 Decembrie 2011, 12:06
#2
pdl
si pdl-ul are oamenii care cotizeaza la partid. nu numai psd-ul=))
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.