Răspunsul lui Moș Crăciun adresat lui Moș Nicolae Mohanu!

26 Decembrie 2011, 00:02 | 3157 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Mos Craciun scriind lui N.Mohanu!                                               foto:craciunfericit.ro

Duminică, 25 decembrie, am primit la redacție răspunsul lui Moș Crăciun pentru Moș Nicolae Mohanu. Moșul a citit acest site și a văzut ca noi am publicat câte ceva din scrisoarea primarului și a considerat cel mai potrivit să-i dea un răspuns prin intermediul nostru.

Iată răspunsul lui Moș Crăciun: "Domnule primar, mă voi adresa cu Moșule, fiind și dumneata cam de aceeași vârstă cu mine. Pe timpul comuniștilor am fost înlocuit cu Moș Gerilă, știți și dumneavoastră despre ce vorbesc, deoarece ați fost cadru de nădejde. După Revoluția din 1989, am revenit in casele si sufletele oamenilor. Dumneata ai devenit in 1996 ( aproape o vesnicie a trecut de atunci) Primarul orasului Turnu-Măgurele. Ce s-a intamplat in acesti ani? Mai mult nimic!

În primul rând, cred că ați stat prea mult în fruntea orașului, ridicând semne de întrebare asupra modului cum ați câștigat aceste mandate, fără să faceți ceva bun pentru oraș, din contra, Turnu se scufundă în sărăcie de la an la an. Cred că ați mințit fără pic de rușine, numai așa se explică mandatele dumneavostră. Pe lângă minciuni, mai cred că în Turnu se fură foarte multe voturi. De când a apărut turnucustiri, am de unde să mă informez, așa că nu mă mai poți minți la infinit. La radio Teldrum și la Teldrum TV nu vă critică nimeni, parcă nu ați fi făcut nicio boacănă.

Timp de patru ani, ați ascuns deturnarea de fonduri de la Alexandria spre Turnu, iar acum veniți și vă scuzați că nu ați știut. Moșule, nu cred că ține, aici e vorba de neglijență în serviciu. Chiar dacă nu puteți fi acuzat că ați fost la butoane, dumneavoastră trebuia să știți ce e cu acei bani, fiind ordonator principal de credite. Clinica din Drăgănești-Olt și tot luxul în care trăiește fiica și ginerele dumneavoastră, ridică o problemă de moralitate și una de competența organelor abilitate.

De unde a avut fiica dumneavoastră bani pentru o clinică, avand in vedere ca  majoritatea medicilor, la început de drum, se descurcă greu? De ce ginerele dumneavoastră are o firmă în Turnu-Măgurele, deși el locuiește în Drăgănești? Am aflat multe despre dumneavoastră, dar cred că cele mai multe șmecherii vor ieși la lumină numai după ce dumneavoastră nu o să mai fiți primar. Frigul din casele turnenilor m-a îngrozit, dacă ținem cont că, în urmă cu câțiva ani, căldura nu era o problemă. Mosule, e timpul pentru pensie! Semnat: Mos Craciun."

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
gogutzu pe 27 Decembrie 2011, 18:23
#6
pentru floarea
florico draga mea, poate din dorinta de a-l vede jos pe jupin esti mai putin atenta la esenta. daca as fi i n locul tau as fi mai circumspect cu nitulescu. nu e genul de om care sa fie interesat de oameni. ba din contra.dragnea, care, fie vorba intre noi este un penal a cistigat in instanta de doua ori contra lui nitulescu in ceea ce priveste bugetul. dar lui nu i-a pasat. s-a jucat cu oamenii, de parca erau pioni de sah, sacrificabili. trebuia sa dea bine la partid. dar s-a intimplat sa iasa totusi scandal, in care, volens-nolens era amestecat la greu si prefectul. si care afecta imaginea pdl. asa ca s-a pus batista pe tambal, si s-a facut pace, ce-i drept cu injuraturi strivite intre dinti de ambele parti. asa ca, hai sa vedem situatia asa cum e ea, necosmetizata. si mai ales, sa nu facem din zmeu fat-frumos din lacrima. fiindca o sa luam teapa.
floarea pe 27 Decembrie 2011, 14:04
#5
pentru Gogutzu
Pana la alegeri cine sa ii faca zile fripte mustaciosului?! Care este solutia? Noi vrem, dar avem putere? Mai bine lasa-i sa se bata intre ei. Am totusi o usoara preferinta spre prefect. Ti-am spus sa nu cauti oameni politici ¨c*rati si uscati¨ ca pierzi timp pretios.
gogutzu pe 27 Decembrie 2011, 10:15
#4
pentru floarea
adica vrei sa spui ca-n bancul ala, cum a scapat bula de SIDA. a facut cancer. cam asa si cu nitulescu si deagnea. amindoi te omoara cu zile.nu e nevoie de un penal ca nitulescu sa lupte cu alt penal ca dragnea.\\nnoi trebuie sa luptam cu ei. ne vrem orasul, judetul si tara inapoi. cind vom constientiza asta, vom fi bine.
Floarea pe 27 Decembrie 2011, 09:51
#3
gogutzule!
Care fat- frumos? Poate cel din lacrima. Nu sunt pdl-ista, dar recunoaste cinstit! Sa turtesti pe unul ca dragnea este nevoie de unul ca Nitulescu.Lupta se da de pe pozitii egale si se cunosc bine acestia doi. Ceea ce ma uimeste cel mai mult este faptul ca dragnea straluceste prin absenta ori de cate ori este prefectul prin preajma. Care sa fie misterul bre Gogutzule?
Cătălin. pe 26 Decembrie 2011, 12:49
#2
Bravo GOGUȚULE ..
ZI-I AȘA, că le zici bine !Toți incapabilii și mafioții trebuie puși la zid și demascați, indiferent de partid și etnie . Dar,multă atenție : PARTIDELE SUNTEM NOI,NU TAGMA JEFUITORILOR, iar de dezastrul țării noi suntem vinovați, nu jefuitorii ! Noi i-am pus acolo, ori câți bani ar da nu se pot alege singuri!
gogutzu pe 26 Decembrie 2011, 08:13
#1
c*riozitate
sunt tare c*rios, ce a raspuns mosul si turnenilor, din cauza caruia sta nae in fotoliul de primar din 1996. si tare as vrea sa stiu ce le-a raspuns mosul, celor de la turnucustiri, care ling pe cei de la pdl, din cauza carora toata tara sufera, asa cum sufera si orasul nostru. tanti criza nu mai poate fi invocata ca sa-i prostim pe prosti. si tare as mai vrea sa stiu ce i-a raspuns mosul si celor doi penali - dragnea si nitulescu. daca dragnea este tocat sistematic pentru hotiile lui, nitulescu in schimb este prezentat ca fat-frumos, care lupta cu coruptiunea. adica lupul paznic la oi. apropo, i-am scris mosului sa-i faca loc si lui tanti impartiabilitatea pe acest site. adica sa fie tocati toti cei care ne fura. nu numai unii. dar daca banii de site au culoarea portocalei...atunci e scuzabil. nu mai faceti voi caz de teldrum. sunteti la fel ca ei. tonomate. introduci moneda, si ai muzica pe care o vrei.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.