Senzațional: ce i-a scris Moș Nicolae Mohanu lui Moș Crăciun!

25 Decembrie 2011, 00:03 | 3345 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Mos Craciun citind scrisoarea lui N.Mohanu

Nu o să va vină să credeți, dar, în urma unei întâmplări, am reușit să punem mâna pe o copie a scrisorii lui Moș Nicolae Mohanu către Moș Crăciun. Dragi turneni, scrisoarea este destul de mare, primarul având multe dorințe, una mai îndrăzneață ca alta. De departe, cea mai importantă este încă un mandat în fruntea orașului. Aceasta este cheia, fără de care cea mai mare parte a celorlalte dorințe, nu au cum să se realizeze. Următoarele  dorinte se referă la fata și ginerele dumnealui, și anume: Pantica (ginerele) să câștige Primăria din Drăgănești-Olt, iar fata, să-și doteze încă două cabinete în clinică ( cu ajutorul dumnealui, desigur!).

În continuare, edilul-șef îi cere moșului ca dosarul referitor la arhicunoscuta deturnare de fonduri, ajuns între timp la DNA, să nu-i provoace neplăceri, tocmai în anul electoral. Bacul de la Dunare nu este nici el uitat, fiind unul din punctele sensibile, unde dumnealui poate fi atacat. Această realizare funcționează, încă, cu majorări de capital.

Primarul isi mai doreste ca gropile din asfalt să fie cât mai mari, iar dacă până în primăvară nu apar ca ciupercile, trebuie făcute, artificial, altele. Conform surselor noastre, primarul este mână în mână cu Aurel Dinca, zis Septaru, căruia i-a dat, la un preț bun, terenul pentru service.

Cadrele didactice  nu sunt uitate fiind, trecute la priorități cu următoarea "dorință": să-și ia salariile odată la trei luni, ca drept răsplată pentru faptul că nu au vrut să meargă, în număr cât mai mare, la mitinguri impotriva Prefectului. Interesul public lipsește cu desăvârșire din  scrisoare. Acestea sunt câteva din dorințele primarului nostru. Sperăm ca Moșul să facă o analiză obiectivă si, din dorințele primarului, să fie îndeplinite toate, fara una, cea in care dumnealui vrea inca un mandat.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
floarea pe 27 Decembrie 2011, 09:58
#4
pentru Costel
Nastasescu nu va candida pentru primaria turneana. Sigur insa nae va candida pentru a nu mai stiu a cata oara, desi isi dorea si el un mandat in parlament. Partea proasta este ca psd-ul nu mai are un alt candidat viabil.
COSTEL pe 25 Decembrie 2011, 17:29
#3
Așa-i de CRĂCIUN ..
Dle Turneanu, azi n-are lumea chef de comentarii! Eu -cetățeanul onest -zic așa: la mulți ani TURNU CU ȘTIRI, la mulți ani ECOURI DUNĂRENE -fiecare are și fani și adversari, dar cei mai mulți vă vrem pe amândouă - Vă fac cunoscută o propunere înaintată conducerii PDL : dl ing ION NĂSTĂSESCU să candideze la Primărie .
gogutzu pe 25 Decembrie 2011, 07:21
#2
c*riozitate
sunt c*rios, mai turnene, ce i-a scris si prefectul nitulescu lui mos craciun. poate sa-i mai aduca prilejul vreunei licitatii cu cintec pentru dotarea unui spital, de preferinta tbc, la care sa liciteze el de unul singur,si daca la anul nu va mai fi la putere, sa-i faca un loc la masa bogatilor, ca se pricepe, doar n-a fost partid in care sa nu fi fost individul.
COSTEL pe 25 Decembrie 2011, 07:17
#1
O veste bună...
Nu știu de unde ați aflat dvs că Mohanu va candida din nou!? Eu vă asigur că nu va mai candida ! După informații demne de încredere va fi un candidat care va conduce orașul -dacă va fi ales- NUMAI PENTRU CETĂȚENI .Și încă o veste : nici Dragnea nu va mai fi nimic !.Idem NIȚULESCU .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.