L.Dragnea, chiriașul de lux al Teleormanului.

24 Decembrie 2011, 00:04 | 3058 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea este un chirias in Teleorman.

L.Dragnea este un chiriaș în județul Teleorman. Deși este președintele Consiliului Județean Teleorman, dumnealui stă mai mereu la București. Când nu-i la București, e plecat în țară, în calitate de secretar general al PSD.

În Teleorman, la Alexandria, vine doar să semneze statul de plată și să conducă licitațiile care au câștigătorul dinainte cunoscut: Teldrum. Noi nu avem nimic cu Liviu Dragnea, dumnealui are ceva cu noi: jecmănește banii teleormănenilor. Noi, contribuabilii, îi plătim lui Dragnea un salariu pe care îl încasează fără să-și facă datoria. Prezența lui Dragnea la Alexandria, la CJ Teleorman, este un eveniment. Deși fișa postului spune că trebuie să se afle la CJ Teleorman în fiecare zi (cu excepția week-end-urilor, desigur), dumnealui este prezent mai mult prin studiourile televiziunilor. Dragnea ar putea fi prezent la CJ doar dacă s-ar fi inventat teleportarea. Deocamdată, știm că nu.

În orele de program, când trebuie să se afle la Alexandria, L.Dragnea participă la ședințe pesediste sau la emisiuni de televiziune. Dacă tot îi place așa mult la București, de ce nu muta sediul CJ Teleorman acolo? Cel mai bine pentru teleormăneni, ar fi ca Dragnea să-și găsească serviciu la București și să lase județul Teleorman. În 16 ani, L.Dragnea a demonstrat că banul public este sursa averii sale. Fără jenă, acest ciocoi roșu taie și spânzură în Teleorman. Asemenea indivizi trebuie stârpiți și prima ocazie este votul de anul viitor.

 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
bog pe 03 Ianuarie 2012, 15:06
#7
d
am si eu o problema r\\\\tot timpul te iei de dragnea!!! te deranjeaza personal? daca nu ai scrie despre el probabil nu ti ai lua salariul!! vai de capul vostru!!
Floarea pe 27 Decembrie 2011, 10:10
#6
pentru Gogutzu
Intamplator sau nu, pe prefect il vad aproape zilnic prin prefectura. Ca mai are deplasari sau ca nu o sta ca tot salariatul 8 ore zilnic asta este altceva. Poti sa crezi insa ca in mod obisnuit sta la locul de munca chiar mult mai mult de 8 ore.
ioana pe 26 Decembrie 2011, 23:12
#5
mizerii..
de ce nu dati comentariile pe site? cand?
ioana pe 26 Decembrie 2011, 23:10
#4
mizerii...
teleormanenii ar trebui sa invete odata pt totdeauna ca nu galetile si esarfele sau balozaiberele ne tin de foame,EI s-au facut oameni.iar noi facem FOAMEA,daca n-am facut-o,o vom face,la anul sunt alegeri,sa-i vedeti ce o sa aibe timp sa vina in judet,ca de...e vorba de scaunelul lor caldut.,asa ca..treziti-va,luati-le tot,dar nu-i mai votati.
EU pe 26 Decembrie 2011, 18:10
#3
Sa dispara!
Nu mai scapa Teleormanu saracu d Dragnea asta... nu l-o prinde lumea p strada sa-i ia gatu k ne-am saturat d el. Asta tine cu tot dinadinsu sa nu moara in patu lui si sa moara sfasiat d oamenii infometati, infrigurati si amarati d el. Asta e singuru ziar care mai arata adevaru despre ce s intampla in judetzu nostru, ma mir cum nu v-au taiat si p voi d p net k B1 TV nu avea transmisie odata kand au dat un reportaj mai \\\"interesant\\\" sa-i spun asa. O sa-mi para rau dak or sa va inchida!
doina pe 24 Decembrie 2011, 08:02
#2
ocupat rau
Si cind nu este in Buc*resti sau in taractara este in Brazilia sau China,sau cine stie pe unde .Eu cred ca numai stampila si alegerile de anul viitor ne vor salva de jupin,asta daca vor teleormanenii !!!!!!!!!!!
gogutzu pe 24 Decembrie 2011, 07:28
#1
nedumerire
mai marine baiatule, dragnea are si o functie mare in psd. asta presupune multe deplasari la capitala sau aiurea. la fel face si nitulescu, dar cind e vorba de pdl-isti....mucles.pai se poate? tanti impartialitaea n-are acces aici?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.