Turnu-Măgurele, un oraș sărac și în instalații luminoase. Primarul ne condamnă la întuneric.

24 Decembrie 2011, 00:02 | 3285 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Asa arata un oras mort

Pregătirea orașului pentru sărbători lasă mult de dorit, străzile fiind triste, sărace în instalații luminoase si murdare. Sunt comune mult mai bine decorate cu instalatii de iarna,  unde se observă că s-a dorit crearea unei atmosfere specifice acestor sărbători. În comparație cu Alexandria, Turnu este la nivelul unui sat aruncat într-un colț de lume.

Cam acesta este nivelul acestui oraș, care a beneficiat timp de patru ani de 64 de miliarde de lei din banii Alexandriei și nu se cunoste nimic bun, din contra, suntem datori și atât. Instalațiile luminoase sunt aceleași de câțiva ani, dar din ce în ce mai puține, din diferite cauze. Cele mai multe au fost luate de angajații Primăriei și acum au și ele o casă, nu mai stau pe stradă. Dacă șefii dau tunuri după tunuri, subordonații știu asta și dau și ei cu pușca.

Această perioadă este cea mai frumoasă din an, fiind așteptată de toată lumea, de la mic la mare. Nici măcar străzile principale nu sunt pregătite de sărbători, nu mai zicem de celelalte. Nu era nevoie de mulți bani, dar cum nu s-a reușit nimic cu cei 64 de miliarde, va dați seama că pentru o asemenea operațiune era nevoie de sume astronomice.

N. Mohanu știe să critice pe alții, dar el nu este capabil să pună beculețe pe străzi. Unde sunt banii Primăriei? La clinica din Drăgănești-Olt sau la alte asemenea investiții? Teldrum și celelalte căpușe, au supt tot, nu au lăsat macar ceva pentru bucuria copiilor. Când în conturile Primăriei intrau bani fără să se mai știe de unde proveneau, se organizau revelioane, petreceri și tot felul de grătare, toate cu scopuri electorale. Nimeni nu s-a gândit că orașul are alte priorități, chiar și pregătirea pentru sărbători, nu petreceri doar pentru electoratul pesedist.

Revelionul pensionarilor, revelionul cutare, uite așa arunca iresponsabilul de primar cu banii. Acele petreceri erau "pomană de viu" pentru oraș. Turnu era bolnav și simțea că se apropie sfârșitul și nu avea încredere în Primar că o să-i mai facă pomană. Orașul știa că este condus de incompetenți, care i-au mâncat banii și până la urmă l-au omorât. Nu degeaba se zice de acest oraș că este mort. Nici măcar bani pentru lumânări (instalații), să le aprindem la marile sărbători, nu mai avem.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
gogutzu pe 11 Ianuarie 2012, 09:30
#7
pentru alex
acu\\\' vazui ce ai scris. omule, esti praf. ce sa inteleg din comentarii? un om iti explica faptul ca esti prea taliban portocaliu. ca trebuie sa ai bun simt sa nu jignesti pe altii. se pare ca tambalul tau trebuie acordat.
alex pe 31 Decembrie 2011, 07:47
#6
pentru Gogutzu
Cred că-ți filează!!!\\nIa vezi, nu cumva te crezi „oracolul” din Turnu?\\nPune batista pe țambal! Ai și ceva corzi neacordate...la țambalul tău.\\nAm o concluzie: îți scapă esențele din comentariile pe care le „discuți”!\\nCa să înțelegi bine recitește postările anterioare.\\n\\n \\n\\n
gogutzu pe 28 Decembrie 2011, 11:13
#5
nedumerire
daca nu punea nae beculetele alea, era criticat ca de ce nu le-a pus. daca le-a pus, e criticat ca le-a pus. cine sa va mai inteleaga? eu stiu ca e ordin de la partid sa-l criticati, dar voi il scoateti pe nae responsabil ca l-a impuscat pe kennedy. voi nu aveti limita. si alex, cind te infrunti cu cineva, fii macar barbat si fa fata situatiei, n-o da cotita. constantin ti-a explicat rational situatia de fapt. la tine in lipsa de argumente concrete, merg si rautatile. nu poti da cu piatra, si apoi sa zici- sorry! daca ridici manusa, fa-o cavalereste, intr-o polemica de idei, si in limitele bunului simt.
alex pe 24 Decembrie 2011, 14:45
#4
pentru Constantin
Pe mine nu m-ai enervat.\\nCu calm îți urez:\\n\\nCrăciun fericit alături de cei dragi!\\nLa mulți ani!
CONSTANTIN pe 24 Decembrie 2011, 13:17
#3
Pentru ALEX .
Îmi pare bine că te-am enervat ! Ha-ha -ha ! Ce ție nu-ți place altuia nu-i face ! Așa de CRĂCIUN !Măi oameni buni pricepeți odată : dacă nu vă împărtășim ideile,nu înseamnă că suntem oamenii(susținătorii) lui Mohanu sau ai lui Dragnea ! Sunt atâția oameni capabili în Turnu Măgurele dar din păcate nu se bagă în luptă din simplul motiv că nu acceptă mârlăniile cu care ar fi împroșcați ! Zic și eu : măcar de sărbători renunțați la răutăți ! LA MULȚI ANI !
alex pe 24 Decembrie 2011, 11:50
#2
pentru Constantin
...răutăți răsuflate,\\n...risipă criminală,\\n...tichie de mărgăritar,\\n...flăcările iadului,\\n...turnul cu zoaie,\\n...ecouri dunărene,\\n...săgeți veninoase!!!!\\nDa, domnule Constantin, măcar de Crăciun....!!!!!
CONSTANTIN pe 24 Decembrie 2011, 07:07
#1
Măcar de Crăciun ..
Dle Turneanu,lăsați-le încolo de răutăți răsuflate! Mulți cred că este o risipă criminală de energie electrică .Chelului tichie de mărgăritar îi lipsea! Dragnea, Mohanu,precum și TOȚI CONSILIERII au atâtea păcate încât toate flăcările iadului nu le pot arde, dar dvs din TURNUL CU ZOAIE nu le vedeți . O veste care știu că vă va buc*ra : au apărut ECOURILE DUNĂRENE,pregătiți săgețile_ veninoase !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.