Dragnea miluiește, Teldrumul prinde pește!

10 Noiembrie 2011, 00:06 | 3348 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Baltile din Seaca vor oferi peste doar lui Dragnea.

Ciocoiul Dragnea face tot ce-i stă în putință să acapareze toate bogățiile Teleormanului. Averea acestui individ malefic a crescut în proporție geometrică, însă jupânul nu se oprește. Dumnealui dorește ca teleormanenii să depindă cu totul de voia "Măriei Sale, Dragnea".

După ce a acaparat fondul de vânătoare din zona Turnu-Măgurele, prin acțiuni ilegale, iată că jupânul din Teleorman dorește și peștele din județ.

Dragnea a pus ochii pe bălțile din comuna Seaca și, cu ajutorul primarului din localitate, a început să alunge pe toți cei care aveau vreun loc de pescuit acolo. Prin firma de casă, Teldrum, Dragnea a pus mâna pe bălțile de la Brațul Pavel și Belina, pe care le va folosi în interes personal. Trebuie să menționăm că în comuna Seaca, mai au locuri de pescuit doar primarul orașului Turnu-Măgurele, N.Mohanu, și primarul comunei Seaca.

Dragnea pune mâna pe toate bogățiile județului și le folosește în scop personal, dumnealui neconstruind, în cei peste 15 ani de conducere, nicio unitate economică nouă. Peștele din baltă, vânatul și banul public sunt meritul naturii și al nostru. Jupânul nu are nici un fel de contribuție în "construirea" acestora. Prin conjunctura cunoscută, jupânul a pus mâna pe aceste bogății naturale. Dragnea nu a făcut nimic bun în zona noastră, nu a construit nimic de jos. Cultivarea pământului o face de mulți ani și tot la acest nivel  a rămas. La ferma din Lița a "reușit" să crească vaci. Vă dați seama câți ani îi trebuie lui Dragnea să dezvolte județul! Cât de bine ai  cultiva pământul, nu ai cum să trăiești bine dacă nu procesezi, și iar procesezi, materia primă. Până nu apar fabrici și făbricuțe, nu există nicio șansă pentru un trai decent.

Dar cine să facă strategii economice de dezvoltare a afacerilor, Dragnea și lingăii săi? Din pește, vânat și cereale vor trăi bine numai stăpânii, slugile o vor duce greu.  Firma Teldrum nu avea până acum activitatea de pescuit. A obținut și această îndeletnicire, completându-și portofoliul cu ceva sigur, la fel ca banul public.

Cu peștele este puțin mai greu, fiind acoperit de apă, dar îl păcălește jupânul, la fel cum face cu poporul pesedist. Acum vom vedea cine cade mai ușor în plasă, peștele sau electoratul teleormănean? Sperăm că nimeni.

 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
joe pe 28 Mai 2013, 21:34
#5
joe
ar trebuii sa vorbim de ce rau a facut acest magnat de teleorman ...nu de cunm se prinde pestele domnilor...sau ca are sau nu balta peste.. ..acest baron mai are putin sa ne ia ca mergem sa facem o baie in dunare...nu treb sa ne preocupe ca oamenii lui il fura...ca nici el nu a ajuns sus fara sa fure..a furat si fura in continuare\\n\\n
Noonelike_io pe 16 Noiembrie 2011, 16:15
#4
STIRE
Se prinde peste si la c*rent la TR si nu vede nimeni,astia macar pescuiesc natural smile
BREAKING NEWS pe 12 Noiembrie 2011, 14:19
#3
BREAKING NEWS
INCA SE MAI GASESTE PESTE IN BALTI.DARE E FOAME MARE......................... snake snake snake snake snake snake snake snake snake snake snake snake snake snake snake snake snake
muncitoru pe 10 Noiembrie 2011, 20:28
#2
teldrum
cum sa dea Dragnea inainte cu toti hotii kr vand motorina noaptea din tractoare..are f f multi hoti angajati
Floarea pe 10 Noiembrie 2011, 12:40
#1
omul amfibie sau omul batracian
Latifundiarul tinde sa devina si un fel de om din atlantis. Glumesc!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.