Mohanu nu are juriști la Primărie? D.Cuclea s-a făcut de râs cu un certificat de grefă! Salariile profesorilor, la mâna unor incapabili din Primăria turneană!

09 Noiembrie 2011, 00:06 | 3261 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Un jurist de talie-D.Cuclea

Blocarea bugetului Primăriei Turnu-Măgurele a creat situații dramatice pentru sute de familii. Rezolvarea situației este la îndemâna lui N.Mohanu, care însa nu dorește acest lucru. Ultima dovadă că Primăria turneana a ajuns un cuib de incompetenți, este pățania lui Dănuț Cuclea, viceprimarul orașului.

După ce Tribunalul de Contencios Administrativ Teleorman a dat o decizie favorabilă Primăriei Turnu (decizia nu înseamnă mare lucru, pentru că doar Curtea de Apel va soluționa cazul, instantele din Teleorman, prea apropiate de L.Dragnea et c-ie, nemaiavând credibilitate), D.Cuclea s-a dus la ANAF pentru a debloca bugetul.

Cu ce act a mers D.Cuclea? Cu un certificat de grefă! Când l-au văzut cei de la Finanțe cu ce act solicita deblocarea bugetului, s-au prăpădit de râs și l-au trimis la plimbare. Trebuie să vă spunem ce este certificatul de grefa, pentru că unii dintre dumneavoastră, care nu au auzit de el, să înțeleagă. Certificatul de grefa este un fel de adeverință prin care se atestă că există un proces pe rol, se enumeră părțile procesuale și obiectul cauzei. Cu acest act s-a dus la Finanțe "juristul" Cuclea! Evident că cei de la Finanțe i-au solicitat hotărârea instanței, însă ipochimenul nu avea așa ceva.

Mai mult, D.Cuclea critică Finanțele că au îndrăznit să-i ceară hotărârea instanței, când, credea el, adeverința era  de-ajuns. Oricum, e bine că a avut măcar așa ceva, bine că nu s-a dus cu o hârtie făcută de mână de către C.Sofronie (ah!, tocmai l-a arestat DGA).

Unde am ajuns, oameni buni, să depindă salariile a  1000 de oameni de  niște "hahalere" (vorba unui alt ipochimen!). Domnilor profesori, dacă, la alegerile de anul viitor, îi votați pe Mohanu, Cuclea, V.Munteanu, Eli Iagăr, etc, atunci vă meritați soarta!

 

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
FLOAREA pe 15 Noiembrie 2011, 14:12
#14
pentru eu
Intre timp pac cu rec*rsu si iar ioc salarii! Pe cuvant ca ma duc la pescuit la una din baltile lui dragnea sau ale lui mohanu ca unde pun astia mana isi baga si aghiuta coada.
eu pe 11 Noiembrie 2011, 14:00
#13
pt \"floarea\"
da, executorie de indata si fara niciun alt termen.
nimeni pe 10 Noiembrie 2011, 19:33
#12
MULTUMIM DIN INIMA PARTIDULUI
Fratilor murim de foame si voi va certati pe principii politice. SA VA FIE RUSINE! Si vorbesc si despre culoarea portocalie si rosie.
floarea pe 10 Noiembrie 2011, 12:57
#11
un ochi rade, unul plage
Mai fratilor, nenea nae, de oftica si plin de draci a hotarat ca nici cadrele medicale sa nu isi mai ia salariile, ca a prevazut in buget 0 lei pentru spital, asta fara nici o legatura cu salariile.Este un primar de primar! La Trezoreria Turnu e buimaceala politica cu nae in capul afacerilor. Cat il mai suportam?! Si profesorii gresesc ca nu il trag la raspundere. banii pentru salariile cadrelor didactice provin de la minister la fel ca si in sanatate.
magul pe 09 Noiembrie 2011, 22:11
#10
catre cel ce scrie articolele
afiseaza si tu cea ce am scris eu
magul pe 09 Noiembrie 2011, 22:00
#9
cel care scrie articolele
Te cunosc si esti si tu profesor
cunoscator pe 09 Noiembrie 2011, 18:51
#8
pt. Relu
Domnul Relu, fiti serios! Cred ca ati facut o gluma aducand in discutie numele lui Vulcu. Probabil nu stiti, ca el a fost un infractor de drept comun. Pai nu ne ajunge infractorul Mohanu? Ce Dumnezeu, chiar asa sa fim blestemati, in orasul acesta al nostru? Va rog mai meditati si daca doriti informatii suplimentare despre Nelu Vulcu, vi le pot administra, cu probe.S-auzim de bine!
Soledad pe 09 Noiembrie 2011, 17:58
#7
juristii primariei
Nu stiati ca Mohanu a angajat ca juristi la primarie, toti ratatii din oras ?De exemplu : Adi Bita, care a luat nota sub 2 la examenul de intrare in magistratura.(A mai fost si prefect o perioada). Baiatul lui Iordanescu,parasutat si ala prin primarie, \\\"mare jurist:.Este o nulitate si ca om si ca angajat. Nevasta lui Vitiuc de la BRD, care a luat licenta la 15 ani de la terminarea facultatii.Niste prosti, care se dau mari,dar cand ii iei la scuturat,iti dai seama ce le poate capul.Cum vreti oameni buni sa mearga treburile in orasul nostru cu asemenea incompetenti? Si nu uitati : fiecare serviciu din primarie are cate un jurist.Prosti, dar multi....
cat pe 09 Noiembrie 2011, 15:35
#6
trezirea
de cind va spun eu ca va meritati soarta si nu ma credeti usor incepeti sa va treziti domnilor profesori cine vreti sa inceapa daca nu voi intelectualii vreun cioban de la tirla ala vinde mielu sau oaia domnilor din primarie si nu are nevoie de salariu dar voi ce faceti excaim excaim excaim question
floarea pe 09 Noiembrie 2011, 15:03
#5
pentru eu
A avut mentiunea executorie?
eu pe 09 Noiembrie 2011, 10:08
#4
informati-va
Certificatul de grefa tine loc de hotarare judecatoreasca pana la redactarea acesteia, in certficatul de grefa este prevazuta solutia instantei.
RELU pe 09 Noiembrie 2011, 07:23
#3
HAI LA VOT
DECAT SA VOTAM AUROLACII DE LA PSD, MAI BINE-L VOTAM PE NELU VULCU !
Fane pe 09 Noiembrie 2011, 06:50
#2
pt. Cuclea \"juristul\"
Ce va mira? Nu stiati cat de prost e Cuclea? O fi el mic de stat, dar prostia e imensa.Cand era la UVCP, nu-l lua nimeni in seama, facea valuri cu PRM-ul,iar acum a ajuns un oras la mana unui prost.Gunoaiele astea umane trebuie eliminate,chiar daca depozitul lui Dragnea de la Mavrodin nu este gata.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.