Mihailiteanu George - un social-democrat de fațadă.

10 Noiembrie 2011, 00:03 | 4862 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Fabrica de paine, afacerea lui Mihailiteanu

Mihailiteanu George este un nume  important în județ, fiind consilier local pesedist și unul din sponsorii partidului de pe urma căruia a câștigat mult. Firmele acestui socialist putred de bogat au dat mulți bani partidului, mai ales în campaniile electorale, când domnul Mihailiteanu aruncă cu miliardele. Ajuți partidul, dar înapoi vine de nu știu câte ori mai mult. Nu știm cum se face, dar PSD este condus de oameni foarte bogați. Ce socialiști sunt aceștia?

G.Mihailiteanu deține sau este acționar la mai multe firme, printre care amintim: Germino, M UNU G, Farina, Marm Construct, Vipan, Rompan Service, Intim. Prima afacere bănoasă a fost Germino, înființată în 1995 prin privatizarea fostei Întreprinderi de Morărit și Panificație Teleorman. Firmele domnului Mihailiteanu sunt printre favoritele primăriilor pesediste sau ale instituțiilor din subordinea Consiliului Județean. În spatele multor firme ale acestui socialist putred de bogat se află Liviu Dragnea, Mihailiteanu fiind doar pentru fațadă. Este cunoscută această rețetă. Teldrum (Pitiș), Proinvest (Fiscuci), sunt alte exemple, mult mai elocvente.

Printre plăcerile familiei Mihailiteanu se numără bijuteriile, soția fiind mare iubitoare de asemenea podoabe, având, conform declarației de avere, 1 kg de bijuterii din aur, argint, pietre semiprețioase. După cum se vede, capii pesedisti sunt printre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din județ. Dacă Fiscuci și Mihailiteanu sunt printre cei mai de seamă socialiști din județ, nu mai există nicio șansa să scăpam de sărăcie. Nu-l mai amintim pe jupân, el este mult mai sărac decât aceștia. Cum pot fi conducătorii unui partid social-democrat (de stanga, chipurile!) atât de bogați!  Niște oameni care trăiesc în lux cunosc ei cum este să nu ai căldură în casă și ce pune pe masă? Aceștia nu sunt socialiști, sunt oameni care s-au îmbogățit de pe urma politicii socialiste ( reprezentanții săracilor!), plângând pe umărul săracilor pentru a fi votați, iar când se văd aleși, uită de ei. Doar în campaniile electorale își aduc aminte și vin peste alegători să le ceară iarăsi votul.

Sărac și cinstit, cum îi place lui Iliescu să spună, este doar poporul pesedist, capii sunt din altă lume. Cum să lupte pentru drepturile maselor așa-zișii socialiști, care trec în declarații kg de bijuterii ( câte kg or avea în realitate si DNA-ul ar vrea sa stie). În țările cu democrații mult mai solide decât a noastră, conducătorii socialiști nu sunt și cei mai bogați oameni din societate. PSD este partidul maselor,  condus de oameni bogati.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
florin florica pe 25 Noiembrie 2011, 10:50
#2
intrebare
tu cu ce partid esti nici psd nici pdl si nici ceilalti nu au facut nimic decit sa ne distruga de la revolutie incoace iar noi am fost manip**ati ca niste prosti poate va face diaconescu asta ceva sai dam o sansa ca vrea sa ne scapede unguri si de ciocoii psd si pdl
florin florica pe 25 Noiembrie 2011, 10:41
#1
intrebare
tu cu ce partid esti
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.