Cătălin Sofronie, jurist la Primăria Turnu-Măgurele, arestat pentru luare de mită. Domnule Mohanu, cine se aseamănă, se adună!

09 Noiembrie 2011, 00:04 | 4841 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal
C.Sofronie, juristul lui Mohanu, aresta de DGA.          foto:adevarul

Scriam, acum câteva luni, despre Cătălin Florin Sofronie, jurist în cadrul Serviciului Public Salubritate din cadrul Primăriei Turnu-Măgurele. C.Sofronie fusese acuzat că a primit mită pentru a angaja o tânără asistentă medicală la spitalul din Turnu-Măgurele. Domnul Mohanu, șeful Primăriei și al serviciilor din cadrul ei, nu a făcut nimic, dar absolut nimic, în legătură cu acuzația adusă acestui consilier juridic.

Cătălin Sofronie a continuat să lucreze, pe postul de consilier juridic ( ce ironie, un infractor îl consilia juridic pe Mohanu!), în aceeași instituție. Individul nu a renunțat la nărav, știind că Mohanu și pesedeul îl apără. C.Sofronie a fost căsătorit cu Georgeta Funaru, o profesoară de psihologie apropiată (mai mult sau mai puțin!) de cercurile pesediste. C.Sofronie, pe pagina să de facebook, este prieten cu Adrian Biță, Adrian Gadea și  TSD Turnu-Măgurele (tineretul pesedist și corupt!).

Iată că, la începutul lunii noiembrie, Cătălin Sofronie a recidivat.  C.Sofronie a fost reţinut pentru trafic de influenţă după ce a fost prins în flagrant când primea 700 de lei, bani reprezentând a doua tranşă din suma de 1.500 de lei, de la un bărbat, pentru a-i facilita obţinerea permisului de conducere, potrivit Mediafax. Potrivit anchetatorilor, denunţătorul a declarat că suspectul i-a dat de înţeles că are relaţii la Serviciul Judeţean Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Autovehiculelor şi că poate să-l ajute să promoveze examenul de obţinere a permisului auto şi să obţină inspecţia tehnică a maşinii, servicii pentru care acesta a pretins şi primit aproape 1.500 de lei, respectiv 180 de lei. În momentul flagrantului, juristul Serviciului de Salubritate al municipiului Turnu Măgurele a fost prins în timp ce primea de la denunţător suma de 700 de lei, bani solicitaţi în schimbul facilitării obţinerii permisului de conducere.

Direcția Generală Anticorupție l-a lăsat pe Mohanu fără jurist la Salubritate, pentru că a propus reținerea lui C.Sofronie pentru 24 de ore, urmând ca după această perioadă să solicite mandat de arestare pentru 29 de zile. Aceasta este Primăria turneana, un loc unde infractorii (fie ei și consilieri juridici) s-au adunat sub comanda marelui primar N.Mohanu.

Ce trebuia să facă Mohanu atunci când, în luna septembrie, juristul C.Sofronie a fost acuzat pentru luare de mită? Să-l concedieze imediat, dacă era un om cinstit. Ce-a făcut Mohanu? Evident că l-a susținut pe C.Sofronie, că doar dumnealui l-a angajat. Asemenea infractori sunt platiti din bugetul nostru, al contribuabililor!

Domnule Mohanu, dacă mai aveți bun-simț, ieșiți la radio Teldrum și cereți scuze turnenilor. Cata dreptate are înțelepciunea populară: cine se aseamănă, se adună.

 

 

Citeşte şi
Comentarii (19) Adaugă comentariu
Tv pe 04 Iulie 2017, 11:22
#19
Rander
Buna ziua,as vrea sa spun ca il stiu pe individul acesta din 2014,este un inselator si un papa lapte,aces om mia distrus casa abeam o iubita de 1 an jumate acest om cum a facut de mia luat iubita si a plecat cu ea la mare o saptamama????nu numai ca este un inselator este si spargator de familii.Esti un om de nimic il cumosc de cand eram copii,minte,bea,pe unde a fost a furat pentru ca este un sarantoc toti il tin pe langa ei ca e un om cu gura proasta si spune tot!!!Sa stai acolo multii ani domnul sofronie
Andrei pe 27 Decembrie 2016, 11:32
#18
Uita cum fura...
Ce hal de om e asta???
Anonim pe 27 Decembrie 2016, 11:28
#17
Uita cum fura...
Bai asta a furat din totdeauna,așa a întreținut familia,ne-a furat din primăria turneana tot,am fost in casa lui când s-a "măritat" cu Georgeta Funaru și nu avea nici linguri și uite cum pe banii noștri și-a făcut casa,mai presus de toate și-a luat și mașina din ce bani?Pe 800 de lei de la primărie?
eu pe 06 Aprilie 2014, 17:54
#16
asa
bine ca e la puscarie je**sul asta de Sofronie, uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Oprea Teodora pe 01 Iunie 2013, 18:13
#15
ptr cei ce critica
ma....voi va credeți niste sfinti ? vede-ti-va dracu de treaba voastră numai bârfiți pe site-uri .....nu vedeti gunoiul din fata voastra?
anonim pe 14 Decembrie 2011, 23:10
#14
PT ASA \'\'PRIETENI\'\'
Urat din partea voastra cum comentati a facut ceea ce a facut din dorinta de a ajuta pe altii dar tot el a fost cel prins din pacate!!!!RUSINE SA LE FIE CELOR PE CARE I-A AJUTAT SI ACUM NU SE INTERESEAZA DE EL.....CAND ALERGA IN CAMPANII ERA BUN!
om simplu pe 24 Noiembrie 2011, 17:05
#13
mafiotu de adi bita
pisicutul blind care se da adi bita este decit o fata ascunsa a unui camatar care umbla cu toti ti**nii camatari din turnu magurele
anonim pe 23 Noiembrie 2011, 16:38
#12
c*rios rau
stie cineva despre ce barbat era vorba? ma refer la cel care oferea spaga
floarea pe 16 Noiembrie 2011, 11:32
#11
pentru gogutzu
Nu fi chiar atat de rau. Nu a dat in cap la nimeni, doar a inselat. A avut ghinionul sa fie prins. Nu spun ca a facut bine, dar nu a fost suficient de destept. Intr-o alta ordine de idei este un biet pestisor pe langa adevaratii rechini!
gogutzu pe 14 Noiembrie 2011, 13:19
#10
hahaha!
o sa se aplece dupa sapun la rahova, hahahahahaha!
rody pe 12 Noiembrie 2011, 19:18
#9
pacat
pacat ca s a ajuns aici,cata cine te cunoaste cu adevarat e langa tine.te asteptam,si ai incredere,sunt criminali in libertate,asa ca vedeti_va voi de viata voastra si nu mai judecati ca nu sunteti d.zeu.
POINT pe 11 Noiembrie 2011, 20:20
#8
Zanganit de catuse in primaria Tr.Mag.
Ce asteptati de la cei care au terminat facultati particulare in Teleorman ? Primaria este plina de astfel de absolventi care au chiar varste foarte inaintate.Ce sa pretindeti de la ei,competenta sau profesionalism,de unde ? Daca profesor le-a fost tovarasul sef de UTC Mohanu.Cred ca este institutia cu cei mai multi trantori si incompetenti .Rusine chiar si noua celor care i-am ales.
trader pe 11 Noiembrie 2011, 12:43
#7
Sphaga la greu...
Nitzulescu are o singura vina, a incercat sa faca ordine intre mizeriile de primari sphagari...Ii recomand sa faca niste controale si la Primaria Rosiori de Vede, la contractele de concesiuni, la nivelul redeventelor...Surprize-Surprize...Asteptam Corpul de Control al Prefectului...
floarea pe 10 Noiembrie 2011, 14:14
#6
asta e
Daca era vorba despre o greseala, toti gresim, sau suntem lenesi, neatenti, etc... Dar baiatul asta este un excroc genetic. Mie nu mi-ar fi dat prin gand sa cer bani pentru angajarea cuiva sau pentru aranjarea unui exemen pentru permisul de conducere chiar daca as fi avut posibilitatea sa o fac. Nu mai inteleg chiar nimic, dar stiu ca baiatul asta era trimis ca reprezentant al psd prin toate sectiile de votare. Oare nae il cunoaste?!
leo pe 09 Noiembrie 2011, 22:46
#5
pentu jigodiile din PSD
multa lume e in situatia de a nu avea ce da copiilor ce sa manance si nu sa vaitat nimeni pentru ca nu avea cui,dar nu s-au dus sa insele lumea cum a facut acest individ.parerea mea ca sa-l ia pe Mohanu de mana sa se duca dracu la jilava,s-au unde vor ei dar nu in functiile la care nu au competenta.cine-i vaicareste este in aceeasi oala.
Nelu pe 09 Noiembrie 2011, 16:26
#4
pt. floridor
Ce pregatire are Sofronie? O facultate privata, pe la care n-a dat decat sa duca spaga la examene.Asta fura, ca are in sange chestia asta. Anul trecut,cand isi lua salariul, de ce a furat? Nu-i mai lua tu apararea lui Sofronie,ca stim foarte bine cine este.Din spagile alea, nu cumva ii dadea lui Mohanu cota?
floridor pe 09 Noiembrie 2011, 13:17
#3
baiat bun...Catalin
Daca anul trecut nu avea nici-o scuza pentru fapta sa, acum a fost nevoit s-o faca intrucit angajatii primariei nu si-a primit banii de doua luni, cu ce era sa traiasca omul, mai ales ca are si un copil de intretinut, era mai cinstit sa fure, ar fi fost josnic la pregatirea lui, asa ca...\\nS-auzim de bine.
zeft pe 09 Noiembrie 2011, 11:05
#2
multa bafta
o sa ne fie dor de el...smile))))
Ce bine pe 09 Noiembrie 2011, 09:13
#1
Sofronie
Vai de capul lui
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.