Ce se mai aude cu referendumul lui Dragnea? Jupânului îi e teamă să-l organizeze, pentru că este o prostie costisitoare!

07 Noiembrie 2011, 00:03 | 1529 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Teleormanul, judetul unde Dragnea vrea sa-si impuna "legea"

Acum câteva luni, după o ședință a CJ Teleorman, Dragnea a anunțat, cu mândrie, că  va organiza un referendum cu privire la desființarea judetuilui. Puterea actuală a făcut o propunere privind o nouă organizare administrativ-teritorială a României iar opoziția a anunțat organizarea de referendumuri privind desființarea județelor.

Dragnea a fost unul dintre cei mai vocali, dânsul anunțând imediat că va organiza consultarea teleormanenilor. Evident că acest referendum este o mare  prostie, pentru că  la o propunere nu se răspunde cu un referendum, organizat din banii cetățenilor. Iar marea idioțenie era întrebarea pe care Dragnea a dorit s-o pună teleormanenilor: Sunteți de acord cu desființarea județului Teleorman? O întrebare stupidă, pentru că, să spunem, dacă răspunsul era da, ce se întâmpla? Nu există nicio lege privind reorganizarea teritoriului, nimeni nu amenință judetul Teleorman.

Dacă la nivel parlamentar, se va vota o lege privind reorganizarea teritoriului, se vor opune teleormanenii? Poate Dragnea dorește acest lucru, dar ar trebui să știe că în acest caz Teleormanul devine autonom față de guvern, cu toate consecințele ce decurg din acest fapt, în primul rând financiare. Ce se va face Dragnea fără banii proveniți din bugetul de stat?

Evident că aceasta acțiune a lui Dragnea este ridicolă, costisitoare ( gândiți-va numai cât costă, pentru că se organizează secții de votare ca la alegerile locale sau generale!) și prostească. Așteptăm să-l vedem pe Dragnea cum recunoaște că referendumul pe care l-a propus este o mare prostie și că nu-l mai organizează.

 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Bula pe 11 Noiembrie 2011, 20:30
#1
Dragnea BAU BAU !
Pe cine crede ca mai sperie HOTUL asta ? Rezultatul referendumului de la Teleorman va fii EXACT ca si cel de la Constanta.Ha,ha,ha,pe ei pe mama lor !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.