La Alexandria şi Turnu-Măgurele, gunoiul este ars iar fumul sufocă oraşele. Domnule Dragnea, când va fi gata "Sistemul integrat de management al gunoiului"?

13 Septembrie 2011, 00:03 | 1469 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Aer poluat din neglijenta Primariilor  Alexandria si Turnu-Magurele

Gunoiul a devenit o problemă gravă pentru oraşele Alexandria şi Turnu-Măgurele. Gropile de gunoi sunt adevărate "bombe ecologice" pentru locuitorii celor două oraşe. Aceasta, în timp ce Dragnea se laudă că depozitul de la Mavrodin este cea mai mare investiţie din judeţ. Pentru a da o cât mai mare importanţă investiţiei de la Mavrodin, jupânul ne spune că, atunci când depozitul va fi dat în funcţiune, teleormanenii vor beneficia de  un "Sistem integrat de management al gunoiului". Ce o mai fi şi asta, nu stim!

Dragnea vrea să ne sperie cu tot felul de denumiri, căci mai bine ne mulţumeam cu sărăcia noastră. Ar fi o idee să schimbe tot acest proces şi să-l numească "Strânsul gunoiului în Teleorman", numai aşa, poate, depozitul va fi dat în funcţiune. Management e prea complex şi mai greu de realizat. Domnule Dragnea, treceţi la fapte şi lăsaţi denumirile SF, nu mai impresionaţi pe nimeni cu minciunile dumneavoastră. Între timp, până se hotărăşte Dragnea ce denumire să dea depozitului, gropile de gunoi sunt adevărate focare de infecţii.

Primăriile, din cele două oraşe, recurg la tot felul de strategii de management pentru a rezista până în momentul când depozitul va fi dat în funcţiune. Cea mai uzitată metodă de a lungi boala gropilor de gunoi este focul. Se dă foc pentru a distruge gunoiul şi a face loc altuia. Fumul pune stăpânire pe cartierele vecine cu groapa, locuitorii acestora fiind aduşi la disperare.

Îi invităm pe Dragnea, Mohanu şi Drăgusin să locuiască doar câteva zile în aceste cartiere, să vadă şi dumnealor cum se trăieşte printre fumul de gunoaie. Depozitul de la Mavrodin trebuia să fie gata în anul 2008. De atunci şi până acum au fost tăiate mai multe panglici şi au fost promise mai multe termene de la care depozitul va lucra.

Până când vor binevoi aleşii noştri să se apuce de treabă, noi vom înghiţi fumul promisiunilor dumnealor.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Pompieru\\\' pe 13 Septembrie 2011, 15:12
#1
Dati POLUAREA la maxim.
Chiar azi de dimineata era un fum in oras de puteai sa-l tai cu cutitul si un miros insuportabil care ajungea pana la Primarie. Ei si? ... nimic nu s-a intreprins.\\nNu se mai sesizaza nimeni, nici Primaria, nici Pompierii, nimeni, in oras e fiecare in legea lui.\\nCine supravietuieste dupa aceste poluari zilnice sa nu uite sa stinga lumina. Noaptea a cazut demult peste un frumos targ numit TURNU MAGURELE.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.