Mohanu şi-a bătut joc de începutul noului an școlar. Totul a devenit o țigănie!

13 Septembrie 2011, 00:05 | 1989 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Mohanu,inlocuit de un tigan la deschiderea anului scolar.

Luni, 12 septembrie, a avut loc deschiderea noului an şcolar. Pe lângă emoţiile celor mici, care au păşit prima oară într-o sală de clasă, au fost şi emoţiile celor din administraţia locală, veniţi să-şi facă ceva campanie electorală.

Şi la Turnu-Măgurele, ca şi în alte localităţi ale judeţului, politica şi-a pus amprenta pe începutul anului şcolar. Culmea este că nu partidul aflat la guvernare în acest moment, PDL, a făcut campanie (la Turnu-Măgurele, nici un membru marcant al PDL nu a participat la festivităţi), ci partidul care conduce judeţul de peste un deceniu, anume PSD. La şcolile şi liceele din Turnu-Măgurele, au venit, să ţină cuvântări, oamenii primarului.

Deşi ISJ Teleorman a accentuat că sunt interzise activităţile politice la deschiderea şcolilor, activiştii pesedişti au făcut o susţinută campanie electorală.

Nu a lipsit consilierul personal al lui N.Mohanu, Adi Bâtă, cel despre care se spune că a avut un rol în deturnarea banilor de la Primăria Alexandria către Primăria turneana, în celebrul caz Koyo Alexandria.

Probabil de ruşine, primarul Mohanu nu a fost prezent la deschiderea anului şcolar, fapt pozitiv, pentru că era o jignire ca, tocmai cel din pricina căruia cadrele didactice au fost în pericol să nu-şi încaseze salariile, să le dea lecţii.

A fost prezent, ca o bătaie de joc la adresa profesorilor, şi un reprezentant al minorităţii rrome. Moahnu şi-a trimis consilierul pe problemele romilor, Ionda, să arate profesorilor că orice ţigan analfabet ( Ionda nu a făcut nici 8 clase!) este mai presus de ei. Pentru voturile ţiganilor, Mohanu este în stare să facă cele mai mari mojicii.

Apropo, acest Ionda are doar un ochi, şi, din aceast motiv, este  în imposibilitate să conducă maşini. Totuşi, cu un ochi, acest individ este văzut mereu la volanul autoturismului său. Deşi poliţia turneana ar trebui să aplice legea, şi Ionda să nu aibă dreptul de a conduce, acest lucru nu se întâmplă. Toată lumea ştie că acest ţigan este omul lui Mohanu şi nimeni nu se atinge de el. Şi când te gândeşti că Mohanu a fost profesor!

Domnule Mohanu, nici nu puteaţi găsi un reprezentant mai bun. Totul în acest oraş a devenit o ţigănie.

 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
dan pe 15 Septembrie 2011, 14:19
#4
dan@yahoo.com
nici nu trebuia sa participe cineva de la pdl ca oricum multi directori sunt numiti politic
Gheorghe pe 14 Septembrie 2011, 19:59
#3
Pentru fostul profesoras
Ce ii mai putem cere acestui om? A demonstrat ceea ce poate atat ca profesor cat si ca om politic.\\nCa profesor a fost unul normal iar ca om politic a fost si este o catastrofa pentru locuitorii orasului.
alior pe 14 Septembrie 2011, 10:12
#2
un ciclop ajuns vataf de,,prefesori \"
Ionda e analfabet, nu stie sa scrie si sa citeasca, iar felul cum a luat permisul de conducere e o,,minune\\\' !!! permis luat cu multa vreme in urma cand testele la sala se dadeau in scris !!!!de la stadiu de driver de urdon (carutzas cu atelaj : caruta cu 2 martoage tractiune ) a ajuns mare om politic ! si mana dreapta a lui nae ! mare ti gradina Doamne ! si neumblate ulitele ei !!!
Pompieru\\\' pe 13 Septembrie 2011, 15:17
#1
Ochiul fermecat numit Ionda ...
Daca are ochiul drept bun poate sa conduca autoturismul.\\nIn alta ordine de idei, stiti cum se numea un aragaz cu un singur ochi?\\n- Falconeti (din serialul \\\"Om bogat, om sarac\\\") grin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.